Are you watching Supernatural?

• 26 726
  • 727
  •   1
Отговори
# 720
Честит петък! Направо не знам какво ще правим следващия, и по-следващия...
Току що изгледах серията и в мен остана една голяма празна дупка. Отивам да ви чета и ще се върна да коментираме.
Започваме от начало как какво ще правим? Wink
Другият петък всички ще гледаме С01.Е01 Wink Mr. Green

Боже! Кой ще дочака чак до другия петък, като имаме зад себе си цели пълни 5 сезона. Аз от понеделник най-късно започвам точно с 01.01. Wink Ако искате може пак да си ги предъвкваме и припомняме тук в темата, за да не загубваме форма Мараканки, Градинарки и Кастиелки, че лятото е дълго и патроните ще ни искат напълно готови за есенното предизвикателство! Mr. Green

Понеже сме бързи в писането, ако свърши тази тема докато обсъждаме, приготвила съм суров вариант на нова, тъй като Фейчето май днес няма да може да направи нова темичка. Simple Smile Предварително се извинявам, че изземвам функциите на Нейно Фейско Градинарство, но вярвам, че няма да ми се сърди. После ще имаме 24 часа да оправим картинки и друго, което мислите да сложим на 1 страница, аз съм запазила линковете и съм добавила само 3-4 нови картинки. По-късно ще потърся още, за да стане красива. Wink

Последна редакция: пт, 14 май 2010, 18:45 от Dana_Scully

# 721
  • # супернатурална #
Браво, Дейна! Само да попитам, кога започваме да коментираме официално, че аз трябва да го изгледам още 2-3 пъти поне Laughing

# 722
Гледай, Галче, на мен ми станаха 3 гледания за деня и от сутринта не съм спирала да коментирам със Злата. Ами, като се поприберете вкъщи и имате време да изгледате серията. Предполагам към 9-10 всички ще са тук. Simple Smile В петък вярно не сме много редовни, но пък днес е Финалът! Wink Надявам се да "имаме кворум" за обсъждане.

# 723
Е, фенки, дойде краят и на този сезон

ама какъв край само

ще чакаме и ние с нетърпение да се срещнем отново, и се надяваме да не ни забравите, и умната с летните флиртове, че......ще се наказваме

# 724
Destiel, велико е!!! : omm  Hands Clap  Hands Clap

# 725
Понеже сме бързи в писането, ако свърши тази тема докато обсъждаме, приготвила съм суров вариант на нова, тъй като Фейчето май днес няма да може да направи нова темичка. Simple Smile Предварително се извинявам, че изземвам функциите на Нейно Фейско Градинарство, но вярвам, че няма да ми се сърди. После ще имаме 24 часа да оправим картинки и друго, което мислите да сложим на 1 страница, аз съм запазила линковете и съм добавила само 3-4 нови картинки. По-късно ще потърся още, за да стане красива. Wink

Дейна, be my guest, пускай новата тема.  Hug
Иначе обявявам 23ч. за начало на обсъждането Grinning

# 726
Новата тема ви очаква.

Последна редакция: пт, 14 май 2010, 21:51 от Dana_Scully

# 727
Дайте идеи за картинки

Общи условия

Активация на акаунт