118 САЩ. В очакване Хуничка да постави началото на пролетно-летния бейбибум!

• 25 809
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Хе, Бубка, не беше толкова кротка и послушна; сигурно затова си спомням моментите, когато седеше с такава благодарност!  

Всъщност, преди да пътуваме, бях изчела всичко възможно за пътуване с тодлър и влачех огромна раница все с нови и така "интересни" играчки, книжки, и подобни. Дребни работи, но на дечковци да "хванат" око. Горещо препоръчвам на всички пътуващи с тодлърз +.   Често, на отиване към Европа е нощ за нас и се спи. Но на връщане, посред дълъг ден, си искат доста занимавка.

# 646
Пикси,боя се че не разбирам какво казваш,но и не държа. Ако би била така любезна,моля, за в бъдеще, спести си личните обръщения към мен по ник.

# 647
Благодаря на всички ви много сте полезни  bouquet

# 648
Нямаш проблем, Анет. Аз пък те разбирам, но не ми е интересно да комуникирам с хора, които спускат мнения с категоричността на Deus ex machina и намират това, което излиза от територията на личния им опит и мнение "безобразно." 

# 649
Какво пак се сдъвкахте  newsm78 . Нещо много кофти атмосферата в темата напоследък хич не ме влече да я посещавам  Rolling Eyes .

Аз пък наминавам да честитя именния ден на Ирка  Grinning . Жива, здрава и с гордост да си носиш името   bouquet !

# 650
Пикси , пускам мнението ти през гугъл транслейт. Laughing Така е като съм проста и не знам.

Ирка, честит имен ден. Да си жива и здрава.

# 651
  • Чикаго / София
Clairette, как ме изненада!  Много малко хора знаят, че имам имен ден на 5 май!

Благодаря за пожеланията и на теб и на цонка-офи-дочка!

По другия въпрос за летенето с малко дете нямам опит. Малката беше на 2г4м. когато летяхме за първи път и нямаше начин, трябваше да й купим билет, но ако имах възможност бих си спестила 1000 долара и би пътувала в мен! Щях да го издържа 8 часа полет,  а и 1000 долара за мен си струват изпитанието.

Ама всичко опира до средства все пак!

# 652
Абе който лети 1 път на 2 години, може даже и да мисли да плаща за 3ти билет  Mr. Green
Ние летим няколко пъти годишно от/до Европа и всеки път ме боли сърцето като трябва да плащам за малкия.

та на въпроса ти Миме, спести $1К и си купи нещо, което отдавна искаш вместо това. Гледай на 'неудобството' като работа, за която ти плащат $1000 за няколко часа  Wink

Ирка, честит имен ден   bouquet

Клер, така ти се струва, защото си на друг акъл  Heart Eyes Като родиш и мине първата година с малкия, пак ще те вълнуват злободневните въпроси, които се разискват тука  smile3534

# 653
Девочки, проблем. Имам дете абсолютен инат. Днес на плуването е седяла на стъпалата и не пожелала да влезе да плува. Какво да правя и какво да обяснявам. Идеи?

Приемам чековете за четенето, идвайте. Две думи за 4 години, not bad. Laughing

# 654
Ирка, честит имен ден и от мен!   bouquet

Момичета, имам един позакъснял въпрос, който не смогнах да задам когато му беше времето, но все още ме гложди любопитство, та ще ви питам. Имали ли сте проблеми с черупките на яйцата когато ги боядисвате? По-точно успявате ли да докарате равномерен solid color, без да става на петна? От няколко години все попадам на порести черупки, в които боята попива и те остават на бели петна където са порите. Взимах няколко вида яйца даже, включително специални скъпи organic free range, и има някаква малка разлика, но пак трудно докарвам плътен цвят. Боядисвам с български бои, и преди ми се получаваха, пък в България съвсем не съм имала тия проблеми (но там сме с домашните яйца на баба...). Та се чудя, от яйцата ли е, що ли? Имали ли сте такива проблеми? Държите ли боядисаните яйца в хладилник, или на стайна температура? При мен е най-зле като ги извадя от хладилника, защото от стоплянето се разширява вътре яйцето и изтласква попитата боя, така че черупката се "изпотява" на цветни капчици и омазва в боя всичко де що докосне. След няколко изваждания от хладилника, заприличват на ето това - синьото, зеленото и оранжевото дето са на петна, трябваше да са едноцветни. Интересен е ефектът, но не могат да се пипнат без ръкавици и оцветяват всичко наоколо. Много ще ми бъде интересно да споделите ако сте имали подобен проблем, и ако знаете на какво може да се дължи...

# 655
Имам леко спешен въпрос към нюйоркчанките! препоръчайте ми много ви моля място което според  вас си заслужава да се иде в НЙ вечерта, било то ресторант, бар, клуб,стенд ъп комеди, караоке, каквото и да е, нещо което смятате за забавно/интересно или просто кухнята е страхотна. Бруклин най ме устройва, но съвсем не е задължително. а,да, и да е отворено в понеделник (знам че някой клубове/ресторанти работят четв.-съб.)
ЗНам че се намесвам посред разгорещен дебат по много по-интересна тема но наистина би ми било много полезно да чуя някоя препоръка Hug

# 656
ирка, честит имен ден   bouquet (и аз не знаех)

дидитка, стана ми много смешно , като ти видях въпроса  Joy. отговор, обаче нямам.

цоне, позната ситуация, като се заинати малката (не плуване, батут) и няма оправия..., ни молби, ни закани, ни подкупи действат... чакам и аз за акъл Simple Smile

Последна редакция: чт, 06 май 2010, 05:09 от stella_ars

# 657
Ходихме на стед ъп комеди някъде на Лексингтън, ама пусто не помня къде.Може би гугъл ще помогне. Има и във Вилиджа места. Аз там бих се насочила на разходка. Съжалявам,че не се конкретна. Ходим по леко забутани заведения без претенции. Харесвам една пицария, ама там не става за вечерно май. За Бруклин руската част имат  много ресторанти.  Juniors(deKalb Ave),но не знам дали има клубове наоколо. Уилиамсбърг е фрашкано със заведения. Аз там бих отишла. Ако искаш ще попитам специално за нещо хубаво.Имам приятел, който живееше там и познава района,но не мисля, че там има  диско клуб.

Ето ти един хубав сайт.

http://www.freewilliamsburg.com/restaurants/index.html

Къде в Бруклин ще бъдете?

Ето едно култово място в Астория, Куинс. На това хубаво време може да седиш отвън. Близко е до Манхатън, ако се наложи да ходите на клуб някъде. Бирена градина е-чешко.

http://www.bohemianhall.com/

Последна редакция: чт, 06 май 2010, 04:58 от цонка-офи-дочка

# 658
MissNellie - като най-пишман нюйоркчанка, дето е стъпвала към 2-3 пъти в НЙ да открич сезона на препоръките за бруклински кръчми Wink
http://www.peterluger.com/
тва е кръчмата, дето !чудо на чудесата! стейковете им ми се видяха по-вкусни от каквото и да е друго съедобно нещо  Grinning 2 пъти чудо, защото сле дългогодишно вегетарианстване ям месо към 1/седмица!

# 659
Дидитка, нашите яйца бяха същите - много артистични  Wink Ние не го вземаме присърце, харесваха си ни и така, но ако разбереш каква е тайната на равномерния цвят - свиркай!

Общи условия

Активация на акаунт