Запленяваща сърцето / Gönülçelen по ATV петък от 20:00 - Тема 9

• 32 657
  • 750
  •   2
Отговори
# 30
  • Стара Загора
записвам се в новата тема

# 31
Хасрет може и да прости на Несрин, но двамата няма да се върнат в "белия дом". Мурат няма да иска, Хасрет също. Макар че Хасрет би се върнала, ако Мурат пожелае това. Но той няма да се съгласи, няма да отстъпи пред маминка. В "белият дом" любовта им ще бъде следена, възпрепятствана.... А Мурат е на милиметри от целувката с любимото момиче. Добре са си двамата в хотела.... Може да отидат на друго място, но при Несрин-не!!!!
Несрин все още не е готова да приеме Хасрет. И не мисля, че скоро ще бъде готова. Peace

# 32
Милички,аз се загледах в СД,оставям ви за малко.Да натворите чудесии докато се върна. Hug Hug Hug

# 33
# 34
Хасрет ще прости на Несрин,защото е по детски наивна и не тай злоба.Все още не е опознала другия свят с интриги и двуличие. Мурат мисля,че няма да прости и този път ще се противипостави на майка си, та той осъзнава какво е за него Хасрет и няма да иска да я изгуби.

# 35
  • PLEVEN
GÖNÜLÇELEN FAN CLUP GÖNÜLÇELEN 9. BÖLÜM TÜYOLARI:

Murat'ın annesiyle konuştuğunu gören Hasret ,
arabada girdikleri iddiayı hatırlatıyor ve otelin havuzuna atlatıyor

Murat'ı tanıyanlar onu o haliyle görünce bakakalıyorlar .

Murat bu olaydan hastalanıyor .

(Mevsimsel grip tarzı birşey galiba .)

Annesi Murat'ı görmeye geliyor .

Hasret'in evrim g...eçiren saçlarıyla
ilgili bu bölüm farklı gelişmeler bizi bekliyor .

Nesrin Hanım Murat ve Hasret'in arasındaki
garip ilişkiyle ilgili taktiklerini değiştiriyor .

Hasret ve Nesrin Murat'ın etrafında pervane olurken ,
komik olaylar gelişiyor .

Berrin mahallede söylediği bir söz yüzünden dışlanıyor .

Bölümün sonunda Nesrin Hanım'dan bunaldığı için
Hasret , Murat'ın odasındaki balkona çıkıyormuş .

Bunu gören Murat ve Hasret arasında neler yaşanacak ? това разговора в трейлара

# 36
  • Под звездите
Здравейте,момичета!От самото начало ви чета и филма следя от 1 епизод.И аз ,като вас се вълнувам много от съдбата на Хасрет.Дали ще успее,от една красива циганка да се превърне в една изтънчена и интилигентна млада дама.И разбира се,ще я приеме ли обществото?Но  ще чакаме и ще видим!Искам да ви попитам, дали съществува някакъв проблем с НИТРОТО,че още  не е качена серията?Благодаря ви предварително!

# 37
# 38
Здравейте,момичета!От самото начало ви чета и филма следя от 1 епизод.И аз ,като вас се вълнувам много от съдбата на Хасрет.Дали ще успее,от една красива циганка да се превърне в една изтънчена и интилигентна млада дама.И разбира се,ще я приеме ли обществото?Но  ще чакаме и ще видим!Искам да ви попитам, дали съществува някакъв проблем с НИТРОТО,че още  не е качена серията?Благодаря ви предварително!
Стане ли готова серията ще я качат в нитрото. Трябва да сме търпеливи. Момичетата са неуморни и работят на бързи обороти.

# 39
Добър вечер, запленени и омаяни от красотата!
Моят отговор е: Несрин ще обвини Хасрет, че й отнема сина, с което ще разстрои Хасрет, защото аз въобще не вярвам на Несрин, а и тя показа цялото си презрение пред Левент и Аслъ към Хасрет, когато с все бяс отиде и изключи системата. Не виждат при това положение да ги покани отново в бялата къща. Ако го направи, за мен ще означава да се изплюе на физиономията си.
Аз не допускам Хасрет да й прости, защото Несрин натрупа много черни точки - случката със сестра й, това че предаде сина си като й каза за баса, това че ги изгони от къщата / ако Хасрет разбра затова/.

Последна редакция: нд, 18 апр 2010, 21:01 от zmiyata777

# 40
# 41
# 42
Днес всички клипчета и снимки бяха страхотни, поддържахте доброто настроение нон-стоп.На всички лека седмица.

# 43
# 44

Общи условия

Активация на акаунт