Незабравима-Unutulmaz тема33

• 25 530
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
ще му изпечем пастърва на тикличка на наш Серхан/ХАРУН, ЩЕ МУ ПОКАЖЕМ КРАСОТИТЕ НА ПЛАНИНИТЕ НИ И ДРУГИ КРАСОТИ ... ЕЗЕРА    ПОТОЦИ, ГОРИ, ТИШИНА, И....
......СТРАХОТНИ МЕЧКИ, НЕ КАТО МЕЛДА!

# 496
Айде, ще се понасям към леглото, че с тази сладка приказка ще осъмнем! Лека нощ и сладки сънища!

# 497
Мечти мечти ама утре като станем и мечтите ема да са това което бяха охх аз какво ме е прихванало само реклами цитирам ужас
Хайде bay

# 498
МИЛИ ДАМИ МАЙ ЩЕ ВИ КАЖА ЛЕКА И ПО ПОЛЕКА С ВАШИЯ ХАРУН В ........ И С МИСЛИТЕ В ГЛАВИТЕ
ДО УТРЕ КАТО ИЗПРАТИМ УЧЕНИЦИТЕ ---ЕХЕЕЕЕЙ

# 499
javascript:void(0);

# 500
РАЗБРАХ, ЧЕ ДНЕС ИМАМЕ РОЖДЕНИК. ЕТО МОЕТО ПОЖЕЛАНИЕ:

НА ТОЗИ, КОЙТО ДНЕС Е РОДЕН

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !

ДА БЪДЕ ЗДРАВ КАТО КАМЪК

В ОЧИТЕ МУ ДА ГРЕЕ ПЛАМЪК

ДА БЪДЕ ВИНАГИ ЩАСТЛИВ

НА ЛОШОТО ДА НЕ Е ПОДАТЛИВ!  nbirthday

ДОБРО УТРО НА ВСИЧКИ! СЛЪНЧЕВО НАСТРОЕНИЕ, МАКАР ЧЕ НАВЪН ВАЛИ ДЪЖД!  Two Hearts  Two Hearts  Two Hearts

# 501
Добро утро и от мен !!! Като гледам снощи големи офери е имало тука .. Кометке ако искаш доведи тво Харун тука в Сливен .. имаме си голям балкан .. ГОЛЕМИ дупки (даже и на центара си имаме големи ямии (около дълбочина 2-3м широчина ) апък може ис моя да си допаднат зне ли човек) аз ще ви прикривам само искам снимка с автограф от Серхан и Йозлем .. (някой ще пуснели линк от където да се гласува)    Joy Joy

# 502
  • София
Добро утро. Присъединявам се към Тарабас с поздравления към рожденика. Нямам още подарък за него, но по-късно и това може да стане. Засега написах долните стихчета, надявайки се никого да не разсърдя рано сутринта. Предлагам да го приемем с малко замисляне и много смях. Ако не се получи, здраве и живот да е.

Разочарование

Събраха се хора във форум едни
И скоро почнаха сред тях сръдни
Уж да се забавляват си пожелаха
А накрая всички вкупом се о….а

Всеки реши да се малко попъчи
А своя другар за ерес да отлъчи
Беше в началото веселие голямо
Сега ни остана огорчението само

Всеки си своите кривици показа
Колко велик е на себе си доказа
Гостенка от Турция когато яви се
Кошерът настръхна и раздвои се

Трудно намираме вече общ език
Обърнахме темата на бой със щик
Със него сгрешилите да прободем
И медали за храброст да си дадем

Хора сме всички разумни и добри
Няма тука място за някакви игри
Нека преглътнем на другия кусура
Нека покажем поне малко култура

От мен си даже разочаровах се вече
Замислям се дълго кой какво ми рече
И докато умувам, времето отлетяло
А в главата ми стои едно петно бяло

Ако случайно някой ден пак пропиша
Това ще е само наготово да препиша
Но първо ще го дам на вещ рецензент
Да го гледа под лупа за обиден момент

А после аз цялото ще препиша наново
Ще махна всяко едно неуместно слово
Какво ще остане тогава ме питате вие
Ако всичко написано така се изтрие

Ще остане само простичка фраза една
Любов това е равно на Харун плюс Еда

# 503
http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=386325724434&ref=mf

smile3505 smile3505 smile3505

# 504
     Добро утро, и хубав ден.

Права си в началото когато започнах да го гледам не ми направи впечатление...

# 505
bganio, много точно казно всичко в това "Разочарование" , но аз не разбирам защо се стига до тук.Аз лично вчера написах няколко свои мнения с по-сериозен тон и тая сутрин разбрах, че са приети като : цитирам-"караници" и" разправии". Без да давам обяснения и да се оправдавам ще кажа, че тук има хора, които лично ме познават и знаят, че това е последното , което бих предизвикала.Всъщност сериозните ми мнения тръгнаха обсъждайки Мелда във филма, тъй че  и на мен донякъде навреди гадината.
Впрочем в едно интервю ,мисля ,че това в което Толга обяви ,че напуска самата актриса сподели колко много вече и е омръзнала тази отрицателна героиня и не може да си представи такова поведение в реалният живот.
Да не забравим гласуването на 1 стр.

# 506
  • София
bganio, много точно казно всичко в това "Разочарование" , но аз не разбирам защо се стига до тук.Аз лично вчера написах няколко свои мнения с по-сериозен тон и тая сутрин разбрах, че са приети като : цитирам-"караници" и" разправии". Без да давам обяснения и да се оправдавам ще кажа, че тук има хора, които лично ме познават и знаят, че това е последното , което бих предизвикала.Всъщност сериозните ми мнения тръгнаха обсъждайки Мелда във филма, тъй че  и на мен донякъде навреди гадината.
Впрочем в едно интервю ,мисля ,че това в което Толга обяви ,че напуска самата актриса сподели колко много вече и е омръзнала тази отрицателна героиня и не може да си представи такова поведение в реалният живот.
Да не забравим гласуването на 1 стр.

Права си - Мелда е виновна за всичко. А истината е, че май този филм започна да ни изнервя. Погледни само вчера - какви ли не прогнози правихме, а повечето се разбиха на пух и прах. Бату да прати Еда да убива Харун, за да си спаси детото! Това наистина е някаква писхопатска перверзия. Наистина Хичкок ряпа да яде...Както и да е, животът респективно сериалът продължава...А с това гласуване май също си го удължаваме - имам предвид филма, а не живота.

# 507
  • София
А най-странното в цялата работа е, че май мразим много повече Мелда, макар тя да не престъпвала границата на закона досега. А Бату също го ненавиждаме, но някак си го приемаме като някакъв злодей по призвание, който си върши професионално работата и само се молим да сбърка някъде или да не му се получи. Интересно ако има анкета кой повече мразим Мелда,  Бату или Бурак, какви ще са резултатите?

# 508
Здравейте хубав и успешен ден на всички.bganio съгласна съм с теб ,че в последните серий филма започна да ни изнервя но тайничко се надявам след утре да има светлина в тунела за нашите герой.Попрекалиха тези сценаристи с търпението на зрителя така ,че минаха около 10 серий лошо идва ред на хубавото .те нали така правят на час по лъжичка.

# 509
Някой превеждал ли е фрагмана?

Общи условия

Активация на акаунт