Запленяваща сърцето / Gönülçelen по ATV петък от 20:00 - Тема 9

• 32 657
  • 750
  •   2
Отговори
# 45
http://www.sabah.com.tr/anket/dizi_guzel

Анкетата за най красива турска артиска.

# 46
# 47

Този поглед за съжаление беше кратък!  Cry Cry Cry

# 48

За начало- ще е кратък, но после, после.... Ще бъде все по-продължителен и все повече такива погледи ще виждаме...

# 49

За начало- ще е кратък, но после, после.... Ще бъде все по-продължителен и все повече такива погледи ще виждаме...
Ще има много такива, знам, ама знам че ще има и едни други, дето ще ни карат да подсмърчаме Cry Cry Cry

# 50
# 51
# 52
Добър вечер и от мен. Най-накрая ви изчетох. Благодаря за прекрасните снимки и клипове!!!

# 53
Ехо, цоп,пак тук.Какво е това затишие като пред буря.Балконите навсякъде са се напълнили май в очакване.

# 54
Добър вечер и от мен. Най-накрая ви изчетох. Благодаря за прекрасните снимки и клипове!!!
Най после да се появи някоя от фенклуба!  Hug
Чаках да се появите, че докато дойде преведения филм да си побъбрим.
Например за Кадир. Това момче си е роден крадец. Ще влезе ли обаче в затвора? Ще се моли ли на известната си сестра да го спаси и ще ли й създава проблеми и той?  newsm78
Имам чувството, че и той е вмъкнат в сценария към създаващите проблеми на Хасрет!  ooooh!

# 55
Ехо, цоп,пак тук.Какво е това затишие като пред буря.Балконите навсякъде са се напълнили май в очакване.
Аз си мисля, че филмът няма да е готов тази вечер.
Все пак си имаше хубав повод за закъснението!

# 56
Сигурно ще й създава проблеми!

# 57
Аз си мисля, че филмът няма да е готов тази вечер.
Все пак си имаше хубав повод за закъснението!
Хайде на бас.Готова е и се чака.Айде черпи за информацията,може и кафе,а за екипа дето я прави нещо по-силничко.

Последна редакция: нд, 18 апр 2010, 22:11 от nikoleta_11

# 58
Сигурно ще й създава проблеми!
Проблем №1 - Несрин и Етем;
проблем №2 - Берин и Балчичек;
проблем №3 - Джихан;
проблем №4 - Кадир.
А и татко Бурхан да не се появи и той с претенции, че ще се стъжни живота на момичето в новия й свят?

# 59
nikoleta нашата рабата изастана.Аз се пинкам сама но немога да напредна много.

Общи условия

Активация на акаунт