118 САЩ. В очакване Хуничка да постави началото на пролетно-летния бейбибум!

• 26 082
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
Честит имен ден на всички Борисовци! Да са живи, здрави и палави!

Вчера изхвърлихме риколнат Тайленол - почти празно шишенце. Една от причините за рикол е, че лекарствата можело да съдържат по-високи от безопасните концентрации на активно вещество. Ацетаминофенът е токсичен, ако се предозира.  А сега де.  Shocked

# 556
Аз винаги купувам дженерик лекарства.По-евтини са и са идентични на големите марки.

Бенс...Как ти понася НДж до сега? Доволни ли сте?

# 557
Да са ни живи и здрави и румени и не-толкоз-послушни гордите носители на царското име Борис! Бубка, Кейси и Блажка да посрещат гости и да поливат хубавия ден!

Да ви покажа и кажа какъв майтап и кеф са кварталните панаири Simple Smile

Вчера ходихме на едно мъничко панаирче в скоро-дискутирания Нютън - децата се размазаха от удоволствие! Снимката е мое произведение, щракана докато бях и аз на въртележката  Mr. Green Диалог м/у мен и лелчето, на което подадох 2 билета: "Аз: 2 пъти, моля!; тя: само вие!?!; аз: да, само аз!; тя: 2 пъти!?!?!?!; аз: да, моля!; тя: ама без дете ли!?!?; аз: да, нали може!?!? тя: ами заповядайте (с потресена физиономия и пред припадък)  Grinning

Миналият уикенд бяхме на (не се смейте де) Sheep Shearing Festival of Waltham... е, няма такъв хубав, голям, перфектно организиран, шарен, интересен, познавателен панаир или поне аз не помня да съм била на такъв последните хммм 20+ год! Беше на поляната пред екс-губернаторската къща и имаше дори преоблечени войници от епохата, баби предяха, лели готвеха на открит огън и шиеха, писарят учеше децата да пишат с паче перо, кончета цвилеха, ламите позираха, крафтс за децата, мекици за бащите им, сладолед за майките им, стригаха уфсите по 3 различни начина, агънцата блееха като ги галеха, а овчарските кучета се подчиняваха на !!! 40 команди и 12 видове подсвиркване!!! (де късмет и моето да изпълняваше толкова мои команди)  Mr. Green

Та ваш ред е - ходите ли на панаири?

Последна редакция: нд, 02 май 2010, 22:32 от Agent Provocateur

# 558
Ооо, какво съм изпуснала! Агенте, откъде разбираш за такива панаири? Oбожавам ги. Миналата година ходихме на един в Topsfield, който беше огромен - с всякакви животни, представление на канадските mounties (жестоки коне!!!) всякакви crafts и даже едно petting zoo, където за пръв път яздих камила и слон  Mr. Green Имаше и надбягване и надплуване на малки прасенца. Ох голям кеф. И аз много се радвам на такива неща, баш по детски, и люлки да има аз няма как да не се кача. Ще си отварям очите къде какво има.

(а снимките ти са страхотни между другото  Heart Eyes )

# 559
Панаирите за нас са в списъка с уроците по плуване за бебета Laughing Купила съм чинно пас за местния 6 флагс за детето,ще го водят ситери,приятели и пр.доброволнци,аз отказвам. Всяка година ходим на по 1 панаир в опит да ни хареса,и пак не ни се отдава,та тази година ми е на скип официално.

# 560
Вики, харесва ни, но ландлорда ще ни довърши Confused
След три дни дойде да поправи те4ащата тръба на топлата вода, а в4ера след целодневно метене по улиците на НЙ(там още пове4е ни хареса  Mr. Green), като се прибрахме щяхме да припаднем от жега, оказа се, 4е климатика не работи. Днес у дома средна Т е 82Ф Crazy
Не мога да си представя колко дни ще му отнеме да оправи и него...

Детето каза, 4е е болно и има нужда от А-аа Крийм(сладолед) Laughing

Агент, понякога ходим на панаири, последно във Фредериксбург,ТХ, на Октобърфест и за Коледа. Харесва ни, още не се разу4или за тук. Голям купон с лелката Laughing

Последна редакция: пн, 03 май 2010, 18:12 от benson10

# 561
Бенс, лека адаптация!

Да, миз го е обяснила, точно както го мисля.

По повод контролираната среда, ето една статия, която четох преди време, малко тъчни наблюдения - http://www.nytimes.com/2010/03/27/opinion/27elkind.html

# 562
честит празник на всички именици!

на панаири много се радваме, цяло лято обикаляме селата наоколо  Grinning. въртележки, мекици, царевица и биър гардън с жива музика, разкош!  Laughing

# 563
Панаири, блок партита, стриит такива, дайте ги насам.
 Да са живи и здрави именяците!

# 564
И ние на панаири ходим ,1-2пъти в година - живеем доста близо до този който се организира 1 път в годината и е най-големият панаир на Джорджия.Трябва да си призная че аз лично главно ходя заради моята слабост...funnel cake  Embarassed иначе другаде не ги намирам.
Иначе панаира е трепач,много подреден ,чист и с много и различни забави ,та чак и едюкейшънъл.
Агенте ...обаче аз на тази въртележка бих се качила  само заради снимки,много готини стават...иначе хич не си падам по подобни усещания. Последният път мъжа ми ме излъга и ме качи на 6 флагс на супермен и от тогава му казах че никога ама никога вече неща и да чуя за подобни...честно не ги разбирам любителите на подобни. Crossing Arms   Crazy

Да ви се похваля вече официално че почвам работа  към местния колеж ,като техен маркетинг фотограф . bowuu

# 565
викиии, супер новина, честито!   bouquet

# 566
  • У дома
Бенс, мерси, Мая днес беше добре, даже успях да я замъкна на църква.
Отивам да търся панаири по нашия край, че Агентката ме запали.
Агент, мила, страхотни снимки!!!

Вики, честита нова работа!!! Звучи чудесно.

Последна редакция: вт, 04 май 2010, 05:19 от Atalanta

# 567
Вики, честита работа! Блазе му на местния колеж за такъв фотограф.

Аталанта, радвам се, че се е оправила Мая!

На панаир май не съм ходила... Thinking средновековните тематични броят ли се? Тях много ги тачим.

Бенс, дано скоро да са ви зад гърба новодомските проблеми. Аз също съм болна днес и имам нужда от сладолед. Отивам да си взема втория за деня. Хубаво е да си възрастен  Wink

# 568
  • USA
Агент, невероятни снимки  bouquet!

Виктория, честито и успех  bouquet!

И аз много обичам да ходя на панаири, но тук само веднъж съм била. Качих се на една гондола ли беше какво, съжалих хиляди пъти,треперих няколко часа след това Laughing. Няма да повторя Naughty.

Момичета, вижте в нашата отчетна каква рецепта за сладолед пусна едно момиче http://www.zemianazaem.com/archives/173#more-173 . Изглежда добре, а и по-здравословен. Тази вечер го направих и чакам сутринта с нетърпение да го опитам Party.

# 569
Чудесна новина, Вики! Няма нищо по-хубаво от това да ти е приятна работата! Успех!

Общи условия

Активация на акаунт