118 САЩ. В очакване Хуничка да постави началото на пролетно-летния бейбибум!

• 25 823
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
Ataланта, пусни клипче да  му се порадваме на медалиста. Laughing

# 616
  • У дома
Офи, нямаме нищо ново като запис, но се надявам да запишем концерта на победителите.
Сега видях в една друга тема писано за полонеза на Огински и отивам да потърся нотите, че не го е свирил от години. Ще си го изпрося като подарък за деня на майката, за да няма мрънкане. Simple Smile

# 617
Чакам с нетърпение да видя победителя.  Grinning

Хайде като сме тръгнали да хвалим децата да похваля и моето. Днес докато се разхождали  с баба видяли  табела "Clean up after your dog"- детето я спелнало цялата и след това прочело your dog.  Много сме възхитени на нашите плодове на обучението да чете. Laughing

Последна редакция: ср, 05 май 2010, 02:54 от цонка-офи-дочка

# 618
Петя, браво на Мони!!! Аз съм направо във възхита от него! Да знаеш, че майка ми му е голяма фенка! От 1 месец откакто и показах you-tube канала ви го слуша всеки ден и каза специално да ти кажа, че направо и е напълнило душата това дете и че трябва да си горда, че си отгледала такъв син!
Да ти е жив и здрав още много да ви радва!!!

Цоне, той на колко стана? Най-сладки са тези първите успехи! Simple Smile Аз още помня когато Калин прочете първата си книжка..беше страшна работа!   bouquet Да ви е жив и здрав и на вас!

# 619
Тандури през една и съща  година и дата са раждани с дъщеря ти. Laughing Ми на колко е- 3 годинки  и 10 месеца ги изкарах. Само лека поправка и аз имам дъщеря. Laughing

# 620
  • Чикаго / София
Atalanta, браво на Мони! Поздравления! Все така да е първи на всички бъдещи прояви!

Цоне, браво и на твоето момиче!

Ванхорн, все така да продължава да те радва дъщеричката ти! Голяма красавица е!

# 621
Тандури през една и съща  година и дата са раждани с дъщеря ти. Laughing Ми на колко е- 3 годинки  и 10 месеца ги изкарах. Само лека поправка и аз имам дъщеря. Laughing

Личи си днес колко съм в час...само за свое оправдание да кажа, че не съм спала от 48 часа и днес изпратих е-мейл на ПТО шефката, което беше за една фирма за доставка на кламери. hahaha Отивам да си легна, преди да съм надрънкала още глупости... Laughing

# 622
Привет на всички!
Аз си имам  юбилейче:

# 623
Честито Юбилейче Едира! Желая ти здраве, щастие и много късмет!  bouquet

# 624
Бъди Жива и Здрава Еди!!! Успех в новото начинание   bouquet

Ирка, момичета благодаря ви за хубавите думи  Hug

# 625
Аталанта, поздравления за наградата на Мони! Да продълждава все така!

Цоне, може ли да ви дам Ейдж за обу4ение Simple Smile Браво на София, айде приклю4вай ве4е, нямам търпение Hug

Едира, 4естит юбилей!  bouquet

# 626
Бърз въпрос: като пътувате с дете на 18 месеца, купувате ли му място в самолета? Ако не взема место ще ми разрешат ли да си ползвам карсита?

# 627
Бърз отговор Simple Smile:   Да, да!   Вкл. за доместик флайтс.  Моето на 18 мес. не ползваше кар сийт в самолет (в кола, все още ползва бустър).    Компаниите са станали много неприятни напоследък, канселират полети, и се опитват да тъпчат хората максимално като сардини. Не разчитайте, че ще има свободно място някъде за да ви настанят удобно с дете, освен ако не пътувате от някое мноого руръл място...

Аталанта, поздрави за сина ти!

# 628
Миме, с безплатен билет не можеш да си вземеш столчето на самолета, трябва да го чекираш на гейта. Аз за тукашни полети задължително купувам билет на малката, много по-удобно се пътува. Също като Пикси намирам, че полетите са безобразно претъпкани и шансовете за случайно свободно място са нулеви.

За международни полети, обаче, вече писах в предишна тема - в никакъв случай самостоятелно място. Само главоболия създава и те лишава от всички допълнителни удобства, които иначе ти се полагат, ако пътуваш с бебе.

Последна редакция: ср, 05 май 2010, 20:46 от ianajar

# 629
Яна сподели какво е неудобството за международните полети? Ние мислим да летим от Чикаго до София началото на септември, та сега звъня да питам за билети и съм в чуденка да и взема ли място или не?

Общи условия

Активация на акаунт