Are you watching Supernatural?

• 26 727
  • 727
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Импалата

# 706
  • София
Много моля някой да ме насочи към торент само на 21ва серия, мерси. Peace По възможност на български тракер, че от пайрътс бей върви с 11 к Sad

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=3e11e973e7876fd32 … 275759c90bb6db300 тук я има...иначе от замундата може да си  я цъкнеш само нея да ти сваля от общият торент.

Изгледана...добре серия..трогателна Simple Smile И аз си поревах едно хубаво.

# 707
Благодаря на всички – за правилното броене на собствениците ми и за снимките. Първите три от тях ми харесват ма-а-лко повече, защото се чувствам най-добре, когато в мен има някой Уинчестър (Моля тези с мръсно под/съзнание да си траят!!!). Само когато бяхме 'Сампала' ни беше тесновато, но... интересно...

# 708
защото се чувствам най-добре, когато в мен има някой Уинчестър (Моля тези с мръсно под/съзнание да си траят!!!).

А бе, ние ще си траем, но това няма да ни спре да мислим по въпроса и да се изхилим мръснишки  newsm48

# 709
Аз точно теб имах предвид...

# 710
Ами аз понеже си се познах и затова бързам да кажа, че няма да коментирам по никакъв друг начин. За да видиш колко съм добричка ще пропусна без коментар и Сампалата, иначе там също има какво да кажа  Innocent

# 711
Кажи все пак, че ми стана любопитно.

# 712
и на мен ми стана любопитно Laughing ( извинявам се, че така ви следя разговора, но изгледах епизода и нямам вече какво друго да правя до септември Rolling EyesLaughing

Нали си имаме богиня и фея, що не си обединят двете силите и не сътворят чудо и не ни прехвърлят няколко месеца напред във времето  Praynig

# 713
  • Велико Търново
Свъъъъъъъършиииииииииииииииииии smile3518 newsm45  и можеше малко по динамично да е деллл

# 714
Кажи все пак, че ми стана любопитно.

А, не е нищо особено, изсилих се просто. Ама като каза "когато бяхме 'Сампала' ни беше тесновато, но... интересно" се сетих за една фраза на Дийн от последния епизод - “You’re a grown … overgrown … man.” Та си помислих, че няма как да не ти е било тесничко с този overgrown (представи си ме похотливо ухилена) man и 100% ти е било интересно  newsm53

# 715
Сладурана Heart Eyes

# 716
Joy Обикновено след подобни мои изказвания не ми викат "сладурана". Не съм свикнала. Изчервих се  Blush

# 717
  • # супернатурална #
Честит петък! Направо не знам какво ще правим следващия, и по-следващия...
Току що изгледах серията и в мен остана една голяма празна дупка. Отивам да ви чета и ще се върна да коментираме.

# 718
Привет!
Виждам, че се забавлявате както винаги  bouquet Благушки   Hug
Ако имаме ток довечера, ще гледам серията, за мое голямо съжаление последната от сезона, после дъъълга суша. Cry
Не съм чела спойлерите, нито съм гледала клипчетата от серията, искам да съм изненадана довечера.

# 719
Честит петък! Направо не знам какво ще правим следващия, и по-следващия...
Току що изгледах серията и в мен остана една голяма празна дупка. Отивам да ви чета и ще се върна да коментираме.
Започваме от начало как какво ще правим? Wink
Другият петък всички ще гледаме С01.Е01 Wink Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт