118 САЩ. В очакване Хуничка да постави началото на пролетно-летния бейбибум!

• 26 082
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
Хуничка, да е жива и здрава малката госпожица, страхотни снимки видях
За пердаха , Плами има само един шамар и много добре разбра за какво го получи Cry/ той не плака, ама аз плаках /. Проблема е когато получи тайм аут в детската градина това е голяма драма за него, то сълзи, то рев, повръщане.

# 466
Хуничка имате едно прекрасно създание, красота  Hug. Невероятни снимки!

Тандури честито за мама!

И още нещо ми се върти в главата от сутринта, откакто прочетох дискусията... при стълпотворението на култури и манталитети от цял свят тук мисля, че е редно "дошлите" да се съобразяват с културните традиции и норми и регулации на приемащата култура, дори когато са им напълно чужди и често непонятни.

абсолютно съм съгласна  Peace

и аз да се подпиша под това  Peace

# 467
 Хуничка, прекрасна е е Евелин!

Къщи за гости има и в Тексас. Тук място колкото искаш! И спални и кабинети и дворове, кеф ти преден, кеф ти заден! Мексиканците ги косят за по $20.
Цени народни! Но не търсете тротоари с пешеходци и бакалия зад ъгъла.
Иначе ние сме в малък таун хоум на 2 етажа с 2 спални и малко патио. Ами край нама чистенето. Повече спални не искам, нито да ги чистя, нито да ги плащам. Като дойдат гости все се нагласяме някакси.

# 468

Jvd, провери във вашия щат има ли child care assistance program http://www.dss.virginia.gov/family/cc/  Ние сме с такава програма за децата. Щом сте новодошли, предполагам, че ще успеете да се класирате. При нас тази програма работи така - избираш си детска градина, проверяваш дали тя работи с тази програма /повечето работят/, подаваш документи и обикновенно те те удобряват за 6 месеца и плащат процент от таксата ти за градината, според дохода който покажеш. Така детето ще посещава детско заведение подобно на детската градина в Бг и ще е сред деца.  На нас това много ни помогна в началото. С две деца в такава възраст, трябваше да плащаме по над $1500 на месец, а плащахме по $400 и за двете общо.  И децата доволни, и ние. В градината /day care center имат Прескул и Киндергартен.  Избери район в който ви е удобно да ходи и ги обиколи всички. Разпитай, разгледай. Аз обиколих 4-5 в началото и бях потресена от обстановката им, докато намеря мястото което ни хареса и на нас и на децата.

здравей, irka
благодаря ти за инфото много ми беше полезно,намерих точно до нас има на близко офис,ще отида да попитам на място,да се надяваме,че и при нас тази програма ще рабти  Praynig

ще се радвам и ако  мама от Верджиния се включи с по точна информация   bouquet

# 469
Тандури, 4естита виза на майка ти!
За застраховка, баща ми си направи в Алианц, не се е налагало да я използва:
http://www.allianz.bg/site/index.php?page=private

# 470
  • usa
Миз, виждам, че гледаш на живота, като на нещо хаотично  Laughing, но истината е, че нищо не се случва във ваккум и си има закономерности, които с малко добро желание и малко размисъл всеки може да види.

А твоето 'тц' дето оспорва моето  твърдение, че две е повече от едно, е чисто охулване на математическите закономерности  Mr. Green

ние за живота ли говорим newsm78? аз мислех, че обсъждаме до колко може да е вярна преценката ни за това, какво се случва в живота на околните на базата на отделни случки и ситуации.

Последна редакция: пт, 30 апр 2010, 01:51 от миз

# 471
Къщи за гости има и в Тексас. Тук място колкото искаш! И спални и кабинети и дворове, кеф ти преден, кеф ти заден! Мексиканците ги косят за по $20.
Цени народни! Но не търсете тротоари с пешеходци и бакалия зад ъгъла.

И тук е така  Peace

Без кола си загубен и за това възрастни хора (над 90) шофират, което е доста рисково! В нашия квартал има доста пенсионери и сутрин като тръгвам за работа те излизат (на зяй пазар) и карат с 20 майла в час  Crazy

# 472
Тандури, честито! Наистина вече дават по 10 годишни визи. Ще питам къде ги правиха застаховките си и ще ти кажа. Поне 2 пъти сме ги ползвали и все успешно.

# 473
Благодаря ви момичета! Биз, много ще се радвам да споделиш!

# 474
Здравейте,момичета!Точно навреме попадам на темичката GrinningИскам да ме осветлите по един въпрос,ако може и знаете.Та той е как стои въпроса с раждането в САЩ?Без осигуровки,най-вероятно секцио?Някакви цени и т.н. ThinkingСтава въпрос за Невада.Благодаря предварително!Сега ще ви изчета,че доста интересни неща разисквате.Само погледнах набързо. GrinningМного усмивки ви пожелавам! Hug

# 475
Не беше в Невада, но беше секцио - 25 000 (преди 2 год)!
Дай повече информация за себе си, за да можем да те посъветваме за застраховка евентуална.

# 476
Четейки бюлетина на скуул дистрикта ми се роди един интерсен въпрос- колко е бюджета на вашите скуул дистрикти, знаете ли? Отрази ли се по някакъв начин кризата? От какви програми съкратиха и т.н?

# 477
Хуничка, голяма наслада за очите са снимките.  Heart Eyes Евелин е страхотна!  Heart Eyes

# 478
Тандури, на грейтскуул.орг може да видиш бюджета за pupil на всеки дистрикт. Ето, например за нашият:
http://www.greatschools.org/cgi-bin/nj/other/2257#finance

Последна редакция: пт, 30 апр 2010, 02:49 от benson10

# 479
Хуничка, прекрасна малка принцеса!  Heart Eyes
Много здраве и любов на цялото семейство!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт