118 САЩ. В очакване Хуничка да постави началото на пролетно-летния бейбибум!

• 26 082
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
соня. мога да ти дам повече инфо като прясна прясна бременна в момента без застраховка, но става дума за Georgia.Ти по принцип си бременна или се замисляш за такава, но без застраховка?Пиши ми на лични ако искаш.

Хуничка голяма е беонбона малката, а ти изглеждаш просто супер!!! Grinning

# 481
  • Boston, MA
Кюбит, благодаря за статията от Pediatrics (чак снощи успях да я прочета цялата) - прекрасно написана, обоснована, с документирани факти, на мен ми даде абсолютна увереност, че постъпвам правилно, като ваксинирам децата си по СДС разписанието.

Още веднъж, за тези, които са я пропуснали и имат съмнения за безвредността на ваксините:
http://pediatrics.aappublications.org/cgi/reprint/123/1/e164

Съжалявам, днес нямам капка политическа коректност.

# 482
Бубка благодаря ти

# 483
Кюбит, благодаря за статията от Pediatrics (чак снощи успях да я прочета цялата) - прекрасно написана, обоснована, с документирани факти, на мен ми даде абсолютна увереност, че постъпвам правилно, като ваксинирам децата си по СДС разписанието.

Още веднъж, за тези, които са я пропуснали и имат съмнения за безвредността на ваксините:
http://pediatrics.aappublications.org/cgi/reprint/123/1/e164

Съжалявам, днес нямам капка политическа коректност.

Бубка благодаря  Hug http://www.immunize.org/catg.d/p2068.pdf

# 484
Ванхорн, мерси за линка, хареса ми.
Бубс, мерси и на теб, май съм пропуснала,когато Кюбит го е пуснала.

# 485
Четейки бюлетина на скуул дистрикта ми се роди един интерсен въпрос- колко е бюджета на вашите скуул дистрикти, знаете ли? Отрази ли се по някакъв начин кризата? От какви програми съкратиха и т.н?

Да, на нас ни се отрази, тази година ни спряха училищните автобуси, само на нашето и още на едно училище от целия дистрикт, заради орязване на бюджета, а в същото време пропърти таксите ни скочиха с 1000$ миналата година. Автобусите наистина са голяма удобство, 2 години ползвахме автобус, сега ми отива около 1 час за да прибера децата от училище, нито паркинга, нито улицата са предвидени за толкова много коли и става голямо задръстване, особено когато вали, а то това е 90% от дните.

# 486
  • USA
Много интересна статия. Аз съм привържаничка на стандартното разписание на ваксините. Миналата година след едно форумско парти, половината деца караха варицела. Бях много благодарна, че Кристиан е ваксиниран. Спасихме 10 дена карантина през ваканцията и потенциална опасност за бременната ми приятелка.

Имам въпрос към фотографите в темата. Кой софтуер ще препоръчате за обработка на снимки от човек, който няма никакъв опит с обработки (аз  Mr. Green) - Photoshop или Lightroom? Също ако може някоя книга да препоръчате на тази тема. Помня, че Вики беше писала преди време, но не се интересувах тогава и не съм запомнила.

# 487
Winx, Lightroom e mnogo по-лесен и интуитивен от фотошопа, реално се състои в това да местиш плъзгачи да виждаш резултатите незабавно, и въпреки, че не е мощен като ФШ е повече от достатъчен за организация и непрофесионална обработка на снимки (в интерес на истината и профита го ползват, но обикновено те "довършват" във ФШ)

За фотокниги ми метни скайп на лични, да те позарина с .пдф-и  Mr. Green така де, да не съм сама в мизерията си да чета от монитор. Ако някоя ти хареса дотам, винаги можеш да поръчаш от библиотеката, за да не се тормозиш...

# 488
agent, може ли и на мен да хвърлиш една, ама да е по-лесна (като за дъмис  Mr. Green) ?

# 489
Разпродажбата в Олд Неви имала и апокрифен код за поръчка онлайн ONBIG30 ако някой се интересува.

Последна редакция: сб, 01 май 2010, 14:31 от Clairette

# 490
  • У дома
Ани, меrси за идеите. Отивам да пrавя баница за училището на Мая - вечеr на култуrите. Бrе, изчезна ми r-то от киrилицата  newsm78

# 491
Някой случайно да има лични или косвени впечатления от Puj Baby Tub (цък 1, цък 2)? А тия с децата, ако нямате впечатления, как ви се струва тази опция?

# 492
.... А тия с децата, ако нямате впечатления, как ви се струва тази опция?
Не добра. Бебетата растат изкл бързо особено за възрастта, за която е показана, да не говорим, че в началото я къпехме 2/ седмицата без ваничка. (цената ми се вижда бая висока за месец ползване).
Използвам една разтегателна ваничка за $ 25. Има поставка за бебета. Затопляхме й коремчето спокойно с душа вечер, когато смятахме, че има колики.
До месец сме приключили и с нея, тъй като сяда спокойно вече.

Последна редакция: сб, 01 май 2010, 00:48 от Niki1

# 493
Atalanta, няма защо! Дано да ги харесат нещата!!!

Кюбит, хубава е идеята, но според мен ще се ползва много малко време. За 2 месеца и вече няма да се събира бебето вътре. Аз и с двете деца ползвах анатомична ваничка и продължиха да я ползват докато не станаха на 3. Другият момент е, че тук не се престарават с къпането твърде много....аз например не мога да си представя да се избърша с хавлия от сапуна без да се изплакна, но много хора го практикуват. Тази ваничка е от някакъв мек материал, като фоум някакъв доколкото виждам, въпросът ми е как се почиства това след къпане. Защото колкото и лек да е сапуна, освен ако не се измие добре, оставя резидю на самата ваничка.
Струва ми се, че е практична само за първите дни.

# 494
Кюбит, ние до 11 мес ползвахме тази:
http://www.target.com/First-Years-Comfort-Newborn-Toddler/dp/B00 … get_com_brand-bin

влиза в станадартната мивка в кухнята, да не говорим, че плотът там ти дава възможност да се разпростреш, за разлика от хипер тясната ни баня... мнгоо доволна! сега я ползва 3-то бебе след нас!

Общи условия

Активация на акаунт