118 САЩ. В очакване Хуничка да постави началото на пролетно-летния бейбибум!

• 26 082
  • 745
  •   1
Отговори
# 315
Успокоявам се, 4е според свекърва ми, най- инатливият и буен син( на тези години), е най-умният и успял в живота Laughing Уж, енергията и упоритостта им евентуално се насо4ва към у4ение и други постижения.

Mr. Green Mr. Green Mr. Green от твоите уста, Бенс, в Божиите уши!
В събота я водихме на панаир и на гости, дано се поумори! В 23.30 показа първите признаци на умора!
В неделя я влачих по баирите около нас като куче, дано каталяса! Да ви казвам ли като се поумори и заинати кой я носи на гръб и се прибра на 4 крака, по-зле от куче  Mr. Green

В момента най-страшните тантруми са за дрехи. Нито убеждаване работи, нито тайм аут, а аз съм доста тъпа и упорита! Ужас!
В магазин тича като кон, препускам и аз след нея, че ми държи още влага неколкократно губене на дете, което за капак е решило, че е много смешно нарочно да се скрие и да се кикоти като я търся... а майка ми ме успокоява, че съдейки по мен и по-страшно ще става!

Кой сподели за спорт и музика? Аз залагам на колелото, фитнес, йога, тичане след дете и си мечтая за танци, латино за предпочитане!

Стели, как ти даде сърцето да го гледаш този филм!? Потресох се още на рекламите преди да излезе и съм се зарекла да не го погледна!

Лени, и аз имам подобна самолетна история, Бостън-Лондон, 6+ часа, 18 месечно, точно като моето, но със здрав и възпитан немски ген! Седна си това дете на пода, мама му подаде трапчето със гризини и една играчка и дори шоуто, което направи моето го накара само да поповдигне една вежда тактично  Crazy На Хийтроу не издържах и припнах след майка му да я питам как става това чудо, та се посмя момичето с мен!

# 316
Добре де от четеното до тук следва че само нашите БГ деца са толкова буйни ли? Mr. Green Агент кажи какво ти каза майката на кроткото дете? Аз направо изпадам в тих ужас като си знам детето, как ще летим на септември? Rolling Eyes

# 317
Юлия, с всичко се свиква, язък за свикналия както се казва. Wink като дойдох тук не можех да кусна пиле...миришеше ми на гадно. Мразех миризмата на пържено олио, защото ми миришеше на риба...Майонезата ми миришеше на крем за ръце,  сега вече 6 години по-късно на нищо не ми мирише... Joy

# 318
  • USA
Аз познавам българче, което за мен е най-спокойното дете на земята, а ако и дадеш нещо да яде изпада в транс и все едно не съществува. Laughing Мда, има и такива деца и много често родителите им също се оплакват, че са палави.  Laughing
Юлия, и на мен Томас ми е направил дупка в мозъка. От рано сте започнали, съдейки по Дани на Бубка още доста ни чака  Laughing. Не знам как успя да научи и песните и сега само тях пее.

# 319
Мацки един въпрос: как обезопасихте балкона, за тези от вас които живеят в кондо?

# 320

За майонезата ...отдавна се открехнах аз за нея Wink ,не помня от кога не съм яла обикновена майонеза.За мен обаче аз лично си спомням че разбрах за това от "аталанта"  Peace
Купувам я от пъбликс или крогер.

Бенс...добре пристигнали Simple Smile,дано ви е всичко по-вода на новото място!

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 18:47 от victoria

# 321
Мацки един въпрос: как обезопасихте балкона, за тези от вас които живеят в кондо?

Взех от приятелка стандартната разгъваща се преграда, май ти имаше такава, която беше направила на плейпен (пластмасова, няколко сегмента на панти, нали се сещаш, не мога да превключа как се води на английски това) и я сложих до парапета, захваната в двата края. Има дупки, достатъчно малки за да вижда и да изхвърля неща, но не и да подаде тиква през тях...

Майката на доброто дете каза, че обяснява тихо и сериозно  Grinning Абе жена с късмет, при мен не работи това!

Гелето беше най-спокойното и усмихнато бебе до 15-16 мес. Летене, дълги пътувания, гости, кръчми, разходки - нищо не си спестявахме и не се замисляхме, че сме с бебе! По самолетите на разбираха хората, че пътува дете!

# 322
Благодаря за съвета  Peace да имаме я тази пласмасова ограда и все още я ползваме да я оставим Дидито там, но и се връзват най-много час игра сама на ден Mr. Green обича свободата и компанията Joy

# 323
  • Boston, MA
Oхо, за Томас ли си говорите... Още сме в манията, не знам кога свършва, по наблюдения от приятелчета, докъм 6? Поне имаме бол влакчета за Боби наследство.

Да ви "успокоя", към 3-4 години, тантрумите минават в мрънкане "But I waaaaaaaant iiiiit" с извиващо гласче. Обяснения работят, ама рядко, пуска от време на време някое добро поведение, да не ти се прииска съвсем да го пребиеш. На мама момчето.  Grinning

В нас балкона е обезопасен, като никога, никога не излиза на него сам. Но и главата му не минава между пръчките де.

Хилих са на Данушчик.. горкият, как се е стреснал.  Hug

# 324
Миме, на нас балкона ни е обезопасен с една мрежеста конструкция до тавана. Все едно е остъклен, ама само с мрежа (дано да става ясно от мойте обяснения). Преди нас хората са го поставили това, та не знам как се казва и къде се прави. На мен много ми харесва, защото дори и да завлече стол навънка пак не се притеснявам, че ще се метне през балкона.

Стела, за Белия Дом се обадих на конгресмена ни и се надявам от там да стане работата. Трябва доста предварително да се действа, особено ако ще ходите лятото на посещение. Може до 6м предварително, но не по-малко от 30 дни преди посещението. Ще пиша повече като се уреди. (Моят син много се е ентусиазирал, само повтаря, че ще ходим в "Беля Дом" да видим "Бама" и да "гай" = играем.)  hahaha

Къде се зарибяват по Томас тези малчугани? На моят всички влакове са му много интересни и ми е чудно как не ги е набарал тези. За сега любим му е малкият влак, който не можел да се изкачи по склона, само повтаря "не може, не може" с един загрижен поглед.

# 325
Да ви "успокоя", към 3-4 години, тантрумите минават в мрънкане "But I waaaaaaaant iiiiit" с извиващо гласче.
На к ние отговаряме "and I want a ferrariiiiiiiiiiiiiiiiiiii pleaseee"(na братовчедка ми бг версия е-аз пък искам в западна германия Laughing )

# 326
Oхо, за Томас ли си говорите... Още сме в манията, не знам кога свършва, по наблюдения от приятелчета, докъм 6?
Охх Бубка дано да си права,значи ни остава още една година. Simple Smile

# 327
Агент  Joy ти като една приятелка, която питала една германка на морето как постига това детето й да седи цял ден под чадъра и да си откопчава и закопчава сандалите само  Shocked. В същото време няколко българки тичат след нашенчета с "чакай, стой , не пипай, ела тука" и след два часа зор на плажа си тръгват пребити  Laughing

Аз не съм имала тръшкащо се дете, но не казвам голяма дума, че не знам, какво ми готви малкия за в бъдеще!

# 328
агент, голяма грешка направих, че си го пуснах, не бях гледала трейлъра и не прочетох за какво става въпрос, а после беше вече късно..., но НЕ препоръчвам за впечатлителна публика!

атти, благодаря, че сподели  Peace, кажи и по-натам как точно процедирахте, а аз ще прочета на кого да се обаждам Simple Smile

при нас тати реве, че иска бмв, а мама на бахамите  Laughing, мрънка се постоянно и за всичко, от куукис, през дрехи, до хоум декор  ooooh!  

# 329
Анет, моят отговоро обикновено е, че аз пък искам да свиря на гайда, в следствие на което един ден Ели ми каза" ех, мамо като стана голяма ще ти купя гайда!" Laughing

Стела, Агент за кой филм говорите?

Аз пък съм се заела днеска да търся подарък за момиченце на 4, което си умира за розово, принцеси, барбита, кукли и всякакви малки играчки.  newsm78 Хич ме няма по тази част, защото Елена не е по тях и си нямам идея какво да взема..а дето почти всичко има за капак. Някакви идеи имате ли? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт