Жената Овен/11

• 23 673
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
ако съм поканена и аз утре до обяд/11-12ч./ съм свободна.

# 166
Всички са поканени, само бързо трябва да се разберем, защото не остана време.
То се получи така, защото просто трябваше да дам нещо на Медуза, а междувременно решихме, че искаме пак да се видим всички  Grinning

# 167
Мен ми е късно Cry.Свободна съм до 16ч.

# 168
Хайде тогава да изместим за 15, а не за 17 часа и ако всичко е наред и сте съгласни утре само Медуза да ми звънне за променения час.

# 169
Мисля, че за 15ч. и аз ще съм свободна, но последно ще потвърдя на обед, когато се разбера с главата на фемилито Whistling

# 170
Момичета,аз съм заета тогава ,но не се съобразявайте с мен друг път ще се срещнем.

# 171
Аз съм навита.  thumbsup
Светле,има снимка на Варненските Офчици  Mr. Greenв предната тема на 10ти април.

# 172
Аз съм навита.  thumbsup
Светле,има снимка на Варненските Офчици  Mr. Greenв предната тема на 10ти април.

ок отивам да ви търся.Благодаря ти  bouquet

Разгледах ги.Много сте готини. Hug

Последна редакция: ср, 21 апр 2010, 23:59 от svetlaibobo

# 173
Добро утрооо! nuts
Хайде,слагам кафенце! Hug

И малко музичка ви пускамhttp://www.youtube.com/watch?v=6G3Exb1WN4U

Момичета
,след малко излизам.Ако сте се уточнили за срещата,казвайте!

Последна редакция: чт, 22 апр 2010, 19:45 от КоКолина

# 174
Добро утро дами.

КоКолина, забравих да ти честитя новия ник. Със здраве да си го ползваш   bouquet

Момичета аз няма да мога да дойда на срещата, защото съм на работа до 17.00.
Иначе да ви се оплача, че от снощи съм с една висока температура и едвам я свалих до 37.6 сега и ще закъснея малко за работното място. Всички мускули ме болят, сякаш съм от кашкавал  Confused

# 175
Бенджи,мерси  bouquet!Дано бързо да се оправиш! Hug

# 176

Иначе да ви се оплача, че от снощи съм с една висока температура и едвам я свалих до 37.6 сега и ще закъснея малко за работното място. Всички мускули ме болят, сякаш съм от кашкавал  Confused
Направи си лимонадата на Делта---един изцеден лимон, с малко сода и малко мед в една голяма чаша с вода---много е ефикасна!

# 177
Добро утро Hug аз сега ставам smile3507
Бенджи,  Hug сега има някакъв вирус, който вилнее и всички се разболяват, около нас всички деца са болни ooooh!. Дано бързо да се оправиш Praynig Hug много витамини, чай и изцедени лимони. Hug
Коколинке, мерси за кафенцето и поздрава Hug

Сега, момичета в колко часа ще се срещнем? Аз после ще се обадя на Ели за да се уточним за точното време.

# 178
  • забравих си мисълта...
Здравейте Момичета,  Hug Hug Hug

Коколина,  Hug честит ти нов ник, желая ти много весели и приятни мигове с него. Благодаря ти за кафенцето, идва ми точно навреме.
Бенджи,  Hug стискам палци, да оздравееш бързо и да не те мъчи повече този проклет вирус.
Ели,  Hug съжалявам много, че няма да имаш нет и много ще ми липсваш. 
Франчи,   Hug не мога да ти се нагледам на новия аватар, много си сладка.
Добре дошла на svetlaibobo    bouquet
Медузке, Делтичке    Hug  Hug

# 179
Вени Hug Heart Eyes
Нери, те ще дойдеш ли на срещичката? Hug

Общи условия

Активация на акаунт