Жената Овен/11

• 22 276
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
Фран,видях ги и дъщеря ти  ми се стори доста променена -някакси ми прилича вече на девойка,а не на момиченце.Наистина сте като две приятелки както ти бяха написали. Peace
Айде,наздраве!Щом сте казали ще пием.Няма да се цепя от колектива. LaughingНо тава не съм го пила.

# 691
Ох, и на мен ми се вижда много променена.Вече е яко в пубертета и гледам да се държа на ниво, че в тая възраст са...мани, мани...много чувствителни .Ами, че ние не бяхме ли навремето, бе?Егати и младежта Crossing ArmsЗасега всичко си споделяме, пък дано така си останем Peaceбаща й и той взе да влиза в час JoyОтначало, когато на масата си приказвахме за гаджета се подхилваше и не му се вярваше, ама взе да е в крак с поколението Whistling
Най-гадното е, че той й позволява по изчанчените дрехи и бижута, а аз съм полицая в къщи ooooh!

Последна редакция: сб, 08 май 2010, 23:47 от Franceska

# 692
Плаши ме тоя пуберитет.
Уж ни е рано, обаче улавям неподчинение и послъгване  Thinking
Имам ужасни притеснения, все ме гризе че не съм добра майка.
Като доловя някой проблем, не спирам да се обвинявам Tired
Възпитавам го толкова толерантно и с любов, обаче характера си е характер и не в/у всичко можеш да имаш достъп за съжаление.
Определено всеки нов ден ми сервира нови притеснения. ooooh!

# 693
За плашене си е , Маргалче..Чак нямам желание да се сещам какви ми ги сервираха моите деца..
И аз си мислех, че съм лоша майка, а и  те ми го намекваха и дори казваха понякога, което ужасно ме разстройваше.
Минаха години и се оказа, че всички съвети, които съм им давала и видимо не искаха да изпълняват са проникнали в съзнанието им.
Споделиха, че всеки път, когато са почвали да правят грешна стъпка в главата им е кънтял гласа ми с предупрежденята и съветите  Grinning

# 694
Дано е така Ели и с моя малчуган.
Не спирам да му доказвам и показвам любовта си и пак хлапето му с хлапе ме изумява как крие това и онова, дребни уж наглед неволни неща, които ме разстройват...
Снощи си поплаках даже...

# 695
  • при моите деца .....
Добро утро!
Да сервирам закуска и кафе, а по-късно като се събуди и мозъка ми ще пиша повече....

При нас вали - не е спряло от 12 часа....
Вали всички почивни дни!
Хубав ден!

# 696
  • Varna
Мацуранките Овненца newsm68
БОБИЧ Hug
Благодаря за закуската Hug Всичко каквото си сложила ми е любомо smile3508
КАРОЛИНЧЕ Hug
Аз, специално незнам за хотелите на Златни къде има детски атракции. Дори като работех там. Но едва ли Варненци ще знаят. Ще знаят само тези които работята там във такива хотели. Но знам, че сега във повечето хотели има такава услуга. Ако имаш телефон на  хотел на Златните, дай ми го аз ще попит
ам и ще ти кажа. Правила съм такива услуги на много хора и чужденци. Търсели са ме  на ICQ обикновенно за такава услуга. А за мене не е и услуга, просто правя приятелски жест на някой непознат.
А иначе, във проспектите където четеш би трябвало да пише за какви атракции да очаквате във хотела. Но ако няма,  телефон, аз ще питам Hug

# 697
  • при моите деца .....
Делта, истината е, че не съм голяма кулинарка и от закуската само кафе съм приготвяла  Embarassed
Като чета - направих кекс, палачинки....
Ер палачинки правя, но кекс, торта, .....
По-мързелива готвачка съм....

# 698
# 699
http://frina.blog.bg/photos/77244/original/tih%20dyxd.jpg

Вали, вали....
Как сте в това дъждовно пролетно време...

# 700
Здравейте! wavey
При нас още не е заваляло.Маргало Hug
Боби,мерси за кафенцето. Heart Eyes

# 701
Ау, Маргалче какво сладко жабчееее  Heart Eyes Нали ме знаете с моята слабост към жабенцата  Laughing
Че какво може да се прави в дъждовно време? Ами сън, секс, ядене, интернет, книжка, тв..Аз пробвах всички  Grinning
Обаче страшно ме кефи как яко зеленее от прозореца. Сега е най-зеления месец в годината.

Търсих снимка на месец май, а попаднах на този взривоопасен юнак  Laughing

Ето все пак и нещо майско  Wink

# 702
  • Varna
БОБИЧ Hug
Да не ти пука, че не си голяма кулинарка. То не можем всички да сме бе. Гледай това което можеш да си го правиш вкусно. То всичко е опит.  Аз както съм писала готвя вкусно, ама хииич не обичам бе. И писах що така не обичам.
ЕЛИНОРЧЕВА Hug
Ей това фреш зИленУтУ и аз много го обичам. И пред нас гледам тази сутрин дървото как се раззеленило сЮФсем. И преди малко се прибрах от пазарене, вървя нагоре по улицата и гледам как са нацъфтели кестени и това топло зеленоооо, и ми се радва душицатаааа.
Ходих да купя малко почистващи материали и също така избирах парфюм, че тоя предния хем 75 мл, направо го изпих.  И май си избрах, душа си сега ръцете и тестерите.
Обичам такъв дъжд, ама като казаха, че ще има и гръмотевиците и си бих камшика, по бързо да се прибера. А навънка е толкова красивоооо....

# 703
Добър ви ден!Егати дъжда Crossing Arms
Ходих на кафе с приятелка.И бая ме наваля.

# 704
Ели, тоя човечец ме разконцентрирва  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт