"Стъклен дом"- епизод 2- ТЕМА 2

• 44 410
  • 725
  •   1
Отговори
  • Луната ни пази

Специалното участие на Стефан Данаилов като Димитър Касабов

Камен- Калин Врачански

Боряна Ксабова- Елена Петрова

Дани Касабов- Бойко Кръстанов

семейство Атанасови- Елена- Яна Маринова, Христо- Георги Кадурин и Александра- Луиза Григорова

Николай Жеков- Юлиян Вергов и Сиана Жекова- Радина Кърджилова

Семейство Ставреви- Стефка Янорова и Красимир Ранков

Хари Ставрев- Явор Бахаров

бармана Коки- Антоний Аргиров

За гледане онлайн: БТВ, торенти: nanoset.net

ПРЕДИШНИ ТЕМИ:

ТЕМА 1

Един от най-мащабните телевизионни проекти на bTV – български сериал - радва зрителите през пролетния ТВ сезон. "Стъклен дом" е името на поредицата от жанра семейна драма, чиито снимки започнаха през февруари. Изпълнителни продуценти са Димитър Митовски и Димитър Гочев - "Камера" ООД.

Повторения- всеки ден от понеделник до петък по БТВ- Синема

Последна редакция: нд, 18 апр 2010, 19:52 от [X]megelinka

# 1
 Hug
Чакам с нетърпение серийката! Даже май ще пропусна ЦИ по Нова!

# 2
Нямам търпение за втори епизод Simple Smile
megelinka  добре се справяш   bouquet

# 3
[X]meqelinka, поздравлвения за оформлението на темата - чудесно се справяш!

Може би ще е добре да добавиш и имената на режисьора, сценаристите и т.н. от екипа, линк за гледане на филма он лайн и към торентите, които го качват /че иначе непрекъснато някой ще пита къде може да го гледа/, линк за саундтрака и анкета, може би - ей такива "екстри". Grinning

# 4
  • Луната ни пази
Така, мисля, че успях горе - долу! Ако има още нещо, напомняйте! Предложения за анкета чакам също!
И аз нямам търпение за втора серия!
По bTV cinema:     Пн - 23.00     Вт - 16.00     Ср - 14.00     Чт - 8.00     Пт - 11.00     Нд - 14.00
По bTV:      Нд - 15.00

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 16:26 от [X]megelinka

# 5
  • Sofia
Пропуснах първа серия, има ли къде в нета да я гледам, че да съм в час довечера?
ПП. Май го намерих на сайта на БТВ.

# 6
  • Луната ни пази
Пропуснах първа серия, има ли къде в нета да я гледам, че да съм в час довечера?
Точно там, и линк има в първия пост!

# 7
http://nanoset.net/torrent/10/16/157968/%20%2011%2004%202010
заповядай Peace
и в сайта на БТВ го има    http://www.btv.bg/seriali/glass-home/videos/video/452030368-Stak … om__Epizod_1.html   Wink

# 8
Записвам се и аз тук да следя.Филма ми харесва засега като сюжет , но много ме дразнят нашите актьори , не знам защо , доста преиграват , показахме си пак джиповете ,парите ,а най-ме подразни онази малка пикла как се държеше със шофьора ,за мен този момент беше напълно излишен , ще се опитам да ги изтърпя и довечера  Peace

# 9
dzup
тук! Коки е Антоний Аргиров. А аз не откачам- на сто процента, макар да изглежда така в очите ви, знам ..хихих
добро оформление, мегелинка Simple Smile
ако ти намеря една снимка на Коки/Борис, ще я сложиш ли  Crazy

# 10
Чудесно оформление   bouquet Чакам новата серия.

# 11
А анкетката за най-готски актьор? Sunglasses

# 12
Аз пък реших,че няма да е интересен филм,дори не погледнах и повторенията.Днес по бтв  го даваха извънаредно,отначало не ми хареса Елена Петрова,много рязка и неестествена ми се стори,но след това  се "втренчих" в екрана  и с нетърпение чакам довечера  bouquet

# 13
  • Плевен
 Flutter

# 14
[X]megelinka, много хубаво си я оформила темичката. Само препоръка, ако може между снимките малко повече разстояние, че така описанието на героите и снимките много се сливат. Нали става?

Общи условия

Активация на акаунт