118 САЩ. В очакване Хуничка да постави началото на пролетно-летния бейбибум!

• 26 082
  • 745
  •   1
Отговори
# 390
 Grinning А при мен старият ми лаптоп върви като пушка със Уин  7, вкл кирилици, но пък ми прави проблеми с видеокартата! Но пък страшно ми харесва, сравнен с Вистата!

По Ню Инглънд, особено по някои квартали с екстри като топ училища (цитираният Дариен харчи 75 милиона само да си позакърпи кампуса на хай скула, и библиотеката им е в топ 10, а 46% от домакинствата с деца под 18, цитирам по памет, извинете ме) 400-500К не са пари. 

тА, Бенс, Джу - я да си стоим на дупетата, а със спестените пари от данъци ще пратим децата в частни училища + по някое околосветско за нас !

# 391
Мерси мацки Peace  вчера ходих да видя малката буболечка Мони и мама и, много е хубава една такава розовичка и усмихната Heart Eyes охх прииска ми се пак Blush даже я гушнах малката душичка!Мама и много бързо и леко е родила, е сега я понаболява, но няма как всички знаете Wink
Някой има ли новини от Хуничка как са с Евелин?
Агент харесва ми твоите разсъждения Peace човек като има  Money може да си позволи много глезотии и да живее както си поиска Peace

# 392
  • Boston, MA
В местния Нютън Хай има проект за ремонт, който вече стигна $200 милиона, не мога да си обясня ракетна остановка ли ще им правят...

Ние измислихме (засега) дилемата с частно/държавно училище, засега ще се местим в Бруклайн, който не е на топ топ списъците, но отговаря на нашите изисквания за шарено и градско. Близо сме до студентската махала, в центъра на еврейската махала и изобщо - дайвърсити да искаш. А, и училището е буквално зад ъгъла.

Ако се окажат много умни/ученолюбиви момчетата, и след 5-6-7 години СЕО-то е спестил достатъчно, може и да ни премести пак някъде. Ако не, ако Бруклайн Хай е достатъчно добро за Конан О'Брайън  Laughing, ще е добро и за нашите.

# 393
Бубс, ние имаме приятели в Бруклайн и в Нютън. Бруклайнските са там заради училището (може би не е едно, не знам) и защото им пасва на доходите. На мен много ми харесва. Няколко пъти сме били там, единия за цели 2 седмици.
Нютън ериа ми дойде леко надута, пристигайки от мръсен Ню Йорк. Там на 2 места сме били в едни къщи като замъци. За човек расъл в социалистическа реалност 6 спални ми се видяха множко.  Mr. Green

# 394
Ooo, Бубс, честито!!! Бруклайн е прекрасен квартал! Много се радвам за вас! Grinning

Кюбит, мерси за коментара за снимките на чавес  Mr. Green Но признай си, много е красив Нютън, макар че е доста "стар". По принцип хич не ми допада местната типична архитектура, но там има какво да се види... дечко го раждах в тяхната болница и понеже беше първата американска болница в която влизах доста се бях впечатлила  Crazy

# 395
  • Boston, MA
Агент, ще имаме около 40 суши места около нас, та ще трябва да идвате честичко.  Grinning

Кюбит, аз 4 спални не бих знаяла какво да правя, ти 6  Joy. Но отвън и на мен много ми харесват къщята.

# 396
Ако останем тук за дълго, намерих 4астно у4илище за детето, но бих записала там само, ако показва някакви феноменални знания и желание да у4и, и баща му стане партньор във фирмата следващите 13 години, за да може да си го позволим...ина4е околосветско пътешествие Mr. Green

миз, променям се Mr. Green

Бубс, 4естито! Hug

Миме, 4естито на приятелката ти!

Сандра Бълок осиновила африкан-американ бебе от Ню Орлеанс преди 3 месеца.

# 397
Агент, красив е Нютън, да. Особено на есен. Виждала съм го и през пролет и зима, но есенните гледки за мен са наистина спиращи дъха.  Peace

Честито бебе на С.Б.

Последна редакция: ср, 28 апр 2010, 20:51 от Кюбит

# 398
Niкога не са ми екстра спални ако не ми тежат на джоба. Офис (и),библиотека(и),зимна градина,работилница, лего/гости/палатки стая, фитнес стая -голям фен съм на помещения с врата к може да се затвори зад гърба ти и да редуцира околната патардия,хич не съм аз по "да се сврем на уютно в кухнята и да си седим по скутовете",вкусове разни Mr. Green

# 399
  • USA
Анет, и аз като теб за спалните и много съм за отделна къща за гости, но за съжаление в града, който живеем има сериозни финансови пречки.  Mr. Green

Много се радвам за Сандра! Четох, че 4 години е продължило осиновяването. Страшно много ми се струва.

# 400
Winx,  а това винаги ми е било интересно Simple Smile при нас такова явление като "къща за гости" няма или поне аз не съм виждала никога. В СА знам, че е много разпространено! Къде другаде ги има? Едни познати Нютънски се оплакваха, че въпреки големия им двор общината не позволява да строят на парцела...

От друга страна голяма краста е тук да са повече спалните, въпреки, че старите къщи имат спални като кибритени кутийки, чак клаустрофобично! Иначе аз много харесвам open concept къщи, но пък не съм гледала 2 деца като Анет и не знам дали ще съм на този акъл след няколко години  Grinning

Бубс, през ден ще сме на гости за суши  Mr. Green все пак цели 5 мили са от нас до вас! Ще взема да направя пак суши за вечеря!
(Виена много ми хареса и като ме питат защо винаги давам за пример безбройните суши ресторанти и чудният им градски транспорт, много секси трамваи имаха!)

# 401
АП,и аз за отворено и светло на един от етажите,но ако горе/долу има места с врати,че инак много близки си идем и не ми е доволно

# 402
  • USA
Нашата е кажи-речи open concept, на един етаж, само спалните са с врати. Приятно за окото, обаче си има недостатъци - всичко се чува навсякъде и като готвя мирише цялата къща. Миналата седмица бяхме на парти при едни приятели с къща за гости - много ми харесва идеята за посещения от баби напр. или приятели от всички посоки. Тук често ги дават под наем тези къщи. Има и доста надстроени гаражи и превърнати в къща за гости. На една позната баща и така си е надстроил гаража и си го е превърнал в мъжки кът.  Mr. Green, защтото има 3 дъщери  Wink. Разбирам го човека. И аз искам да си направя такъв женски кът.

# 403
Niкога не са ми екстра спални ако не ми тежат на джоба. Офис (и),библиотека(и),зимна градина,работилница, лего/гости/палатки стая, фитнес стая -голям фен съм на помещения с врата к може да се затвори зад гърба ти и да редуцира околната патардия,хич не съм аз по "да се сврем на уютно в кухнята и да си седим по скутовете",вкусове разни Mr. Green

Анет, пак ми вземаш думите от устата! Да имаше как, с кеф бих си направила едно студио в една от стаите! В момента двамата с мъжа ми работим в една малка стая, която като сложихме 2-те бюра не остана място за нищо друго. Нямам къде са съхранявам вече готовите си направени неща...а статива ми е в мазето, където е ужасно.
А библиотека ми е мечтата....

# 404
Да отбележа само, че тез' много-спалните къщи си имаха и библиотеки, и кабинети...  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт