Запленяваща сърцето / Gönülçelen по ATV петък от 20:00 - Тема 9

• 32 638
  • 750
  •   1
Отговори
# 735
Ауууу, след хиляда неуспешни опита днес да вляза във форума,
сега направо се Shocked като видях трейлъра.
Леллеее как страстно я прегръща Мурат-Джансел Simple Smile
Кеффф, голям кеффф, някои хора да продължават да спят по диванчетата,
а гледайте какви работи стават тука hahaha
Тука гледай балкона как се пълни при резюмета и трейлъри.

# 736
# 737
  • Пловдив
http://www.vbox7.com/play:c0a46ff6

http://www.vbox7.com/play:27323fce

Двата трейлъра, с превод!    Hug

# 738
Аз мисля че наглеца Левентще се влюби в Хасрет жестоко, но мястото в нейното сърце вече е заето или поне ми се иска за да страда защото това заслужава. За Джихан сигурно ще е новото момиче, а Левент бей ще е сам и нещастен, дори и Берин ще го изостави. Много страст и драматизъм на езерото. Просто тази сцена е сърцеразбиваща. След това споделяне нещата полека ще почнат да стават ясни и на двамата влюбени. Хасрет още в началото каза на Мурат, че тя е крадец на сърца т.е. познава какво става в сърцето и душата на един човек, затова тя най-добре ще го утеши.

# 739
Змийче, два дни преди филма и балкона ще се спука.Нямам представа това някога случвало ли се е за някой филм. Не знам дали за тези дето ги дават ло Бгтв пускат трейлъри,аз не гледам телевизия или много рядко,каквото гледам го тегля от нета и не мога да направя сравнение.
Ауууу, след хиляда неуспешни опита днес да вляза във форума,
сега направо се Shocked като видях трейлъра.
Леллеее как страстно я прегръща Мурат-Джансел Simple Smile
Кеффф, голям кеффф, някои хора да продължават да спят по диванчетата,
а гледайте какви работи стават тука hahaha
Тука гледай балкона как се пълни при резюмета и трейлъри.
Снимката от вторник и само за леко сравнение е 54-55 по време на сериала.
Зрителя обича да мечтае, това си е !

# 740

Мерси Тинче,мерси много. Praynig Praynig Praynig

Наивната Хасред,тя направо си каза,че започва да се влюбва в него ....това чувство, не е болка...не мага да дишам...ти чувстваш ли това...Боже,дай ми разум и сили да издържа до петък.

# 741
Жестовете на любовта, показани отново от Мерджан! И много романтика както винаги - разходки край езерото

# 742
# 743
  • София
взехме да не удържаме на темпото "една серия-една тема"  Mr. Green

минаваме на една серия-две теми  Party

# 744

Ирка, многоооо благодарностииии Praynig Praynig Praynig

И на Алиска,целувкииии,благодаря мила. Praynig Praynig Praynig

# 745
Има ли кой да пренесе линковете на трейлърите в новата темааааа.Моляяяяя

# 746
Жестовете на любовта, показани отново от Мерджан! И много романтика както винаги - разходки край езерото
Тъй де, не е като да ядеш пуканки и да гледаш филми пред телевизора и пак на диванчето hahaha

# 747
Аз мисля че наглеца Левентще се влюби в Хасрет жестоко, но мястото в нейното сърце вече е заето или поне ми се иска за да страда защото това заслужава. За Джихан сигурно ще е новото момиче, а Левент бей ще е сам и нещастен, дори и Берин ще го изостави. Много страст и драматизъм на езерото. Просто тази сцена е сърцеразбиваща. След това споделяне нещата полека ще почнат да стават ясни и на двамата влюбени. Хасрет още в началото каза на Мурат, че тя е крадец на сърца т.е. познава какво става в сърцето и душата на един човек, затова тя най-добре ще го утеши.
Или ако не се влюби ще си остане сам. Всъщност той май е влюбен в Корвета си.  hahaha hahaha hahaha
А нашите млади ще имат една много чиста любов, но с много препятствия от заобикалящите ги.

# 748

Алис и Ирра - страхотен тандем
вкараха ни здраво в плен.
Как до петък ще издържим?
Ще трябва здраво да се подкрепим!

Къде е бара момичета? Кой прибра бутилките?

# 749

И не само тя усети колко болка се е насъбрала в душата му и това ще е ключето към неща друго.............

Общи условия

Активация на акаунт