118 САЩ. В очакване Хуничка да постави началото на пролетно-летния бейбибум!

• 26 082
  • 745
  •   1
Отговори
# 330
 Laughing, добър отговор! филмът е: http://www.imdb.com/title/tt0380510/

моите са по барбитата, от обличане и събличане дрехите са се накъсали, обувките са по 1бр., можеш да и вземеш от комплектите с дрехи и аксесоари  Peace 

# 331
Аз пък съм се заела днеска да търся подарък за момиченце на 4, което си умира за розово, принцеси, барбита, кукли и всякакви малки играчки.  newsm78 Хич ме няма по тази част, защото Елена не е по тях и си нямам идея какво да взема..а дето почти всичко има за капак. Някакви идеи имате ли? newsm78

Тандури, на един и същи РД ли ще ходим?  Laughing И аз чакам за идеи. Миналият път Анет много добре ме насочи, взех за 5г момиченце едно като малко шкафче с чекмеждета и вътре всякакви мъниста за низане. Мисля, че добре се прие.

# 332
За момента единственото, което иска е скейтборд, сноуборд и не знам си какви си още бордс, но  си остава с искането Simple Smile, бързо се разсейва и забравя, поне за игра4ки. Ина4е от няколко месеца, в редките слу4аи, когато не е завързан в шопинг карт, ходи и слага разни боклуци и ми казва" Ай лайк ит"  Grinning , понякога му обяснявам или тихомълком вадя по-късно.
За тия машини с боклуци казвам, 4е или са с4упена или нямам стотинки.

Най-големият проблем остават тъпите бонбони(за това са и пове4ето от сцените, които прави), но при нас 'Ръната прай борбЪта от самото на4ало.  За да се нау4и да пълзи, слагахме бутилката му с мляко на разстояние и бързо се нау4и как да стига до нея. А да проходи му давахме да се държи в..кутийка с пъффс Laughing

# 333
  • У дома
Не знам за децата, но аз съм безмълвна от амер майки, к познавам. На шоколаденото парти в събота се изпонапиха и разговорът се завъртя около това, кой какви хапове е взимал за следродилна депресия, защото по няколко пъти на ден им идвало да блъснат главата в стената на така желаното отроче. И продължават самоотвержено работят по въпроса за ново отроче.  Confused

Честито на новите граждани!!!

# 334
Не знам за децата, но аз съм безмълвна от амер майки, к познавам. На шоколаденото парти в събота се изпонапиха и разговорът се завъртя около това, кой какви хапове е взимал за следродилна депресия, защото по няколко пъти на ден им идвало да блъснат главата в стената на така желаното отроче. И продължават самоотвержено работят по въпроса за ново отроче.  Confused
Shocked Close и ей на такива хора господ дава добри деца

# 335
Атти, да не идвате насам? Simple Smile Аз като че ли клоня на музикална кутия за бижута с някакви принцеси и може би някакво малко бижу ( т.е детски дето има).  newsm78

# 336
  • usa
Не четем нищо наведнъж разбира се, но когато има някакъв въпрос, просто рефърваме към книжката и съм много доволна!

аз съм показвала по книжки преди, обаче явно като не се е появил интересът от негова страна, хич нищо не се е записало в главата. девойките на неговата възраст ми бяха задавали всички основни въпроси по темата, момчето обаче за такива маловажни неща не се замисля, изобщо никога не е питал от къде идват бебетата или нещо подобно. щом няма винтове и гайки и не може да се разглоби, не си губи времето с него...

Миз, снощи със сълзи съм се смяла.  Mr. Green Даже четох на мъжа ми. На колко години е Дани?

на седем.
На к ние отговаряме "and I want a ferrariiiiiiiiiiiiiiiiiiii pleaseee"(na братовчедка ми бг версия е-аз пък искам в западна германия Laughing )

ти си много скромна, аз мрънкам за прайвит джет... от моите само даниел си позволява да мрънка и да се тръшка, но при мен такива номера не минават. те вече си и знаят - мрънкат само на баща си...

# 337
  • Boston, MA
Shocked Close и ей на такива хора господ дава добри деца

Депресията не подбира, чукайте на дърво.

# 338
От поста на Аталанта прочетох само  до "шоколадено парти". Оттам нататък ми се замъгли погледът  Mr. Green мммм... шоколад....

# 339
От поста на Аталанта прочетох само  до "шоколадено парти". Оттам нататък ми се замъгли погледът  Mr. Green мммм... шоколад....

Ето този ми е в шкафчето, специално заради него свърнах днес към магазина ... но съм се зарекла да изтрая до утре сутринта. Rolling Eyes

# 340
Бенс, бая народ си е, но не като на концерт. Има място къде да си опънеш одеало. Музиката е всякаква. Тук има разписание: http://www.bbg.org/sakura2010/

# 341
Бенс, бая народ си е, но не като на концерт. Има място къде да си опънеш одеало. Музиката е всякаква. Тук има разписание: http://www.bbg.org/sakura2010/
Нещо страхотно е - между концерт и фестивал. Всяка година сме там, дори и да вали палатката е огромна и има място за всички. Но одеала не се разрешават, но какво му пречи на човек да седне на тревата и да се наслади на чашка Саке и страхотна музика. Между другото пика на cherry blossoms беше преди 10 дена, след дъждовете 75 % от цветчетата са на земята.
(Hear Again аз също съм със хеаринг аид)

# 342
  • Чикаго / София
Благодаря за майонезата, ще я потърся тези дни.

Аз да си похваля децата какви са ми добри! Пу,пу! Естествено, че и те правят сцени от време на време - деца са, но като цяло са много спокойни. Три пъти са пътували със самолет и трите пъти никой не разбра, че има деца. Даже последния път бяха питали зет ми негови ли са, и как така са толкова послушни.  Нищо конкретно не съм правила, за да са такива, явно ген и мноооого спокойна майка имат. Поне такава бях в ранните им години. Сега малко ме тресе нервата, ама ще се оправя. Като се тръшкат за нещо, казвам и аз репликата че искам я мерцедес, я частен самолет, ама не става. Обяснявам, че идва някакъв празник и за него може и да го получат.  Деца! Всяко с очарованието си! Simple Smile

# 343
Привет  Hug
Предстои ми ново начало в САЩ.
Приемате ли новодошли?  Blush

# 344
Момичета пристигам с хубави новини днес. newsm44

Имаме си още едно бебче в темичката. Хуничка е родила днес 27 Април в 1.25 след полунощ  Евелин Кристина.Бебка е 2722гр (6 lbs) и 47 см (18.5 inches)!

едира добре дошла...къде ще си тук?

Общи условия

Активация на акаунт