"Стъклен дом"-нов сериал по Би Ти Ви

• 37 574
  • 680
  •   1
Отговори
# 675
# 676
Айде, започна повторението!

Сега забелязах, че на лявата ръка на Елена Петрова, по време на сцената с тортата, има 4 черни черти, или на мен така ми изглеждат....Там, където са дръжите на чантата, на изцапано ми изглежда Simple Smile В сайта разгледах снимките сега и виждам, че също е така:

Laughing

Последна редакция: нд, 18 апр 2010, 15:18 от bugsy

# 677
  • Луната ни пази
Свърши повторението, ето и новата тема!  Сега си играя да я дооформя, но след малко ще е напълно готова!

# 678
  • Велико Търново
Всъщност... това е името, което Слаш му даде.  Grinning

Иначе барманът е Коки Wink

Реплика на Хари към Александра, когато ставаше въпрос, че Дани ще трябва да спазва траура:
"След две седмици ще е в бара на Коки"
(дори, както вече писах по-преди в темата, в началото го разбрах "на кока" и си помислих, че Дани е и наркоман,
но във финалните надписи видях името Коки, та ми се разяснѝ работата) Wink

А иначе... пак някъде из предните страници имаше лутане около пистолета. Та... сега на повторението гледах внимателно точно момент и много ясно се вижда, че Камен не го избива от ръцете на единия от крадците, а просто му го взема, след като го повали на земята.

# 679
Всъщност... това е името, което Слаш му даде.  Grinning

Иначе барманът е Коки Wink

Реплика на Хари към Александра, когато ставаше въпрос, че Дани ще трябва да спазва траура:
"След две седмици ще е в бара на Коки"
(дори, както вече писах по-преди в темата, в началото го разбрах "на кока" и си помислих, че Дани е и наркоман,
но във финалните надписи видях името Коки, та ми се разяснѝ работата) Wink

А иначе... пак някъде из предните страници имаше лутане около пистолета. Та... сега на повторението гледах внимателно точно момент и много ясно се вижда, че Камен не го избива от ръцете на единия от крадците, а просто му го взема, след като го повали на земята.

Mr. Green  Знам, че няма да ми повярвате, но пишеше Борис срещу името на Антоний Аргиров. Нямаше никакъв Коки.
Нали аз също търсих това име Коки Mr. Green
Сто пъти превъртях имената..да, няма да повярвате, знам  Mr. Green

# 680
  • Луната ни пази
Бара може да е на Коки, ама не е задължително бармана да е собственик , нали ? Simple Smile
Елате и продължете в тема 2

Общи условия

Активация на акаунт