Примерна схема за захранване- 25

• 26 128
  • 764
  •   1
Отговори
# 645
Благодаря, но не търся записки на някой друг. Става въпрос за нейн труд, събран на едно място  Confused Няма ли, аз и преди питах защо не пише, но никой не ми отговори  Rolling Eyes

# 646
Благодаря, но не търся записки на някой друг. Става въпрос за нейн труд, събран на едно място  Confused Няма ли, аз и преди питах защо не пише, но никой не ми отговори  Rolling Eyes

Линка, който е дала amanita е точно със съветите за захранване на Косе Босе доколкото знам.

Искам да ви попитам кой е по-добрия вариант за въвеждане на царевица - пюре или царевично нишесте? А идеи с какво да въведа просото  Hug

# 647
Въпрос за ДМ и марката им бебешки храни Babylove- за тях кой ви дава гаранция за качество?

Франческа, ако не ме лъже паметта, в изследването на Екотест на бебешките пюрета в Германия, за което преди време беше станало въпрос и Мисис Т. беше така доба да преведе и публикува, резултатите на тези пюрета бяха от най-добрите. Не се заяждам, нито нищо, просто се сетих сега, като стана въпрос....

# 648
Въпрос за ДМ и марката им бебешки храни Babylove- за тях кой ви дава гаранция за качество?

Франческа, ако не ме лъже паметта, в изследването на Екотест на бебешките пюрета в Германия, за което преди време беше станало въпрос и Мисис Т. беше така доба да преведе и публикува, резултатите на тези пюрета бяха от най-добрите. Не се заяждам, нито нищо, просто се сетих сега, като стана въпрос....

Проверих и от сигурен източник се убедих, че е така.
Аз не се съмнявам, просто исках независим източник. В официалния сайт на дадена марка няма да срещнете обяснение от сорта на:"Ами нашите пюрета и каши са пълна отврат, но вие си купете и нахранете децата с пестициди, Е-та и пр. гадости."

# 649
Благодаря, но не търся записки на някой друг. Става въпрос за нейн труд, събран на едно място  Confused Няма ли, аз и преди питах защо не пише, но никой не ми отговори  Rolling Eyes

Линка, който е дала amanita е точно със съветите за захранване на Косе Босе доколкото знам.

Искам да ви попитам кой е по-добрия вариант за въвеждане на царевица - пюре или царевично нишесте? А идеи с какво да въведа просото  Hug

Явно не е публикувала нищо  Peace  

Царевичното нишесте е по-щадящо за корема. След това дай царевица.
Просото го въведох със супичка. Вари се като ориза. Аз ползвам био, на зърна. Другия вариант е да изпечеш и смелиш зърна на брашно и да направиш каша. Не сте ли малки за просо  Peace

# 650
  • София
А идеи с какво да въведа просото  Hug
Има безмлечна каша на Хип, аз мисля с нея да го въведа Peace

# 651
  • Видин
Това не го ли е публикувала самата тя?!

# 652
Не, това е дело на септемврийките  Peace

# 653
  • Видин
Не ги знам кои са тия септемвриики. Друго нямаме от нея.
Днес дадох за пръв път Слънчо - бисквитена каша с банан. Е, не я хареса. Прекалено сладка му е. Кажете сега какво мога да направя с нея? Нещо - бисквити? Идея си нямам как да я изям....
Просо има и на ДМ, които толкова много хвалим тук днес  Wink

# 654
Инфото в линка се припокрива с всичко, написано от самата Косе Босе (прочела съм всичките и публикации, Кейт направи същото и синтезира всичкото инфо в този блог, ако си спомняте: zahranvane.wordpress.com). просто в блога на септемврийките инфото е цитирано откъслечно и не винаги мисълта тече ясно, но основните неща се схващат. И не всичко е подробно де.

Зори - утре сме до ДМ, обезателно ще погледна пюретата!! Wink

Аз се върнах малко назад, защото ми направи впечатление, че се споменава суроватката. Във всички адаптирани млека присъства като съставка, защо да трябва да се избягва Thinking

П.П Аз да кажа за нашата история със бисквитите и незаспиването - вчера (не давах бисквити) заспа с малко зор към 8.30. Днес, при условие, че не е спал през деня - в 8. Или си сменя режима, или просто бисквитите нямат вина (или пък имат...). Така или иначе ги спрях, сега уйкенда ще приготвя някои домашни и ще пробвам да правя "каша" с тях и киселото мляко. Стискайте палци да яде...

# 655
Това е блогът на септемврийки 2008, в който участие са заели Косе Босе по темата за захранването и други потребителки по други теми- болести и т.н..
Но инфото за захранването Е на Косе Босе.

# 656
Момичета, аз не споря, че инфото на септемврийките не е достоверно. Много добре, че сте го проверили. Самата аз имам записки от всички публикации на Косе Босе. Питах за нещо  различно. Самата Косе Босе, преди година може би, сподели че възнамерява да направи сайт или книга със всичко , което знае относно захранването. Явно не го е направила  Confused Благодаря ви и успех със захранването на бебоците  Grinning

# 657
Момичета благодаря,че ми разяснихте за юфката.Определено ще изчакам още време с нея докато я дам.
Сега да питам има ли пюрета или каши от череши  newsm78 .Искам да го захраня и с този плод.

Последна редакция: пт, 21 май 2010, 23:10 от iana_vd

# 658
Има каша с череша и банан, на Хумана. Ако сте въвели млечните продукти, идеално ви устройва. Кашата е уникална Simple Smile

# 659
Има каша с череша и банан, на Хумана. Ако сте въвели млечните продукти, идеално ви устройва. Кашата е уникална Simple Smile

Stef,какво имаш предвид,че трябва да са въведени млечните продукти,не те разбрах?

Общи условия

Активация на акаунт