Редче, пуснах на една програма на 20гр и после на лека центруфуга на ниски обороти, изпрах всички играчки, а къде са тия свирки
, а днес ни дойде и звездичката, та ще я пробваме тази вечер
, май аз повече се радвам на играчките от децата
, а днес ни дойде и звездичката, та ще я пробваме тази вечер
, май аз повече се радвам на играчките от децата

- не се обръща вече, стои на люлка - вирнала глава и вдигнала крака
и то само ако не даде реакция, което предвид, че трета седмица не можем да овладеем обрива хич не си го представям. Успокоявам се поне с това, че детето ми е спокойно. Отлагаме Пентаксима и не съм сигурна дали до 2 седмици ще успеем да се справим с обрива, за да ни го сложат, че било макс до 60 дни след първия.
Не спирам обаче да го опитвам в кошарата сам и днес единия път успя да заспи в кошарата докато му държах ръчичката и му пеех, а на следващата дрямка направо сам си заспа в кошарата след като си игра с играчките. Естествено трети път не успях така да го приспя, но не се отказвам и продължавам да опитвам.
Към играчки посяга целенасочено - е не всеки път й се получава да ги хване 
Бързо възстановяване!
и после сух си продължава храненето.
Понякога го виждам през деня, как киселее и се гърчи (а е сит, сух, не му се спи) свалям памперса/пелената .. пак същата процедура и той доволен- даже го хванах ,че пишка 2 пъти в много кратки интервали (в рамките на 1-2 мин) и в повечето случаи изчаквам преди да го облека. Да си кажа, въобще не бях навита за ЕБХ , защото и се виждаше рано, макар,че с баткото 9-тия месец бяхме останали с само с нощния памперс, (в повечето случаи сух на сутринта) , но сега наблюдавайки малкия, желанието му да е винаги чист - разбирам,че в това има смисъл! Може би не на всяка цена , хармонията преди всичко , но аз лично по съвсем естествен за мен и бебето ми начин се насочвам към този начин на хигиена. Започнах отскоро (ок. 2 седмици) и вече все по често се случва да караме през деня само с един памперс и един нощен (през нощта не винаги успявам да се мобилизирам).
За сега не го държа над легенче, искам първо да се разберем, че взаимно си разбираме сигналите и тогава, пък и доста тежи - поне 7 кг., не сме го мерили скоро. Акаме веднъж на 2-3 дни, и то с много характерни звуци и физиономии засега в памперса- ще работим в тази насока.
от чиято миризма вече ми се гади. Чакам си пратката от ибей и ще ги махна завинаги. 

макар че за мен вече си е добър ден, от 6ч съм на крак!