118 САЩ. В очакване Хуничка да постави началото на пролетно-летния бейбибум!

• 25 825
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
Етка, аз вече изхвърлих списъка Simple Smile   В него имаше: цветя, treats, candles, Бетх анд Боди продукти, етс. При нас родителите не организират нищо за подаръци. Всеки за себе си.

Тази година поне е един ден. Миналата година имаше списък за всеки ден от седмицата--нещо различно. Мисля, че някой родител се е оплакал...

# 601
Пикси, само да кажа, 4е и аз съм за интерн. опит, никакво у4илище не може да замени такова преживяване.

Ванхорн, все така да те радва дъщеря ти! Hug

У4ителите при нас май не ги оби4ат много, щата няма пари и режат от вси4ко и вси4ки, но у4ителите са се заинатили и не дават нищо от тях. За последната седмица увели4иха транспорта, сигурно и други последствия ще има, ако те не се откажат от някой бенефит, не са никак популярни в момента.

# 602
Пикси успех, ще се справи детето. На мен ми се наложи и много се страхувах. Моето дете не е от най- оправните и успя в БГ у- ще, а там знаеш законите на джунглата...

И тук всеки купва за себе си. Ние купихме цветя!

# 603
Пикси, още едно положително мнение и от мен. Мисля, че exposure на друга култура, манталитет и различност е изключително полезно, още повече във възраст, в която реални академични пропуски няма да има.

Вики, успех на теб.

# 604
Петя, честито на Мони!!! Какво е спечелил?

При нас нищо не се говори за този appreciation day...странно. Ние подарявахме за Коледа, знам че за края на годината ще правим неща, да не би аз да съм пропуснала нещо... newsm78

# 605
Nie  имаме всекидневна задача за аппреш.деня в градината,много ми харесва идеята,дете си следи само по календара и си прави каквото се иска. В школото няма изобщо,но самоинициативно се отчитаме всекидневно и там,по незнайна причина с картички на космонавтска / недрата на земята / влечуги?? тематика
*
Вики-"ю рок" както се казва у дома Laughing

Последна редакция: вт, 04 май 2010, 17:27 от anette1104

# 606
ние нямаме апришиейшън дей днес, децата не са на училище, защото има местни избори в училищата.

да се похваля и аз (тандури повлече крак  Grinning), сестра ми взе виза тази сутрин, ще си имаме гости лятото  Simple Smile

честито на мони!

# 607
Благодаря на всички за споделените мнения заbouncers & swings.Много ми бяха полезни, тъй като изобщо не ми е идвало на ум, че на бебето няма да му харесат.Аз по скоро си мислех дали не се припокриват двете неща.Bouncer  си избрах за $35 и мисля да го включа в регистрито за беиби шауера.А люлката още избирам, но поне съм се насочила. Laughing

Ванхорн браво на щерка ти- и занапред така да те радва.

Pixie и аз съм твърдо "за" идеята ти.А децата смятам, че много бързо се приспособяват.Дъщеричката на племенницата на мъжа ми учеше тук отначало.Преди 1,5 г се върнаха в Бразилия(не по желание) и я записаха в амер. училище, но учат и португалски.Много бързо влезе в крачка и сега се справя идеално и на двата езика.

# 608
Пикси, благодаря, че сподели за подаръчетата за учители.
Тандури, то не е само един ден, става въпрос за цяла седмица.  Wink
Тук в училището всеки ден ще има "изненади" за учителите.
В петък съм поканена заедно с другите майки на "кафе" по случай Деня на майката.
Едва си изкрънках 2 часа и половина от работното време, за да мога да отида.
Миналата година майка ми и мъжа ми ме отсрамиха. Сега дойде ред и аз да присъствам.  Grinning
Децата са подготвили изненади и се радват. Поне моето дете се радва, че мама ще присъства. Heart Eyes

Последна редакция: ср, 05 май 2010, 01:57 от Etka

# 609
  • У дома
Мерси на Ани и Стела! Мони грабна златния медал на състезание в North Western University. Ние май се радваме повече от него. Часове преди да получим резултата той беше много хайпър и беше напълно убеден, че е спечелил. Май наистина помага човек да е самоуверен, ама чак пък толкоз Rolling Eyes

# 610
Мерси на Ани и Стела! Мони грабна златния медал на състезание в North Western University. Ние май се радваме повече от него. Часове преди да получим резултата той беше много хайпър и беше напълно убеден, че е спечелил. Май наистина помага човек да е самоуверен, ама чак пък толкоз Rolling Eyes

Атланта поздравления за успеха, браво на Мони   bouquet

# 611
Atalantа, честито на Мони! Все така да ви радва.

# 612
Атланта, честито на Мони и от мен!   bouquet
Доколкото си спомням той свири на пиано, нали?
Наградата в каква сфера е?

# 613
Аталанта, честит ви медалист!

# 614
  • У дома
Благодаря ви за поздравленията, момичета!
Etka, за пиано, да. Чак аз се въодушевих и започнах да уча разни лесни мелодии вчера. Днес на работа изрових един кииборд и с колежката дрънкахме цяла сутрин. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт