Are you watching Supernatural?

• 26 987
  • 727
  •   1
Отговори
# 465
arkady: Дават ги от 13:45 /повторението/ и от 20ч.
Вчера са давали 16 серия на обяд и 17 вечерта, на втори сезон.
И на мен не ми харесват преводачите, но е хубавко да си ги гледкам по обед  Mr. Green

А трейлъра за следващият епизод   Cry

# 466
За последния епизод "Swan song" ми е много интересно заглавието. Дали е това което предвещава.
Както се знае, лебедите не могат да пеят, а само издават неприятни звуци. Но съществуват митове (ако някой го е виждал или чувал да каже дали е вярно) които казват, че лебеда точно преди да умре издава един вид звук/ песен който е нещо невероятно красиво, като предизвестие за собствената си смърт или може би като последно невероятно изпълнение преди края на живота си, тъй като преди това, никога не е могъл да пее, а само е издавал неприятни звуци.
Не ми се иска да вярвам, че в последния епизод, някой от двамата братя Ще каже заветното "ДА". Но не знам защо, съм склона да вярвам, че Сам Ще се пречупи (гледайки трейлъра) и следващия сезон Ще е в ловуването на Луцифер/ Сам ...... Надявам се да греша ....

# 467
  • София
ам от трейлъра така си изглежда...
а 6 сезон нали нямаше да има нищо общо с апокалипсиса и дяволи и ангели...

За лебедовата песен - права си...
Една легенда разказва, че лебедите прекарват цял живот в мълчание, но преди смъртта си запяват чудна песен. Песен, в която се съдържа цялата мъка и щастие в този свят. Песен за на всички въпроси и всички отговори.
(трия линка ч(е после беше някакво ала бала)

Обаче виж и тук е малко по-различно

Лебедова песен или вярност - до гроб? -  http://blogofsavlena.blogspot.com/2009/10/blog-post_5699.html  но общо взето...да...лебедите умират...

И нещо от уикито, което най-ми седи, че за това е избрано заглавието...
By extension, "swan song" has become an idiom referring to a final theatrical or dramatic appearance, or any final work or accomplishment. It generally carries the connotation that the performer is aware that this is the last performance of his or her lifetime, and is expending everything in one magnificent final effort.

Последна редакция: пт, 07 май 2010, 10:07 от Angel_Dust

# 468
  • В средата на времето
Значи няма да имаме край с апокалиптичната тема, което за мен е добре до някъде. Не си представях, ако всичко свършеше сега, с какво точно щяха да запълнят сезон 6 Whistling
Обаче Дийн е много набит Sad, направо му се е съсало сърцето предполагам...Поне няма да имаме някой бозав финал Peace  Whistling

# 469
Не знам как решихте, че няма да има край апокалиптичната история, аз я виждам точно как свършва в следващия епизод.  Grinning

# 470
Апокалипсиса няма да приключи сега, но ще си имаме нов Луцифер.
Сам ще каже "Да" на Луцифер, според мен, мислейки си, че може да го контролира, както Боби е контролирам демона, когато е бил обладан.
Дано не му излезнат много криви сметките.
Дийн сигурно няма да иска да се бий с брат си, но накрая ще бъде принуден, според мен, да се изправи срещу него.
Sam got evil  Mr. Green

# 471
  • София
аз пък съм напълно сигурна, че ще преключат сега(в този сезон)  апокалиптичната история....

# 472
Сам ще каже "Да" на Луцифер, според мен, мислейки си, че може да го контролира, както Боби е контролирам демона, когато е бил обладан.
Дийн сигурно няма да иска да се бий с брат си, но накрая ще бъде принуден, според мен, да се изправи срещу него.
Sam got evil  Mr. Green

Не очаквам това да се случи Laughing И Крипке и Сара Гембъл казаха много ясно, че историята ще бъде различна в шести сезон и ще се върнем към по-семейните неща.
Аз мисля, че Сами ще каже да,  ще заключат Лу, Сами ще погине, ще поревем и ще чакаме да видим как ще го върнат в шести сезон. Laughing

# 473
Sam got evil  Mr. Green

Или Ще търси начин да изгони Дявола от Сам, без да нарани брат си прекалено много ......

Не знам как решихте, че няма да има край апокалиптичната история, аз я виждам точно как свършва в следващия епизод.  Grinning

А някъде казано ли е за какво Ще е 6ти сезон ?

# 474
  • София
Fairy  Peace hahaha нещо такова и аз си го мисля...а може и Дийн да погине що само Сами... Crazy

bicho malo
http://www.buddytv.com/articles/supernatural/after-the-apocalyps … ernatu-34615.aspx

# 475
Да, озвучаването е някаква шега hahaha, но както вика Стела няма лошо да ги гледаш и по обед Wink
Аз ( да си призная) съм назад със сериите и още незнам кога ще наваксам... newsm78

# 476
Между другото си припомням някой неща като гледам повторенията Simple Smile
И какви по-семейни неща ще се случат в 6-ти сезон?
Главната тема на целият сериал е този апокалипсис, ако приключи в следващият епизод, първо ще го притупат  ooooh! , второ.. няма да има сюжет за следващият сезон, освен, ако не си изсмучат нещо от пръстите.

Ето субтитри за серията Simple Smile

Supernatural- Episode 05x21- Two Minutes to Midnight

# 477
  • София
Ами...до колкото помня, сериалът е замислен да има 5 сезона...6-тият...си е измукан от пърстите така или иначе...но аз и на 10  още сезона бих се радвала, само да си гледам братята в някакво действие Simple Smile))
А сигурно все пак, все нещо са измислили, за да говорят и тръгнат да правят 6-ти сезон...на есен ще видим ....малеее...цяло лято пълна суша...ужас....

# 478
Ами...до колкото помня, сериалът е замислен да има 5 сезона...6-тият...си е измукан от пърстите така или иначе...но аз и на 10  още сезона бих се радвала, само да си гледам братята в някакво действие Simple Smile))

И ти си права Peace

# 479
Здравейте!
Дръпнах си серията, но не знам кога ще стигна да я изгледам. Гледах го и промото на следващата. Аз също мисля, че каквото ще става ще става в последния епизод. Шести сезон ще е нещо съвсем ново. Всички го казват - и Крипки и Сарчето, че даже и актьорите на последните кънвеншъни на няколко пъти споменаха, че с нетърпение чакат следващия сезон, защото ще е нещо съвсем ново. Моята теория за последния епизод е, че Сам ще каже ДА с цел да вкарат Луцифер в капана, после няма да може да да го овладее. След това се появява Дийн, от начало се пердашат едно хубаво, после Дийн с последни сили поглежда изразително Сам и силно набляга на братската любов и семейните ценности. Сам се трогва, успява да събере всички сили - нормални и свръхестествени, поема контрола над Лу и успява да го вкара в затвора. Остава загадка след това как точно ще се измъкне Сам, но съв сигурна, че серията ще свърши как двамата герои са качват в Импалата и отпрашват към залеза.

Общи условия

Активация на акаунт