118 САЩ. В очакване Хуничка да постави началото на пролетно-летния бейбибум!

• 25 830
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
Извинявам се че се намесвам в темата, но искам да попитам дали някой търси апртамент под наем в Шилер парк.Моля нека да ми пише на лични.Благодаря ви много.

# 571
Честито на всички иманници
Вики, честито
Агент искам и аз на панааааааир
два ?
Някой имали опит да е работил онлаий от вкъщи
И можели рецепта за артичок, купих, ама как се приготвя newsm78

# 572
Маймун77 рецептата изглежда лесна и ме заинтригува, ще опитам а и ти сподели как е станало Peace наскоро бях на гости и ядох торта направена с крем от авокадо и учудващо за мен беше много вкусна Peace
Вики честита нова работа Hug желая ти успешна реализация!
Агент страхотни снимки Peace
Хуничка как сте с Евелин?
Хайде приятен ден  bouquet

# 573
Привет и от мен...аз също съм от феновете на панаири  и с удоволствие ходя на всякакви... Joy

Вики честита нова работа.Много се радвам за теб- дано да ти харесва и да ти носи удоволствие.  HugИ дано ти остане малко свободно време да ме включиш в графика за една фотосесия като ми порасне още корема... Blush

Аз да ви се похваля- ще си имам беиби шауър. GrinningМного ми се искаше, но си мислех, че няма да имам,а една приятелка предложи да ми направи след кaто споделих, че май девойките около мен никога не са правили....сега ще избирам дата и реджистри.Голям кеф... Flutter

Обаче за сметка на цялата радост ако ви кажа какво свърших вчера. WhistlingИзпрах на мъжа ми портфейла и се оказа, че вътре е имало чек за $ 1700. #Cussing outРевах 2 часа, а той горкия нямаше време да се ядоса хубаво, че едвам ме успокои.Това хормоните са голямо чудо. ooooh!важното е, че ще се обади днес и ще воиднат чека и ще пратят друг, ама аз хубаво си поревах... Rolling Eyes

И аз да благодаря за мненията за ваничките - толкова бързо си избрах след вашите коментари... Peace

И един въпрос - има ли смисъл да купувам bouncer и swing? Bouncer от колко до колко месеца се ползва?Все ми се струва, че не може от новородено? newsm78А swing-a наистина ли върши работа?

# 574
  • USA
Агент, страхотни снимки! Разкошно е това зелено. Обичам много панаири. При нас има сравнително често и е голяма радост за малки и големи.

Вики, честито! Сигурна съм, че ще ги шашнеш с твоите снимки. И аз не мога да понасям ролър коустърс и подобни.

# 575
В4ера със свареният си мозък, забравих да 4еститя на именниците. Със здраве да си носят имената!

Мики, моето дете не оби4аше баунсър, за суинг да не говорим, дори и сега мрази тези в парка.
Имаме една люлка, която никога не се е използвала като люлка, седеше в нея за кратко за месец макс два, след това я прибрахме.
Децата са разли4ни, никога не знаеш, докато не опиташ Wink

Вики, 4естито за работата!

Агент, забравих да коментирам за снимката, но ти си знаеш, 4е твоите произведения ми харесват винаги Hug

# 576
Честит Имен Ден на Бобката на Бубка! Ако има и други да се чувстват поздравени   bouquet

Вики супер новина, честито   bouquet

Бенс дано скоро всичко се оправи и тръгне по вода  Hug

Мики това са двете неща, които ползваме много. Баунсърът по- отскоро: http://www.babygeartoday.com/wp-content/2007/08/baby-papasan-swi … -price-target.jpg
http://www.thetoyzone.com/wp-content/uploads/2009/08/BabyEinstei … Bouncer_thumb.jpg

# 577
Вики, страхотна новина! Честито! Имам чуството, че ще ти донесе много удоволствие!  Hug

Благодаря ви за комплиментите! Винаги сте страшно мили по адрес на моите лаишки снимки!

Диди, винаги разбирам случайно и в последния момент  Embarassed защото не съм си създала още хубавата практика да следя за такива мероприятия. Миналото лято нали го изкарахме в БГ и за повечето дори нямам представа, че съществуват, но все някоя добра душа я се обажда в събота сутрин, я пуска смс!
Topsfield Fair веднага беше гугълнат и вече ми е в календара за 2 ОКТ'10 Simple Smile Тнкс!
http://www.topsfieldfair.org/index.php

Мики, да подкрепя Бенсън, че си е до дете и затова практиката "вземи назаем от някой докато се убедиш, че има сми да харчиш пари" ми е много по душа. Съседско дете отрасна в люлката, която моето само поглеждаше презрително и писваше при всеки опит да я сложа, камо ли пък да заспи. Баунсърът (от типа пеещ, святкащ, приказващ - като побутнеш играчките) беше горе-долу полезен, докато не пролази и не установи, че белите са по-интересни... ако няма от кой да вземеш следи крейгслист, ще си спестиш няколкостотин долара, които най-често само ще ти задръстват къщата  Grinning

Mr. Green kak сме живели преди Гугъл  Thinking
http://www.visit-massachusetts.com/current_category.1644/companies_list.html
http://festivalnet.com/state/massachusetts/ma.html
http://www.visitnewengland.com/current_category.2895/companies_list.html

Последна редакция: пн, 03 май 2010, 18:48 от Agent Provocateur

# 578
Мики и моето дете не обичаше да седи(лежи) в нищо повече от 10мин, а съм пробвала ей тези:

но всяко дете е различно Peace

# 579
Истина е, че е до дете!

Агент пропуснах да кажа- невероятни снимки!

# 580
Мики, абсолютно съм съгласна с мнението на Агетнката! Елена отрасна с баунсър, Калин не можех да го накарам да седне вътре. Simple Smile Крегслист е мой пръв приятел в такива ситуации. Wink

# 581
Тандури там може да ги продаваш ли?

# 582
  • Plovdiv->Toronto
Здравейте американки  Grinning!
Някой ще ходи ли на бг партито в Стратфорд на 8 май вечерта?
Студентите в Бриджпорт завършват и са организирали нещо, не знам още къде е но ще питам. Ние ще ходим на градюейшън, може да се видим ако сте там  Grinning ...

# 583
Тандури там може да ги продаваш ли?

Можеш и да продаваш, и да купуваш. Peace

# 584

И един въпрос - има ли смисъл да купувам bouncer и swing? Bouncer от колко до колко месеца се ползва?Все ми се струва, че не може от новородено? newsm78А swing-a наистина ли върши работа?

Мики, баунсър върши чудесна работа от момента, в който може да издържи час без да спи. Никога не съм я слагала в легло ако е будна. Завъртах към прозорец да я грее слънце, да зяпа дърветата. Намирах я и заспала пак в него, но не съм я оставяла там. Майка ми го намира за особено полезен, когато я храни. Моят беше подарък за бейби шауър. В магазина е $ 35.
Люлката също много й харесваше. Имаше няколко мелодии и тя с удоволствие седеше в нея. Нея ни я дадоха. Ползвахме я 3 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт