Плодове и чай с мед - 38 част

• 33 720
  • 762
  •   1
Отговори
# 705
Ами от тази по-хубава новина,накъде Simple SmileЕто това имах предвид,да споделят подробности за захранването хора,които са по-наясно с плодуването,за да стане ясно и на новите,като мен.Щом може на полувината на плодуването да е,значи ще направя 10 дни захранване.

# 706
явно съм се объркала...не знам защо, но през всичките тези 20 дни съм с нагласата, че ще захранвам още 20  newsm78
Прочела съм го някъде, но сега като се върнах на първа страница и там ясно си го пише
"Ако правим 10, 15 или 20 дневен разтоварителен режим след него се прави 10 дневно захранване. При 5 дневен режим се прави 5 дневно захранване."
Супер...значи след 10 дни корема ми трябва да е пушка  Crazy
Пак да попитам - по време на захранването сваля ли се още?
  bouquet

# 707
Довечера ще се поровя в книжката на Лидия Ковачева. Между другото десет дневното захранващо меню на първата страница ми се струва, че е по зимно, защото зеленчуците, които присъстват са зимни, така че можете да си ги заместите, ама това вероятно вече е говорено.

# 708
Dnes sum -500gr nadolu , no ot tqh samo 300 sa mi novi ... no pak sum dovolna ...
Idvam ot universiteta,vzeh si izpita , no ne sum dovolna ot ocenkata i ako trqbva da buda chestna se chuvstvam otvratitelno ...
Ot nqkolko dni tursq kachamak ... i ne namiram,shte kajesh ne znam kakvo tolkova e ...
Vzeh si kartofi , morkovi , luk , domati i krastavici - shte si pravq supa ... No tolkova me murzi,predpochitam cql den gladna da stoq ... nqmam kapka sila ... ne sum spala zaradi tupiq izpit i se chuvstvam tochno kato parcal ... Pisna mi veche ...
Vijdam,che v temata dosta se pishe ... Mnogo vi se radvam , durja da otbeleja ... Az sushto produljavam da se borq s kilogramite i se nadqvam da sme plutno edna do druga ...
Za sega vi ostavqm , posle pak shte pisha ... celuvki

# 709
  • ES
Дрийм, браво за взетия изпит. За оценката не се тревожи, за студента и тройката е 6. Ка4амакът е ядене, приготвя се от цареви4но брашно, зехтин(масло) и вода, прави се на каша с две думи.
И аз ще правя захранването половината дни от гладуването. И без това е трудно за удържане.
Хайде и на мен ми е 17 ден.

# 710
Ами значи и аз ще направя половината дни.  newsm68 Всъщност аз направих плодове пълни 18 дни, и ще гледам да си направя 10 дни захранване, а пък ако успея повече добре дошло.
Дрийм браво момиче, ти си нашата гордост.   bouquet

# 711
Blagodarq vi za podkrepata , momicheta ...
Geri , az sum qla kachamak i mejdu drugoto mi e haresval .... no ne mogada si obqsnq zashto ne go ima v magazinite , tochno tova se chudq , shte kajesh ne znam kakvo tolkova e .... V 4-5 magazina vlizah i nqmashe .... ta se otkazah i sega si slojih na kotlona edna supa ... Tova shte se qde dnes =)

# 712
Браво на Дрийм,а то оценката според мен не е от такава важност,важното е че е взет изпита PeaceЗаформи се групичка на половинзахранващите Laughingсупер.На мен много ми се яде кисело мляко,ама няма да е скоро WhistlingИначе пък учудващо не ми се ядат сладки неща,супер е тоя режим!

# 713
На мен много ми се яде кисело мляко,ама няма да е скоро WhistlingИначе пък учудващо не ми се ядат сладки неща,супер е тоя режим!
На мен пък мнооооооого ми се пие кафе с мляко.  Whistling К'во да ти се ядат сладки. Не ми се поглежда сладко искам нещо соленко.  eat

# 714
  • София
И моите лиги се точат за солени неща. Каквото и да е - стига да е соленоооо.... Ноооооо няма да е никак скоро. Затова по-добре да си го избия от главата и да си вкарам там мислите за това как искам да изглеждам.....

# 715
И аз много се тормозя от това какво ми се яде...ама  smile3505 Учудващо за мен - нищо сладко не може да ме съблазни, но една пържола бих опукала веднага  Mr. Green
Май ни се отвори кофти тема на разговор  Mr. Green

# 716
Xaxaxa ... leleeeee,ujasni sme Grinning I v sushtoto vreme - gorkite nie ...
Az toku-shto si hapnah supa ... ponapulnih si korema s voda Grinning t.e se pozalugah pri tova dosta uspeshno ... Sega mislq da pospq,zashtoto snoshti ne sum mignala ... i veche mi idva v poveche vsichko...
I na men mi se qde veche mlqko...chestno...No i az mai umiram poveche za soleno , otkolkoto za sladko =) no skoro ne mi se e doqjdalo nishto i ot dvete ... koeto si e mnogo dobre =)

# 717
Здравейте и от мен  Simple Smile Ден 3, кантарът се колебае между 500 г и 1 кг - толко съм свалила . Не зная точно защото не е електронен, но разлика има определено ,дано утре да е твърдо -1кг
Може би си въобразявам, но лицето ми се е променило. Кожата ми е по-свежа и дори бузите ми са намалели. А това е доста проблемно място при мен. Щастлива съм, но сега е едва началото и искам само волята да не ме напусне и да продължа...
Е това е за сега
И браво на момичетата, които плодуват вече повече от 10 дни. Вие сте пример за това, че стига да искаш можеш да се промениш Hug

# 718
hi_itt,браво,след третия ден вече ще ти е по-лесно и няма да усетиш кога ще минат дните Wink

# 719
  • ES
Дрийм, готов ка4амак надали ще намериш по магазините, освен в някоя кръ4ма, приготвяща родопски специалитети. Но можеш да си купиш цареви4но брашно и да си направиш. не знам продават ли в БГ. Ка4амакът не е ли за по нататък, 7_8 ден от захранването?  newsm78
И аз умирам за соленко, хапвам доматки когато много ми се прияде. И само вися в теми4ката "Какво сготви, снимай и покажи" и ям само с о4и и им се каня на манджите.

Общи условия

Активация на акаунт