"Стъклен дом"- епизод 2- ТЕМА 2

• 44 423
  • 725
  •   1
Отговори
# 75
  • гр. София
Откъде изникна тази идея, че Коки  е син на Димитър Касабов????? Rolling Eyes

# 76
Найка, аз също стискам палци и се надявам да оправдае големите очаквания. За сега съм доволна и чакам с нетърпение следващата серия.
Пристрасна съм и искам да успее.

# 77
  • Велико Търново
Защо става най-интересно накрая? Сега пак ще чакам с нетърпение следващата неделя вечер, а преди най-мразех неделя вечерта, защото уикенда свършваше! Явно Яна Маринова (не мога да запомня името на героинята й) е замесена в интригата... newsm78
Героинята на Яна Маринова е Елена.
А че най-интересното е накрая... ами нали трябва да поддържат любопитството и да "накарат" зрителя да гледа и следващия епизод?   Wink

Засега отново мъжете се справят добре с ролите. Всички актриски издишат отвсякъде.. Embarassed
Точно  Peace
Бройте и мен към това мнение!  Peace  Wink

Изпуснах някои моменти... ще се налага да гледам някое от повторенията, май...  newsm78
Та сега се сетих, че имаше въпрос: По bTV cinema:     Пн - 23.00     Вт - 16.00     Ср - 14.00     Чт - 8.00     Пт - 11.00     Нд - 14.00
По bTV:      Нд - 15.00 (това беше за първи епизод, предполагам, че и нататък ще остане в схемата)

megelinka, ако нямаш нищо против - може да включиш часовете на повторенията в първия пост.
Не че няма да има такива въпроси и нататък, де...  Wink

А за анкетата - гласувах за Калин и Юлиан, естественНо!  Grinning

# 78
Откъде изникна тази идея, че Коки  е син на Димитър Касабов????? Rolling Eyes

Един от сценаристите ни е колега в темата. smile3503

# 79
  • София
  Благодаря, DamaPika!Дано ги има по БТВ, защото нямам БТВ синема!

# 80
  • Sofia
Интересно беше Peace
Работата е ясна - Яна Маринова е в комбина с Юли Вергов. Тя действа да вземе всички акции на мъжа си, после ги събира с тези на Юлиан и ето ти контролен пакет.
Това обяснява и факта, че той няма съпруга в сериала.

# 81
Интересно беше Peace
Работата е ясна - Яна Маринова е в комбина с Юли Вергов. Тя действа да вземе всички акции на мъжа си, после ги събира с тези на Юлиан и ето ти контролен пакет.
Даа, имаш право. Чудех се кой ще е любовникът й. и си мислех, че ще е задължително някой доста висок. А Николай/Вергов й е точно по мярка  Mr. Green

# 82
    И не съм съгласна, че  Дамите в сериала отстъпват на мъжете. в играта
      Просто ролите са им по- сълзливи и критични и предполагат  "преекспониране" .
     Елена    Петрова   си е супер.   Малките мацки  играят почти естествено..      
  Всъщност  в момента няма  ярки женски образи в сериала.. освен  Боряна / Елена/  и Яна /   не запомних името/   , двете щерки таткови, тепърва ще се развиват,  но актрисите играят  чудесно.

Дани  го играе перфектно  младият актьор...  ЕВАЛА.    Иде ми да го нашамаря от раз.  Браво!!

# 83
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Яд ме е че е мо веднъж седмично... леко губя търпение...
в името на Касабова в първия пост липсва едно а  Embarassed

# 84
Интересно Христо Атанасов с кого се срещна?
slashwoman , имаш ли предположение?

# 85
  • София
Интересно Христо Атанасов с кого се срещна?
slashwoman , имаш ли предположение?
Да не е с тоя от ДАНС?! Rolling Eyes

# 86
Доволна съм от серийката и от играта на всички!
Ленчето обаче какви ги върти newsm78, тц тц...ще излезе голям играч тя, ама да видим!
Иначе Боряна и Камен много си отиват и по мое мнение  Heart Eyes

# 87

Тинче ,извинявай миличка. Ще обясня ,какво имах предвид. Аз си мислих,че Атанасов знае нещо за игричките на жена си и се среща с частен детектив.
Този от ДАНС едва ли ще проследи   мадам Атанасова, която за сега се представя ,като голям играч. Не иска част от парите,иска всичко на съпруга си.

Последна редакция: нд, 18 апр 2010, 22:34 от pavlinaio

# 88
В анкетата гласувах за Калин (а, изненада  Mr. Green), и както някой по-напред отбеляза - за поне 30-40 кг. по-малко и 25 години надолу - Ст. Данаилов. На младини е невероятен!

# 89
Интересно беше Peace

За този вариант не се бях сетила, но не звучи невероятно, да!

Общи условия

Активация на акаунт