Are you watching Supernatural?

• 26 766
  • 727
  •   1
Отговори
# 660
Айде още едно промо клипче, изгледахме половината епизод на клипчета Laughing

Хи-хи! На мен не ми пречи  Mr. Green Ама утре сутрин никой да не ме занимава с нищо докато не си изгледам серията, щото ще ни пишат по вестниците!  box bash

Само да кажа за линковете дето ги пускахте вчера. Май това дето го пусна Импала е най-пълно, за което тя палучава   love001

# 661
Fairy, мерси за интервюто. Този Джим вярно е лисица - туитва през 5 минути докато чака на летището и тъкмо преди 2 мин писа от самолета вече, че всички стюардеси го посрещнали на вратата с молба за автограф - фенки били (луди като нас).

# 662
Джим наистина е голям туитвач, много го влече да си кумуникира с публиката и феновете. Онзи ден четох едно интервю, как на някакъв кънвеншън давал афтографи до 2 часа през нощта, а после в лобито на хотела си лафил с колкото били останали будни фенове до сутринта. 

# 663
Да бе, работа не мога да хвана от него. Напълно го вярвам Джим да си е лафил до сутринта с фенове, типично в негов стил е и хич не се стреми да страни от почитателите си и да се дава тежък, като някои други патрони, които няма да споменаваме. Аха се зачета нещо и ми мигне туитъра, че има ново съобщение и все е Джим.... Мишата се е покрил тия дни, иначе и той е много активен туитвач

# 664
Дейна, а Клиф не пуща ли някакво инфо за предстоящата сватба? То покрай финалния епизод забравихме за нея, а ей го месеца вече преполовил.....

# 665
Не, Клифчо мълчи, инструктиран е явно. Данийл също е тайнствено замлъкнала, а допреди месец и половина беше първа пушка в туитър..... къкри някакъв пъклен план, струва ми се. ..... Скоро ще е събитието, много скоро даже според мен, прекалено много скоро....... може и тази събота... !  Twisted Evil
(Туй под секрет, измрънкано от брата на Данийл, който също е в Туитър, та погледнах в неговия канал, залят е и той от въпроси човека, но единствения коментар, който си позволява е, че сестра му е много заета с подготовката и че събитието ще е по-скоро отколкото предполагаме!)

# 666
Ето и едно интервю на Марк Пелегрино - http://www.foxnews.com/entertainment/2010/05/12/supernaturals-ma … finale-343307544/
Направи ми впечатление в него ето този въпрос: TVGuide.com: Neither Michael nor Lucifer are actually in the right vessels going into the finale. Will that affect the showdown itself?
Pellegrino: I imagine so. [Laughs] It gets tense.

Това означава ли, че Лу така и няма да влезне в Сам, или просто коментират, че до сега не се е случило?  newsm78

# 667

Това означава ли, че Лу така и няма да влезне в Сам, или просто коментират, че до сега не се е случило?  newsm78

Kaзва ли ти някой? Пък и като го знаем Крипке, нищо чудно да е замислил мега-неочакван финал (надявам се да е така).

Саманта Ферис (Елън Харвел) току-що се е завърнала от Сидни и Мелбърн и бърза да ни разкаже как е протекла австралийската конвенция таз година: http://samanthaferris.net/blog.php

Последна редакция: чт, 13 май 2010, 11:58 от Dana_Scully

# 668
Ха-ха-ха-ха! По повод наближаващия Апоколипсис и всичката мъка и драма на света от Zap2it са направили подборка на най-смешните лафове от всичките пет сезона до сега. Най-много обаче се смях на следващото изречение от интрото преди слайдшоуто: Sure, the fate of mankind depends on their ability to battle Lucifer himself, but life doesn't always have to be about pulling the car over to cry manly tears of manly man-pain. It's okay to laugh once in a while too, guys!  hahaha Ето ги и лафовете - http://blog.zap2it.com/frominsidethebox/2010/05/supernatural-not … ons-of-snark.html

Вижте какво намерих, това все едно аз съм го писала  Laughing

Последна редакция: чт, 13 май 2010, 13:11 от Злата с метлата

# 669
Аа, Злата, бая голямо легло трябва да има г-н Екълсь ако мечтите на всичките му фенки се сбъдваха така, както на тебе ти се ще... Да не мислиш, че си само ти тази, дето иска да се събужда до туй момче сутрин Wink)
Супер картинка, тези от фандома май преливат от идеи... Wink

# 670
По почина на Zap2it и аз ще ви развеселявам с малко гифчета Последното ми е особено любимо  Heart Eyes Laughing

# 671
Сега разбрах  ooooh! ..... Не успях да си преведа интервютата и т.н. Но ако Ще ни изненадват с последния епизод, сигурно Ще е, че Луци Ще си влезне в тялото Сами и след това той (Сами) с огромни усилия и много спомени  newsm78 Ще успее да го изгони .......... Така де, Ще вкарат Луци в капана/ затвора без Самчо да умира .......  Praynig Praynig Praynig

# 672
По почина на Zap2it и аз ще ви развеселявам с малко гифчета Последното ми е особено любимо  Heart Eyes Laughing

Първото е особенно  Crazy, но второто ми е супер яко любимо .... както и епизода на който отговаря.
Злата мерси  Hug  bouquet

# 673
Аз залагам на "Afterglow" като любимо - все пак това си е моят "Hell of a P.A." Wink
Мерси за гифчетата, готини са. Simple Smile

# 674
Даа The afterglow e един път!  Heart Eyes
Ето и малко веселяшки самски гифчета

Общи условия

Активация на акаунт