Вашето ваксинирано/неваксинирано дете преболедува ли морбили?

• 22 215
  • 266
  •   1
Отговори
# 105
Виж, наистина, стига сме спорили, но ако беше казал, че това е твоето мнение, без да плюеш докторите, нямаше да споря. Обаче да ги обвиняваш по този начин "Оф, писва ми от такива докторчета - дебили, дето виждат, че не са прави и пак ръсят простотии.", извинявай, не съм съгласна, по-скоро твоето е ръсене на простотии. И е много опасно така да раздаваш диагнози, току-виж майката се доверила на теб и утре, когато някой я попита от какво е преболедувало детето, тя да каже, че е имало морбили.   

# 106

Джулс, никой лекар - никой сериозен лекар - не си позволява да постави диагноза след консултация по телефон.

Тук много грешиш.
Има такива "светила" и точно към такива е насочено недоволството ми.
Дали да повторя още 5- 6 пъти, че не поставям диагноза?
Мнение.
Изказвам мнение, както всички вие в този Форум.
Нещо неясно?
А това, че някой не е съгласен с мен, е негово право.
И аз не съм съгласна с много неща, но това е положението.

# 107
Неясно ми е защо е това плюене по доктора, който не познаваш, както и не познаваш по-добре от него детенцето. Ще се повторя: "За човек, който твърди, че много е чел и се е информирал за ваксините, страничните им реакции и опасностите от тях, коментарът ти към поста на zina звучи несериозно." и ще добавя: неинформирано. Не вкарвай и останалите в заблуждение. Пък майката като няма доверие на педиатъра си, да отиде при друг, а не да си поставя сама диагнози.

# 108
На мен пък последното ти изречениеми звучи несериозно.
По тая логика дай да затрият Форума, щото видиш ли кво право имаме ние да даваме мнения, като нищо не разбираме, а докторите са всевишни?
  Tired

# 109
Несериозно ти звучи да не си поставяме сами диагнози ли? Защото за мен това е опасно. Не предлагам да се закрие форума, но предлагам да не поставяме диагнози през екрана за неща, от които не разбираме. Има изобилие от теми, които започват: помощ, бременна съм и кървя, какво да правя? Ми стой си вкъщи и чакай някой от форума да те успокои, че няма страшно, щото "и аз бях така, пък ми мина". А след някой и друг ден да плюем по докторите, че били некадърници, нищо, че ние сме се обърнали към тях като към краен вариант след три дни самолечение.

# 110
Форумът е за споделяне на мнения.
Мойто е такова.
А че на теб то не ти харесва - твой проблем.
Както и твое право на мнение.

# 111
ваксинирано е, НЕ преболедува

# 112
Голямото е ваксинирано и не преболедува, докато малкото пипна морбили преди да му дойде времето за ваксината.

Как я изкара? Шарка като шарка ли беше?

Моето малкото не е ваксинирано, а имаше контакт с двечки. Не я изкара, засега.
Голямата е ваксинирана.

# 113
  • Русе
В другата тема писах. Изкара я тежко но без усложнения. Беше само обезводнен. Висока Т не е имал. Около 38 градуса поддържаше и нямаше местенце без обрив. Това беше съпроводено с избиването на първите две зъбчета  ooooh! Бяхме една седмица в болницата на системи и това беше. Бяхме единствените бели  ooooh!

Последна редакция: чт, 29 апр 2010, 08:14 от eli_dechkin

# 114
Благодаря за отговора и искрено се радвам, че това гайле ви мина от главите.
От какво обаче се обезводни?

# 115
  • Русе
Спря да пие АМ и вода.

# 116
  • София

Джулс, никой лекар - никой сериозен лекар - не си позволява да постави диагноза след консултация по телефон.

Тук много грешиш.
Има такива "светила" и точно към такива е насочено недоволството ми.
Дали да повторя още 5- 6 пъти, че не поставям диагноза?
Мнение.
Изказвам мнение, както всички вие в този Форум.
Нещо неясно?
А това, че някой не е съгласен с мен, е негово право.
И аз не съм съгласна с много неща, но това е положението.

Ами виж сега, ти, разбира се, имаш пълно право - изрично е упоменато в Конституцията на РБ - да изказваш каквито си искаш мнения, за каквото си искаш, колкото и нищичко да не разбираш от темата. Ако желаеш, можеш да изкажеш дори мнение, че Земята е плоска. Никой, ама никой няма да те спре - повярвай ми. Но не очаквай, от друга страна, такива... странни - за да се изразя меко - и крайно неуместни мнения да останат без коментар. Нали Форумът е и за това - за да коригираме, до колкото можем, твърде обърканите знания... за да си помагаме - взаимно - да научим повече, не за да оставим най- некомпетентните да изразяват мнение, да не го коментираме и да оставим други, потенциално също предварително незнаещи потребители, да бъдат доведени в заблуждение?

ПП
Отново казвам - никой сериозен лекар не поставя диагноза след телефонни консултации.  Crossing Arms

# 117
ПП
Отново казвам - никой СЕРИОЗЕН лекар не поставя диагноза след телефонни консултации.
  Crossing Arms

Виж, с това съм съгласна.   bouquet
Следователно автоматически пращаме "д-р" Мърморян в графата несериозни.  Laughing
Благодаря ти за помощта, Кате, да се ненадява човек от кой храст ще изскочи зайче.
  Mr. Green

# 118
Мога да кажа за племенницата си. Ваксинирана - изкара морбили,един месец след ваксинацията. За Варна става въпрос,ако има някакво значение.

# 119
  • София
ПП
Отново казвам - никой СЕРИОЗЕН лекар не поставя диагноза след телефонни консултации.
  Crossing Arms

Виж, с това съм съгласна.   bouquet
Следователно автоматически пращаме "д-р" Мърморян в графата несериозни.  Laughing
Благодаря ти за помощта, Кате, да се ненадява човек от кой храст ще изскочи зайче.
  Mr. Green

Не го познавам, нищичко не мога да кажа за него.

Общи условия

Активация на акаунт