Не съм само аз такава луда! Едно време го оставях следобедите с баща му и ходех да се видя с приятелки, но сега не ми се иска да го лишавам от разходките. Утре мисля да променя това! Димка, и според мен потърси 2ро мнение. Нещо не разбрах за обикновено брашно ли говориш? То има глутен и не се дава преди година! Може само да влоши положението. Иначе и Филип е намалил яденето доста. Много пъти е превъзбуден и храненето става след приспиване. Гушкам го и му слагам залъгалката, след като започне да обръща очите и почти заспал много бързо сменям залъгалката с шишето.
Герганче и аз мисля като спра с кърмата да тръгна на фитнес, че този огромен корем не знам как ще изчезне. Вчера изпих огромно количество таратор и влязох да се къпя...като си видях корема и лошо ми стана. На обиколка сигурно го докарвах на размерите от 8ми месец...
от форума, защото всявате смут в моята душа

......
има го, няма го, ще се плаща, няма да се плаща, сега и това, как може да си играят така със здравето и то на дечицата направо не знам 
но по софийските улици с количката е мисията невъзможна, поне в нашия квартал...то не са дупки, коли, задръстени тротоари и т.н., понякога много се изнервям от разходките, но няма как...
......