"Стъклен дом"- епизод 2- ТЕМА 2

• 44 413
  • 725
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Да се запиша и аз тук при вас.
След като поне 10 човека ми казаха, че сериала е хубав, реших да се "прежаля" да го гледам ( по принцип не гледам телевизия).Вчера и днес изгледах трите серии и мога да кажа, че засега наистина ми харесва, мисля, че подбора за ролите е много сполучлив, има и интрига, въобще ще гледам в неделя  Peace

# 676
Назад е с материала като актриса, определено, но и аз я познавам, а и Тишо също, така че никакъв шанс да е минала през нечие легло за ролята.  Simple Smile
Готина мацка е в живота.  Wink

# 677
  • Варна
На мен  Яна ми харесва! Според мен се справя добре с ролята, определено ми е симпатична. Аз не съм много наясно, ама тя нали не е професионална актриса newsm78.
И не ми се иска да вярвам,че непременно трябва да спи с някого за да й дадат роля  Hug

# 678
Сериала е супер и геройте са супер

# 679
И аз харесвам Яна в тази роля. Много добре се справя. Абсолютно идентично ми се вижда държанието й с това на такъв тип амбициозни жени, които познавам. Дори една такава ми беше шеф за известно време, но бързо беше "разконсперирана" от по-висше стоящите  Wink

# 680
  • КиТ
И аз го пропуснах тази сутрин и преди малко го гледах!Качи ли са го на сайта на  бтв Peace Wink
Стори ми се много притеснен,като показаха ръцете му в близък план Thinking newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Иначе е много сладък Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 681
качило са го вече, ето:

http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/videos/video/1751962121-Kali … skite_uspehi.html

Има още материали за гледане:

http://www.btv.bg/seriali/glass-home/videos/video/1998163004-Eks … _Staklen_dom.html

http://www.btv.bg/seriali/glass-home/videos/video/45085201-Ekskl … _Staklen_dom.html

хахаха, гледайте ги  Laughing

Последна редакция: пт, 30 апр 2010, 12:08 от bugsy

# 682
 Сега като го гледах по БиТиВи нещо не ми хареса Калин. И е само на 28, изглежда по-възрастен.

Последна редакция: пт, 30 апр 2010, 12:25 от stasi8510

# 683
# 684
Сега като го гледах по БиТиВи нещо не ми хареса Калин. И е само на 28, изглежда по-възрастен.

На мен пък ми беше много симпатичен и наистина доста се притесняваше. А защо изглежда по-възрастен погледни пост #645 на стр. 44, въпреки, че и той в самото интервю на същия въпрос на Ани Цолова отговори, че така трябва.

# 685

Няколко пъти вече го гледах, голям е майтап  Laughing
В сериала колко му е сериозна ролята на Камен, досега поне все е такъв...а гледай и как можел да играе Калинчо  Sunglasses

# 686

О, не , това просто не е истина  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy Големи скици са и двамата  Hug  Hug  Hug  Joy  Joy  Joy
Невероятни!!!   bouquet  Hug  Party

# 687
  • ... да усещаш мириса на море ...

Що за линкове са това? Shocked Мисля, че има някаква грешка!

На мен пък ми беше много симпатичен и наистина доста се притесняваше. А защо изглежда по-възрастен погледни пост #645 на стр. 44, въпреки, че и той в самото интервю на същия въпрос на Ани Цолова отговори, че така трябва.

alex_b подкрепям мнението ти. Освен това, нека тези, които не са "много доволни" от вида му, не забравят, че той играе в 7 представления този театрален сезон, от които имаше 2 премиери за 2 месеца , снима по 6 дена в седмицата, а по всяка вероятност има и други ангажименти. Така че едва ли е възможно да бъде свеж "като репичка" Simple Smile. Но това е добре дошло за ролята му, защото както е обяснила аlex_b, Калин е по-млад от героя си, а трябва да играе по-възрастен и същевременно , може би сломен от нещастието човек... А за притеснението мисля, че просто още не е свикнал със славата и въпреки че му е приятно, не може да повярва. Но-о-о има време, ще гледаме... Peace

Последна редакция: пт, 30 апр 2010, 18:04 от tara_lezhka

# 688
Ох, всичко това е много хубаво, но "актрисата", която играе ролята на Елена, е отвратителна Sad Не като външност, а като талант. Просто не е за тази работа. От промото на четвърти епизод на човек да му се отще да го гледа по-нататък сериала. И тя, и Елена Петрова страдат от тотална липса на идея как да изразяват чувствата си пред камерите. Когато диалогът предполага да се каже нещо по-различно от "добър ден", издънките са една след друга. Човек наистина започва да се пита "тая с кого точно от екипа е спала, за да получи ролята", а в случая с Яна Маринова въпросът е "а дали не е спала с всички, по няколко пъти".
Абсолютно съгласна с теб! Дори Луиза Григорова ми стана симпатична вече и някак започна да влиза в образ, но тия двете, за които говориш..не знам..И аз като ги видя в кадър и куп въпроси ми изскачат:"не можеше ли друга актриса, толкова ли нямаме по- красиви и по- талантливи от тия двете?" Имаме, ама явно връзки..както винаги и завинаги Crazy Naughty

# 689
  • Berlin
Без брада си е същия чичко, според мен.

Общи условия

Активация на акаунт