"Стъклен дом"- епизод 2- ТЕМА 2

• 44 416
  • 725
  •   1
Отговори
# 15
  • Луната ни пази
dzup
тук! Коки е Антоний Аргиров. А аз не откачам- на сто процента, макар да изглежда така в очите ви, знам ..хихих
добро оформление, мегелинка Simple Smile
ако ти намеря една снимка на Коки/Борис, ще я сложиш ли  Crazy
Ще я сложа, разбира се!
[X]megelinka, много хубаво си я оформила темичката. Само препоръка, ако може между снимките малко повече разстояние, че така описанието на героите и снимките много се сливат. Нали става?
Peace Така тръгнах, ама ми се стори, че ще стане много голям поста, та за това ги слях после!

# 16
  • София
ЦОП във втора тема. Flutter Айде, още малко до втори епизод. Party Party

# 17
  • Sofia
Гледах го! Впечатлена съм! Не очаквах да е толкова добре.
Ще гледам непременно довечера Peace
Секретарката ми е фаворит, много ми беше забавна Laughing Откъде ми е позната newsm78

# 18
http://www.youtube.com/watch?v=hC33sHMFnCY
пее нашият Агент. Рисунка: slashwoman  Mr. Green Heart Eyes

# 19
  • КиТ
И аз да се запиша в новата тема  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

[X]megelinka  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

slashwoman  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Hug Hug Hug Hug
Благодаря за песничката, а рисунката Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Sunglasses Wink

А иначе... пак някъде из предните страници имаше лутане около пистолета. Та... сега на повторението гледах внимателно точно момент и много ясно се вижда, че Камен не го избива от ръцете на единия от крадците, а просто му го взема, след като го повали на земята.

Да аз се чудих как взе оръжието, наблегнах на този момент...... Peace вярно че го повали и го взе от крадеца Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 20
Супер е новата тема!  Hug

# 21
Очаквам интересен епизод.  bouquet

# 22
  • Луната ни пази
Гледах го! Впечатлена съм! Не очаквах да е толкова добре.
Ще гледам непременно довечера Peace
Секретарката ми е фаворит, много ми беше забавна Laughing Откъде ми е позната newsm78
Здравейте, аз съм Десислава Бакърджиева, а това са ...не се сещам какви НОВИНИ в Шоуто на Азис!
От там вероятно ти е позната секретарката! Simple Smile

# 23
Супер е новата тема!Поздравления!  bouquet
Ние останалите сме с наострени сетива и чакаме! Hug
Още един час и след това шест дена коментарии. Joy

# 24
И аз тук  Party

С нетърпение чакам новата серийка!

[X]megelinka, благодаря за новата темичка!  bouquet

# 25
Айде, започна повторението!

Сега забелязах, че на лявата ръка на Елена Петрова, по време на сцената с тортата, има 4 черни черти, или на мен така ми изглеждат....Там, където са дръжите на чантата, на изцапано ми изглежда Simple Smile В сайта разгледах снимките сега и виждам, че също е така:

Laughing

Това е татуировка, не си спомням обаче какво пише, имената на децата 'и ли беше или някакъв цитат newsm78

# 26
  • КиТ
Хайде настанявайте се половин час остана Mr. Green Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing Heart Eyes Heart Eyes

Аз ще пиша утре за впечатленията, че една вечер ще  го обмислям ... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Трябва да вникна добре,че да избия рибите, няма само Слаш да ги мъдри Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Hug

Вижте и нова лентичка добавих Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green,те станаха много ама айде Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 27
  • Луната ни пази
Кой уби Димитър Касабов от "Стъклен дом"?

Отговор                                     Гласували    
Някой от съдружниците му           52.4%    
Някой от роднините му                    5.95%    
Мафията                                          26.16%    
Сценаристите                               10.7%    
Кой е Димитър Касабов?                4.79%    

Позволих си да цитирам анкетата от сайта на БТВ, за да не ни се налага да я повтаряме!

# 28
  • Бургас
Здравейте в темичката за страхотния филм! На авторката й, както и за списващите   bouquet Hug!
И ние вече чакаме с нетърпение, след като добре си преговорихме първи епизод  Peace!

# 29
  • София
Стана ясно вече за какво обвинява баща си Камен  Peace
Подозрението ,че майката е намесена с инцидент някакъв се оправда ..... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт