Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво предложение направи участник относно заглавната страница на форума?
Преведени ли са книги за Supernatural на български език?
Какво предложение направи участник във връзка със снимките на участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво предложение направи участник относно заглавната страница на форума?
-
Преведени ли са книги за Supernatural на български език?
-
Какво предложение направи участник във връзка със снимките на участниците във форума?
Един от участниците предложи да се добави линк в началото на темата, който води до снимки на участниците с техните истински имена и титли, като „Глава мотика“, „Върл запалянко“ и други. Това предложение беше добре прието, но беше отбелязано, че е трудоемко и изисква сътрудничество от всички участници.
-
Какво мнение беше изразено от участник относно публикуването на снимки във форума?
-
Какви са основните теми за дискусия във форума?
Предварително се извинявам, че изземвам функциите на Нейно Фейско Градинарство, но вярвам, че няма да ми се сърди. После ще имаме 24 часа да оправим картинки и друго, което мислите да сложим на 1 страница, аз съм запазила линковете и съм добавила само 3-4 нови картинки. По-късно ще потърся още, за да стане красива.