Ейй тръгнах на фитнес

на малкия кико, да расте здраво и послушно дете. 
Поздравления за фитнеса! 

Не съм специалист по кърмене и захранване, но като чета май доста бебета в периода трети, четвърти месец преминават през етапа на отказ от гърдата, мойта бебка също. И преди бях писала, при нас помага кърменето в заспало и полузаспало състояние. Все още Ана яде почти само заспала, даже на моменти се отчайвам дали изобщо ще премине при нас този период. Като види гърдата и веднага се обръща на другата страна и това е. Ако случайно захапе то на втората минута започва рев, извиване и т.н. И затова първо приспивам и после слагам на гърда и така яде нормално. За акото най-добре пусни една микробиология, за да си спокойна, че няма нищо. А относно захранването и намаляването на кърмата - пази си кърмата, едва ли една каша е по-ценна за бебето от кърмата. А доколкото знам за захранване, ако е каша, се препоръчва оризова безмлечна, млечните съдържат неадаптирано мляко. Но най-важното е ти да си спокойна.

Ама успях да пусна прахосмукачката та имаше файда. След малко се стягаме да ходим на разходка.
Шапка ви свалям за смелостта между другото и със сигурност е било прекрасно изживяване цялата екскурзия.
Въобще манталитетът на българина като цяло си остава много примитивен. Това ми напомня и един друг скорошен случай. Излизам пак от магазина и мъкна 2 торби, в едната чепка банани. И чувам зад гърба си някаква лелка със сетни усилия ме настига в отчаян тръст и пита "откъде взехте бананите?" с онзи особен пресметливо-жаден поглед, от който винаги леко ми се е гадило. И на моя втрещен отговор "ами от магазина!?" смотолеви "аа, аз помислих, че са от тея на промоция в Кауфланд"
Бих я съжалила евентуално ако изглеждаше гладна, но тя просто беше от тея дето живеят на принципа щом е на промоция, съм готова да убивам, еле па ако е банан. Мама му стара /пардон за по-благовъзпитаните от мен/ бананите отдавна не са някакъв екзотичен плод, каква е тая борба на живот и смърт в тая държава за банани никога няма да мога да разбера!!?
)
Аз съм 5 години след 30 и повярвай ми се чувствам по-добре отвсякога, а и се намирам за много по-хубава отколкото, когато бях на 20. Това без майтап, макар и да е малко нескромно
Това са ми най-хубавите години от целия досегашен живот! Така че няма нищо страшно в тая цифра 
Нямам думи! Ние от известно време се замисляме за евакуация от тази държава! То е ясно, че навън никой не ни чака, но то по-зле нещата не могат да са!
Сега ще изперкам като го ваксинират 
Добре че миналата събота и неделя ходих на фризьор и на козметик та да заприличам малко на човек и да се поразсея
Иначе сме си плътно заедно с Андрей 
Ти вярваш ли на педиатърката си, потърси 2-ро мнение, за да си спокойна, заведи го при друг лекар и сподели всички тези неща . За кашите- и аз знам, че е най- добре да се започне с оризова безмлечна каша.