Незабравима-Unutulmaz тема33

• 25 470
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
  • София
[Глей сега, то за писане на стихове си трябва мотивация - важното е, че и ти си намери твоята муза! Мойта си "би камшика" някъде, откакто чу за следващия сезон! hahaha hahaha hahaha
[/quote]
Ами аз за филма както виждаш и моята муза я няма за да напиша нещо по тематично яяя по скоро ме грабва от коментартите тука нещо да спретна и май преминавам границите non stop  дето се вика а за инструкциите дето там бяха назад съвсем не ги спазвам скоро председателя-президент ще ме санкционира и то яко
[/quote]

Да, 100 тояги на голо,
но ще си бъдеш с поло
и после студен душ,
но се къпеш с ботуш

# 631
[Глей сега, то за писане на стихове си трябва мотивация - важното е, че и ти си намери твоята муза! Мойта си "би камшика" някъде, откакто чу за следващия сезон! hahaha hahaha hahaha
Ами аз за филма както виждаш и моята муза я няма за да напиша нещо по тематично яяя по скоро ме грабва от коментартите тука нещо да спретна и май преминавам границите non stop  дето се вика а за инструкциите дето там бяха назад съвсем не ги спазвам скоро председателя-президент ще ме санкционира и то яко
[/quote]

Да, 100 тояги на голо,
но ще си бъдеш с поло
и после студен душ,
но се къпеш с ботуш
[/quote]
 hahaha hahaha hahaha а с дрехите на еда не може ли понеже е по актуално

# 632
A къде забравихте Бурак ?
Той не е за подценяване. Винаги си е бил в комбина с Бату и имам съмнения ,че той знае какво върши Бату - ще психяса Еда и ще я накара да убие някого ( Харун , може би Феяз) ,макар че в резюмето е споменато,че Бату научава коя е дъщерята на капитана.
Пак ще има интриги ...Мелда ще каже ,че е направила аборт ( спонтанен или умишлено). Защото ,ако съм на мястото на Харун и тя ми каже ,че ме е лъгала през цялото време- ще я изхвърля през балкона на кея, а той беше снизходителен към нея- само лош поглед.
Трябва да вземат най-накрая да разбират ,че Хъкъ е Харун ... newsm78 newsm78 newsm78
Джамилчо очаквам да се развихри и да строи хубаво 3-те феи (Тюркян,Мелда и Ферда).

Това за Джамилчо ми хареса много!Правилно си подредила дори феите.Трябва да започне от най дъртата ,да премине през най-виновната и да завърши с най -заблудената!
За Мелда: Като гледам как тъжно гледа след Харун и като видях  как гледаше Ферда/когато говореше как са се оплели в лъжите/ ,започвам да си мисля,че може да си признае за фалшивата бременност.
Тя започва да се усеща ,че истината скоро ще излезе на яве и всички ще се обърнат срещу нея .Знае ,че Харун е съкрушен, и че сега ще реагира по най -безболезнения за нея начин!

# 633
  • София
Аз не съм гледала преведените части, но забелязах, че Мелда я гледа много особенно и си помислих, че отново е направила някакво прозрение без да знае цялата истина. Въпреки че я представят доста закостеняла на моменти, тя е добронамерена и честна. Да си припомним, че тя подтикна Еда да каже истината на баща си, но Тюркян и попречи.
[/quote]

Така беше - тя се опита да вразуми Еда, но накрая й каза - добре, щом смяташ, че това е правилно, излез и го кажи на всички, защити любовта си. Колкото и пардоксално да звучи, но това всъщност е съвременно мислене - може аз да съм закостенял във възгледите си, но давам право на инакомислещия да изкаже и защити своите собствени такива. Не надценявам Ферда, нито съм я заобичал, но това заслужава да се оцени.

# 634
  • София
[Да, 100 тояги на голо,
но ще си бъдеш с поло
и после студен душ,
но се къпеш с ботуш
[/quote]
[/quote]

Може, ако ти стане анцугът син,
но сега съм го сложил в нафталин
ако искаш чорапогащника с дупка
трябва да седиш на орехова черупка

# 635
Здравейте,

чета ви от четири дни, и сега успявям дя се включа Hug
няма да коментирам нищо защото вие вече сте написали всичко много точно и сте разнищили всички детайли, а и мнението ми се припокрива с вашите, само ще кажа че съм съгласна с  bganio относно Ферда, това наистина е прозрение от нейна страна..

страхотни стихотворения и чудесно се разтоварвах докато ги четях    bouquet  bouquet, също и графичното оформление към тях    bouquet  bouquet

чудесни сте всички

Последна редакция: вт, 20 апр 2010, 17:55 от elma

# 636
Част 8 /последна/ на 40 епизод със субтитри.

http://vbox7.com/play:1fb02a02

# 637
  • София
A къде забравихте Бурак ?
Той не е за подценяване. Винаги си е бил в комбина с Бату и имам съмнения ,че той знае какво върши Бату - ще психяса Еда и ще я накара да убие някого ( Харун , може би Феяз) ,макар че в резюмето е споменато,че Бату научава коя е дъщерята на капитана.
Пак ще има интриги ...Мелда ще каже ,че е направила аборт ( спонтанен или умишлено). Защото ,ако съм на мястото на Харун и тя ми каже ,че ме е лъгала през цялото време- ще я изхвърля през балкона на кея, а той беше снизходителен към нея- само лош поглед.
Трябва да вземат най-накрая да разбират ,че Хъкъ е Харун ... newsm78 newsm78 newsm78
Джамилчо очаквам да се развихри и да строи хубаво 3-те феи (Тюркян,Мелда и Ферда).

Права си за всичко, но само две неща ще добавя:
- Харун си е Харун - не очаквай от него да посегне така брутално на каката на любимата си все пак. Не че тя не го заслужава.
- А снощи се стигна до извода, че май само Бурак остана да "работи яко" в холдинга, понеже никой друг не се вижда да похваща работа, вкл. и бившата работохоличка Мелда. То от работата на Бурак - мерси, но все някой трябва да го командва тоя холдинг, макар и в грешната посока, да не се разпадне съвсем.

# 638
[Да, 100 тояги на голо,
но ще си бъдеш с поло
и после студен душ,
но се къпеш с ботуш
[/quote]

Може, ако ти стане анцугът син,
но сега съм го сложил в нафталин
ако искаш чорапогащника с дупка
трябва да седиш на орехова черупка
[/quote]
Хммм провокатор значи

а ако анцуга не стане
нзаказнието ще ми отпадне
само да не се превърне от 100 тояги
наказанието на на 100 баби яги
Но ако размера го олучи
леле боже с мене какво ли ще се случи
аз верно не съм дебела
ама не и толкоз смела

# 639
Интересно ми е как са се свързали Бурак и Бату ,защото отношенията им са доста задълбочени и определено датират отдавна. newsm78 newsm78 newsm78
Как е примамил Ашелката ? Смятам ,че Бурак тепърва ще "блесне" със своя потенциал.

# 640
Интересно ми е как са се свързали Бурак и Бату ,защото отношенията им са доста задълбочени и определено датират отдавна. newsm78 newsm78 newsm78
Как е примамил Ашелката ? Смятам ,че Бурак тепърва ще "блесне" със своя потенциал.
това и аз много съм се чудила очевидно в трети сеззон ще го видим но това е като пълнеж не толкова че нас в тоя филм ни интересува и си гледаме все нашите герои.
Исках да кажа че другите направо не ги виждаме покрай Еда и Харун

# 641
  • София
Ето още нещо в края на този изнурителен поетичен работен ден. По принцип музата ми е до 6 часа на работа. После я пускам да гледа турски сериали.

За турските сериали и още нещо

За сериалите турски все се говори
Един ги отрича, друг за тях спори
Какво ли харесва ни толкова в тях
Та там дори целувката вече е грях

Нещо голо да видиш е пълен абсурд
А пък сексът е тема абсолютно табу
Сюжета наивен досущ приказка детска
Има, но мъничко от суетата светска

За другите не знам, но в Незабравима
Има нещо, което изпълва те с рима
Кара те да страдаш и дори да ревеш
И седиш пред екрана щеш или не щеш

Някои ново нашествие виждат в това
Заплаха за нашата нещастна страна
Но не мисля, че прави са тез господа
Не е страшно, ако си познал свобода

Но има ли я нея в озлобените ни души
Където доброто във зародиш се руши
Търсим враговете и заплахата отвън
А живеем бездушни като в някой сън

Забравихме Левски какво ни завеща
А те бяха само две простички неща
Да пазим България най-чиста и свята
Българин и турчин в нея да са братя

Загубихме и двата безценни ключа
От историята наша никой не се поучи
Как сега ще отворим вратата пред нас
За туй ни бе Левски, не за иконостас

Светът се превръща във село голямо
Граници изчезват, а бариери няма
Вървим неотклонно към бъдния ред
Но в него съседът ти остава си съсед

И ще живеем със него во веки веков
Под общ за всички небесен покров
Затуй любов трябва и много добрина
С каквито облъчват ни Харун и Еда

# 642
Да се включа и аз в дискусията. Мисля си, че Бату се е свързал с Бурак, защото няма как Бурак да знае, че Бату е дете на бившия съдружник на Феяз. От там са започнали "деловите" им взаимоотношения. Всеки си действа според собствените си интереси. Накрая подозирам, че всеки от тях ще падне в капана си.

# 643
bganio, в стихотворението ти прозира етническа толерантност и мъдрост. Много професионална творба, браво!  bouquet

# 644
това и аз много съм се чудила очевидно в трети сеззон ще го видим но това е като пълнеж не толкова че нас в тоя филм ни интересува и си гледаме все нашите герои.
Исках да кажа че другите направо не ги виждаме покрай Еда и Харун

Така е . На мен ми се иска малко да погледам физиономиите на някой друг от сериала , не само на Еда,Харун и Мелда.
Това лансиране и вечно те да са център на внимание ми идва понякога много. ooooh! Crazy

Общи условия

Активация на акаунт