118 САЩ. В очакване Хуничка да постави началото на пролетно-летния бейбибум!

• 25 812
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
  • У дома
Тандури, мерси за милите думи! Прочетох ги 5 мин след като бях сдъвкала Мони за непочистената миялна и ми стана криво.

Ирка, честит имен ден!!!

Офи, радвам се за успехите на сладураната и ти съчевствам за ината, защото Мая е така. С топ не мож я мръдна. Метнала се е на татко си, който е още по-инат, но пък е супер интелект и това ме успокоява. Вчера казала на Госпожата, че не харесва бинго, спорели и нейн съученик ми докладва веднага. Ма нали била на зелено и ще си получи кендито в края на седмицата... голяма работа.
Офи, аз ще поръчам Сингапур мат тези дни, много, много ми харесва и спомням, че пита. Моя позната прати децата си на SАТ тези дни, а са колкото Мони и бяха изяли учебниците с кориците.

Ванхорн, интересна статия.

Аз копах тия дни, че ме чакат домати за садене.
Мойто мъж ме изненада с предложението да оставя децата на него и да се разходя до България сама. Аз доволна, но бабите ще са в потрес. Още го мисля. Какви са намаленията за деца на 13 и 5? Някой има ли представа?

Последна редакция: чт, 06 май 2010, 05:08 от Atalanta

# 661
С плуването майката му е търпение и пиър прешър, поне за моето дете. Ама нали всички са различни и не знам вашите дали ще се оправят  Mr. Green Но най-вероятно ще.

Аталанта - минимални са намаленията.

# 662
Аталанта, пусни линк да погледна,моля те.

# 663
Цоне, нямам и аз съвет за ината, пека се на този огън всеки ден. Например днес трябваше да ходя на няколко места и общо около 4ас загубих в молби да седне в карсийта и да слезе от колата... Може би не иска да ходи на плуване?

Ирка, 4естит Имен Ден!

Клер, кажи какво става из България, ина4е темата си е такава от години Wink

Абе за мястото в интернешинъл полет може да се търпи, но зависи от къде летиш в Америка( и с кого). Като летяхме от Аризона си беше 27 4аса полет(и), та за какви 8 4аса говорите, толкова ни е доместик полета да посетим бабата в Сиатъл (от НДж) Laughing
Вътрешните издържахме стои4ески до 2г.  Simple Smile

# 664
  • У дома
Просто инфо - http://www.thedailyriff.com/2010/03/singapore-math-demystified-p … -2-philosophy.php

Самия уебсайт - http://www.singaporemath.com/Mathematics_s/1.htm

За по-малките - ползвате ли флаш кардс? На нас много ни бяха от полза и Мая доста думи научи от тях.

Леле, Бенс, и на теб не ти е леко.  Hug

# 665
Ванхорн, честита ти именничка! Да ти е жива и здрава!  Grinning

Имаше още именници в темата, но нещо не помня точно кои - зло да ги забрави, да им е здраво името!

# 666
Имаше още именници в темата, но нещо не помня точно кои - зло да ги забрави, да им е здраво името!

Ами аз за теб се сещам  Mr. Green и разбира се Джоджо Тинин  Heart Eyes . Поздрави за всички празнуващи   bouquet .

# 667
Ъм, да, аз съм зле с именните дни, ако не са мои или на най-първи роднини няма и да се сетя...  Embarassed

# 668
Ирка, честит имен ден със закъснение но от сърце, да си здрава , усмихната , много обичана и ученолюбива book
Честито и на иманниците днес, да са живи и здрави

# 669
  • Чикаго / София
Благодаря още веднъж на всички за пожеланията!

Честит Имен Ден на днешните именници Герганка на Ванхорн и нашия любим приятел Джоджо! Да са здрави, засмяни и обичани деца за радост на всички!

Ако има и други именници, зло да ги забрави - да са живи и здрави!

Еееех, Гергьовден! Много хубав ден е това. Винаги го свързвам с началото на лятото, агънца, зелена салата и много веселие. Тук някак не мога да го почувствам, както и повечето Бг празници.

Бенсън, всичко става дума за пари, както написах. Ако аз мога да спестя 1 от 4те билета които трябва да купя, за да си отидем до Бг, го спестявам на минутата, пък ако ще и 30 часа да ми е полета.  Ако е 30 часа съответно и билета ще е по-скъп $1200, ами за по $40 на час бих се впрегнала 30 часа да усмирявам детето. Ама това съм аз! Peace

Статията пусната от Ванхорн ми хареса. Мисля тук доста се преекспонират тези въпроси. И с това се сблъсках след като пристигнах тук. Гледала съм си децата и в Бг- и там го имаше това, но не в такива мащаби. То тук и страната е по-голяма де, та затова!

Лек ден!

# 670
Честит имен ден на Гергана на Ванхорн и Джоджо на Титина! Heart Eyes
Честит имен ден Ирка! Hug
Решихме да спестим тези 1000 долара и ще взема билети за нас с мъжа ми, а за нея само 160 летищни такси, като знам какво е инато шило от сега почвам да се притеснявам как ще я укротяваме Blush
Irka special for you:

Stella ars това е за обяд Wink Mr. Green

Последна редакция: чт, 06 май 2010, 16:21 от Мимето*

# 671
честит имен ден на гергана! честит имен ден на джоджо и на жоре! честит имен ден и на титина!   bouquet

честито и на рожденицата, да ни е жива и здрава и успех във всичко, с което се занимава!   bouquet

миме, щях да си разлея кафето, стреснах се с това животинче на снимката  hahaha

# 672
Дидитка, този проблем с яйцата и в БГ сме го имали. Винаги така ми се е получавал. Аз затова като боядисам яйцата подарявам същия ден и всеки си се грижи за тях после както намери за добре. Аз боядисвам винаги в събота и държа в хладилника. Не мога да си представя да дам на децата яйца, които са стояли извън хладилника 4 дена, независимо дали се размазват или не.

Честито на всички именници!

Аталанта, всички ги имаме тези моменти, важното крайния резултат да е добър!

За плуването, ако детето не иска, аз не бих насилвала. Просто бих изчакала и пробвала пак, но това си е мое мнение. Бих водила детето на басейн с други деца, които могат да плуват и да чакам да прояви интерес.  Peace

# 673
Честит имен ден на всички именници, да им е живо и здраво името и да си го носят с много гордост...  bouquet

Честит рожден ден и на рожденничката ни...само дето не се сещам коя е... newsm78

# 674
За плуването-ходеше с такова желание, чакаше с нетърпение да дойде денят, ето даже и днес каза, че иска да ходи на плуване, но.. като отиде там се дърпа. През летния семестър няма да ходим, така че ще си почине.

Мерси, Аталанта, ще погледна.Да, ползвам"флаш кардс" за думите, под формата на едни книжки . Има написани думите и ги повтаряме. Имаме и флаш кардс за числата на Сесами Стрийт.

Честит имен ден на Георги и Гергана!

П.С. Аталанта, ама че ценички. Confused

Общи условия

Активация на акаунт