Незабравима-Unutulmaz тема33

• 25 533
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
Някой превеждал ли е фрагмана?
има превод на стр.26

# 511
Някой превеждал ли е фрагмана?
има превод на стр.26
Благодаря  защото аз и безтова мога само през работно време да ви следя.

# 512
bganio, много точно казно всичко в това "Разочарование" , но аз не разбирам защо се стига до тук.Аз лично вчера написах няколко свои мнения с по-сериозен тон и тая сутрин разбрах, че са приети като : цитирам-"караници" и" разправии". Без да давам обяснения и да се оправдавам ще кажа, че тук има хора, които лично ме познават и знаят, че това е последното , което бих предизвикала.

Добро утро и от мен!
Тъй като не обичам да остават неизяснени неща, ще си позволя да се намеся. Тарабас, мило момиче, естествено цитатите са мои, но тъй като явно не съм била достатъчно ясна и разбрана, ще уточня, че бяха насочени към конфликта, който се зароди по едно време във връзка с появата на турската фенка. Това ме издразни, защото ние подходихме ужасно неуважително към нея.
Така, че, моля те недей да си мислиш, че нещо е по твой адрес. Когато нещо не ми харесва, имам правото да споделя, както и ти! Смятам, че е глупаво да се занимаваме с такива смешни истории, не знам какво стана, но изведнъж всичко се обърна наопъки. Сутринта настроението беше едно във форума, а вечерта когато влязох пак - беше нещо много различно. Продължавам да вярвам, че троянските коне си вършат умело работата.

# 513
Добро утро. Присъединявам се към Тарабас с поздравления към рожденика. Нямам още подарък за него, но по-късно и това може да стане. Засега написах долните стихчета, надявайки се никого да не разсърдя рано сутринта. Предлагам да го приемем с малко замисляне и много смях. Ако не се получи, здраве и живот да е.

Разочарование
...............................................

bganio, чудесно стихотворение, учудващо точно пресъздаваш моите чувства и настроения. Благодаря ти, че намираш винаги толкова точно нужните думи. Поне прочетох нещо хубаво, че нещо напоследък всеки е изнервен, като, че ли ние си нямаме проблеми. ooooh!

# 514
  • София
Не знам вече. Досега проблемите за Харун и Еда бяха повече от битово-семеен характер, а Бату сякаш седеше малко по в периферията. Сега той основно се превръща в проблем и сериалът придобива вече характер на криминале. Но и в многосерийните криминалета обикновено се разкриват различни престъпления, а основните (добрите) герои са същите. Пък тук докога ще си играят на криеница и гоненица не е ясно?. Все пак всеки жанр си има някакви правила, а нашият сериал не е замислен като криминале. А въобще не ми се мисли какво биха давали в един втори или следващ или както там го водим сезон. Трябва някаква нова сюжетна линия или да дадат живота на следващото поколение.

# 515
Повече не бива да обсъждаме тези неща, не си заслужава, само за да правим кефа на някого да гледа как се ядосваме. Айде, от мен хубав ден, че ме чакат много задачи! Ценете хубави моменти, които имаме тук!

# 516
Повече не бива да обсъждаме тези неща, не си заслужава, само за да правим кефа на някого да гледа как се ядосваме. Айде, от мен хубав ден, че ме чакат много задачи! Ценете хубави моменти, които имаме тук!
Небива да се ядосваме и този сериал ще свърши набързо в последната серия като Перла!!!!!

# 517
bganio както винаги успяваш да накарш хората се чувстват на мястото си .. аз след снощния фрагмент си обещах че този филм повече няма да го гледам .. да си играя да тарса инфо,  снимки(за себе си говоря) ... аз това си го имах като почивка но до тука ... обмислях да си го гледам по НОВА колко и далече да е това но не мога .. просто не мога ..постоянно мисля за вас за филма .. аз по принцип винаги се старая да се боря преди да кажа ''не мога'' но нервите миидват в повече .. аз от тук на татък ще го гледам за развлечение без да се натоварвам с проблемите от филма ... да се чуда цяла вечер на къде да заспа .. а на мен лично ми става много гадно когато тук се появят дразги .. моля да се опитаме поне да ги избягнем  Simple Smile ... Благодаря за вниманието   bouquet bowuu

# 518
Небива да се ядосваме и този сериал ще свърши набързо в последната серия като Перла!!!!!
Сигурно си права, те май всички имат един шаблон за финал, но все се надявам, че при този сериал ще е различно.

# 519
Хайде лек и СПОКОЕН ден желая на всички !!!   bouquet  bouquet  bouquet  Hug Hug Hug Hug

# 520
Сигурно си права, те май всички имат един шаблон за финал, но все се надявам, че при този сериал ще е различно.
Дай боже, ПИЛИ ЯЛИ И СЕ ВЕСЕЛИЛИ!!!!

# 521
добро утро и от мен. аз пак да се върна малко към прословутия фрагмент.С риск пак да се повторя ще кажа, че когато Харун накрая влиза в къщата, Еда е облечена в черно и държи пистолет, след, което тя стреля, но е с бели ръкави. Това означава, че двата момента не следват един след друг. И още нещо, като гледам физиономията на Еда, когато стреля, на лицето и е изписана ярост, затова не мисля, че се прецелва в Харун.

# 522
bganio както винаги успяваш да накарш хората се чувстват на мястото си .. аз след снощния фрагмент си обещах че този филм повече няма да го гледам .. да си играя да тарса инфо,  снимки(за себе си говоря) ... аз това си го имах като почивка но до тука ... обмислях да си го гледам по НОВА колко и далече да е това но не мога .. просто не мога ..постоянно мисля за вас за филма .. аз по принцип винаги се старая да се боря преди да кажа ''не мога'' но нервите миидват в повече .. аз от тук на татък ще го гледам за развлечение без да се натоварвам с проблемите от филма ... да се чуда цяла вечер на къде да заспа .. а на мен лично ми става много гадно когато тук се появят дразги .. моля да се опитаме поне да ги избягнем  Simple Smile ... Благодаря за вниманието   bouquet bowuu

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521

# 523
Здравейте пак от мен! Нямах намерение да пиша тази вечер тук, но ме провокираха някои от постовете.
1. Тарабас, аз съм твой голям фен и с удоволствие чета всички твои мнения и творби, но мисля, че не е редно да ме обвиняваш точно в обратното. Това, че съм споделила нещо, което се припокрива с твоето мнение не означава, че не съм прочела всичко. Винаги преди да се включа изчитам внимателно абсолютно всичко. Мисля, че е хубаво, че имаме еднакво мнение. Огромно удоволствие е да си говоря тук с толкова много интелигентни хора. А относно краят на филма, аз споделих преди мнооооогооооо време, че ще е хубав, защото имам информация от една позната, която посети Турция и там се срещнала с фенове на филма.
.....................
Надявам се, че не сте се засегнали от това, което пиша, защото честно казано ми писна да виждам какви ли не конфликтни ситуации, щом отворя форума. Нали все пак това е виртуално място, предназначено за разговори и забавления извън стресиращото ежедневие. МИЛИ МОМИЧЕТА И МОМЧЕТА, НЕ СИ СТРУВА ДА СИ ГУБИМ ВРЕМЕТО В КАРАНИЦИ, НАСЛАЖДАВАЙТЕ СЕ НА МОМЕНТА, ЧЕ НЯМА ДА ВИДИМ КАК ВСИЧКО ЩЕ НИ СЕ ИЗПЛЪЗНЕ ИЗВЕДНЪЖ.

Кометке, благодаря, че ме наричаш момиче, но за мен няма неизяснени неща. След т.1 ЯСНО е написано моето име и тъй като съм типичен предствавител на зодия Лъв при мен всичко е точно и ясно , отстоява се веднага  и  на момента без значение мястото реално или виртуално, та затова си позволих да отговоря. Нищо лично.
Ако мога да споделя какво мисля, защото не знам как ще си изтълкува, но все пак: "смешните истории" се получават, защото сме МНОГО и РАЗЛИЧНИ, въпреки, че сме обединени от общото - в случая филма "Незабравима", но в това е магията на форума. Никакви троянски коне нямат вина.Трябва просто да сме по-толеранти към мнението на другия и да пазим веселото настроение.Това е.
Аз за напред ще коментирам само със стихотворения, пък кой както иска да ги приема.Тук поне се чувствам като в безмитна зона.
Както казва Лилипопчето :благодаря за вниманието!Остава да чакаме сряда, а после 4 ПОЧИВНИ ДНИ!

# 524
Дали Мелда ще я допуснат в къщата на Харун да пръсне малко отрова и там?

Общи условия

Активация на акаунт