118 САЩ. В очакване Хуничка да постави началото на пролетно-летния бейбибум!

• 25 828
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
За непрестанно ревящо бебе баунсърът беше незаменим. От самото начало, до 6 месеца, когато започна да се изправя и да седи стоеше там и това беше един от малкото начини, да не реве и да се успокои от колики или каквото там го мъчеше. След баунсъра премина направо на стола за хранене. Люлката беше забавна, но спокойно можехме и без нея, особено като се има предвид, колко място заема. И двете ми бяха хенд ми даун.

Вики, много хубава новина!

# 586
Мики, това е един от въпросите, на които ще получиш толкова отговори, колкото хора пишат.  При нас: баунсър--не.  На суинг дечка се кефеше много. Имахме един, който се люлееше напред-назад и настрани, с мобил отгоре. Ползвахме го от както навърши 3 седмици до 4 месеца. За място даже не се бях замисляла, че може да е проблем.

Агент, на панаири не ходя доброволно Simple Smile, но снимките са хубави.

Някой мислил ли е да ходи с дете в друга държава за около 6 месеца??  Става дума за киндъргартън-1 клас.  Проблеми с училище? Аз лично мисля, че ще и по-полезно да види друга култура и чуе друг език отколкото да си губи времето с учене на букви тука, но няколко хора, с които споделих (не учителите) явно мислят, че съм се смахнала...  Ако заминем, там ще ходи на училище, разбира се.

# 587
Пикси моето ходи във втори клас и взе 2 класа на веднъж за 8 месеца. Не е имало стрес, нито драми. Учителите драматизираха повече от нея. Подкрепям и смятам, че е от полза и то голяма!

Мики така е, ако искаш изчакай и след като си прецениш детенцето си вземи това, което ти трябва. Моят син е на 6 месеца и продължава да спи в люлката, която ти показах (можеш да видиш снимки във фейса). Изнасям я на двора, не е тежка въобще пълна експоатация, но както виждаш някои деца не искат да чуят.

# 588
много мерси момичета за хубавите думи Hug,дано да ми хареса работата ,тази седмица ми е 1вият асайнмент  

мики
..аз съм от отбора на ванхорн - и суинг   и баунсър ползвах с елла ,баунсъра  много ми свърши работа ,елла обожаваше да скача,ползвахме го до към 1 годинка
сега със клои ползвам суинг подобен на този на ванхорн и клои много го обича,през деня в него си седи и се люшка ли люшка
 сори за грешките,пиша с една ръка

# 589
Pixie, непрофесионално-майчинското ми мнение е ЗА-ЗА-и пак ЗА интерн. експожър на децата при всяка възможност и не мисля, че ще има каквито и проблеми да покрие материала за училище... ползите за мен неколкократно превишават евентуални дребни негативи!

Sadd - говорих с моята позната и нейният съвет е 1. непременно да си говориш с автофирмите (Питър Пан и другата, която аз ти дадох) и 2. не би било зле да звъннеш и на работодателя си, който най-вероятно 500 пъти е отговарял на въпроса  Grinning (и да не се стряскаш, ако не е особено любезен, случвало се било!)

Късмет и пиши дали и докъде си оправила последния етап на пътуването!

# 590
Пикси, ако единственото съображение против е училището на детето, не бих се замислила два пъти! Но това си е мое мнение...майка ми твърди, че аз съм чергарска душа, макар аз да не съм много съгласна.  Laughing

# 591
  • Чикаго / София
Вики, браво за работата! Дано ти хареса!

За коритото, не го видях какво е, но определено ако е само за много малко бебе, няма смисъл. Растът много бързо и само след 2-3 месеца всичко което им ограничава движенията по някакъв начин или им слага спирачки бива отсвирено.  Аз използвах съвсем нормално обикновенно корито. Докато бяха бебета им слагах една подложка отдолу. Ама това беше само с голямата. Тогава правех някакви напъни да я мия в корито всяка вечер. малката я миех направо в мивката в кухнята. Страхотно улеснение и удобство. А коритото им го ползвах до към 3 годишна възраст само защото тогава пристигнахме тук и минахме на ваната, но все още си стои в Бг здраво и очакващо да се използва отново.

За боунсъри и пр. не мога да дам мнение. Аз такива неща не съм използвала нито с едното. Моите растяха на пода с активната гимнастика.

Пикси, супер ми харесва идеята ти.

Агент, снимките са приказни. Върна ме и мен отдавна, отдавна... Обожавам панаири, но тук все още не сме ходили. Тази година може да се поправим.

# 592
Pixie, непрофесионално-майчинското ми мнение е ЗА-ЗА-и пак ЗА интерн. експожър на децата при всяка възможност и не мисля, че ще има каквито и проблеми да покрие материала за училище... ползите за мен неколкократно превишават евентуални дребни негативи!

kategorichno 'za'.

Vanhorn, razkaji za experience na dyshteria ti, ako e vyzmojno po-v detaili  Praynig

az ne mojah da preglytna designa na tezi bounceri i swingove i izobshto tukashnite shades za detski igrachki  Laughing, zatova moeto dete imashe samo edin playmat na Mammas i Papas i edin stol na baby bjorn.

# 593
Пикси, и аз да кажа - за. Още повече, че ще е elementary school и огромни академични загуби няма да има. Не всички деца приемат лесно такива промени, но ако има лесно то е точно в тази възраст. Ако можех, аз с удоволствие бих предложила подобно преживяване.

# 594
Лени дъщеря ми беше с средата на 2 клас когато ми се наложи (служебно и семейно) да се върна в БГ за 8 месеца. Тук ми дадоха два варианта, тъй като беше минала повече от половината часове необходими за 2 клас: 1. не ходи на у- ще в БГ, връща се и продължава. 2. ходи на училище в БГ и според минатия материал минава направо в 4 клас.
Записах я на училище в БГ (по препоръки и с връзки  Embarassed). Тя подскачаше от кеф (имах малко спънки с БГ системата, преодолими), но класната я гледаше малко страшно и ме питаше дали да я оценява както трябва или да й даде време да свикне. Това ме озадачи, но й казах тя да прецени като учител. На първото контролно по БГ естествено - 2, но тя не го нанесе в дневника. Първият месец учителите се чудеха това дете как успява (изключае тези по Английски дето я караха да им помага  Mr. Green). Втория месец вече пишеше ръкописно и правеше диктовки по една страница без грешка. Завърши с пълно 6 и като се върнахме я записаха направо в 4 клас. Мислех, че ще има стрес, но тя стана стюден оф дъ монт  Embarassed за успех.
Децата са много "гъвкави" на тази възраст- където ги посадиш там растат. С внимание, много приказки и взаимно доверие всичко се постига!

Похвалих си детето, дано и за напред да имам такива поводи!!! За сега не се оплаквам!

Последна редакция: вт, 04 май 2010, 00:58 от vanhorne

# 595
Ирка, това с влакчетата етц. ,дето посетихме миналата пролет си беше панаир, бе Simple Smile .
Агент, лаишки? ?!! Хайде моля ти се ... !

# 596
Strahotno, Vanhorne!
Obicham takiva success stories  Hug

# 597
Благодаря на всички за отговорите!!  И моята интуиция поне за детето и училище е такава.  

Ванхорн, браво на дъщеря ти!  Може би някой ден и аз ще се престраша за това.

Аз, обаче, не мисля за България, за съжаление, а за държава където детето съвсем няма да знае езика (на български всичко поне разбира). Така или иначе, там ще трябва да е в англо-езично училище и да учи чуждия в афтър-скул програми или чрез общуване с други деца.

Тандури, не е единственото съображение, но е сред важните.

Вики, честита нова работа!

И не забравяйте, че тази седмица е teacher appreciation week. (Ние получихме специален ноут от администрацията с препоръки за подаръци  Wink

# 598
  • У дома
Pixie, как ще забравим, те цветя не останаха в нашите магазини, защото утре ни е цветен ден.

vanhorne, радвам се, че сподели.

Моето момче е медалист от вчера и му подарих разходка до музея на науката в Чикаго. Много им хареса и на двамата с Мая. Човешките тела не бяха много, но имаше какво да се види.

# 599
Пикси, какъв е списъкът, ако е възможно да кажеш...
Аз купих малки подаръчета по моя преценка и затова се интересувам.
Всъщност те са плюс към организираното подаряване на цветя, картички и гифт карти на основната учителка и учителката по музика(тя е разпределена така да се каже за техния клас).  Grinning Но цветята и картичките всеки родител ги закупува, а гифт картите се купуват от родители-активисти с предварително събрани средства. Също и родители с възможност да отидат до училището занесоха днес и почерпки от плодове и сладки десерти.

Общи условия

Активация на акаунт