ОСМОКЛАСНИЦИ - последна за випуска

• 24 982
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • Sofia
 Dream actually, да ти е честито именцето!
Знаток, на тебе - подписчето!
За наргилето - в турските ресторанти дават по няколко за еднократна употреба - опаковани, хигиенизирани. За един пушач не е кой знае каква наслада, но не се умира!

А сега - едно въпросче съвсем по осмокласната тема, нали ги храним все пак...  hahaha
Видях в един каталог на Метро `ринг за пържене на яйца`. Една метална форма, с която яйцата на очи стават във формата на цвете или сърце. Само такова си нямам вкъщи, а ми хареса. Някой да е ползвал или купувал?

# 661
  • София

Върти се със скоростта на седмокласната! Joy

Ми така ще е като и ние  седмокласничките ви се натресохме  тук и  периодично ви обстрелваме с питанките си. А междувременно се обаждаме и по въпросите, по които не ни питат.. Joy

# 662
Спамърки  ooooh!

Имате 5 страници до края на годината  Crossing Arms  Joy

Лейди - да не са Лили и Христо на един и същ РД?
Вече изобщо не мога да хвана края на РД, ще спя при..., на мач сме...

С тия наргилета взехте да ме плашите вече.

За ноут бук се замислям съвсем сериозно, защото от 19.30 започват да ми жужат около главата. ПЪк народът започва да се събира по-късно.

# 663
Ами то ако не си чатя с някой съвсем ще изперкам тези дни около 27-31.05 ...
Ами чат-а е тук...какво чакате още???

Обзалагам се, че ще бием седмокласната тема по брой публикации и активност дори и в дните преди изпита или излизане на резултатите. smile3534

Нощна птица, дай снимка за да видя за какво иде реч?

Вече изобщо не мога да хвана края на РД, ще спя при..., на мач сме...
Хич не се учудвам...до преди малко обсъждахме утрешният имен ден. Mr. Green

Последна редакция: чт, 20 май 2010, 20:47 от Фран Джонсън

# 664
  • България
Момичета, това не беше ли последната тема за випуска? hahaha
Върти се със скоростта на седмокласната! Joy
Точно това си мислех преди малко!!!
Обзалагам се, че ще бием седмокласната тема по брой публикации и активност дори и в дните преди изпита или излизане на резултатите. smile3534
При това без да обсъждаме класиране и резултати от изпитите  Joy Joy Joy
Като гледам колко сме много, а и "младите" от седмокласната ни уважават  Joy, не мога да не се възгордея!!!

Чак сега разбрах за глезотийката - веднага подкрепям, стига да няма вредности! Лошото е, че действа строго индивидуално и не се знае колко сеанса ще се наложат  newsm78, другия път ме включете в разговора и ще споделя опит  smile3534
Тези разговори тук ме навеждат на мисълта, че отдавна не сме се виждали и е време да се съберем, а и Зната е станала лоша и се опитва да ни затвори устите като налага лимит от 5 страници за месец и половина. Моля те не бъди такава, това е наказание, което не сме заслужили  Praynig
5-6 юни добре ли е за среща или е късно?  smile3534

П.П. Забравих да поздравя Зната за новия подпис - Да ти е честит и дълго да си го ползваш Wink!

FireLite, веднага ги заподозрях, че ще изцопат нов МОЛ или дискотека, че тези са ни малко. Sad

# 665
  • Sofia
Заповядайте на яйчицата!

Последна редакция: чт, 20 май 2010, 22:13 от noshtna_ptica

# 666
  • България
Чуднички са!  Hug Синът ми ще ги оцени! А форма на кола няма ли?  newsm78

# 667
  • София и там където не се пуши
Чуднички са!  Hug Синът ми ще ги оцени! А форма на кола няма ли?  newsm78

Joy Joy Joy Joy Joy

А за мъжът ти каква ще търсиш.

Навремето имаше алуминиеви форми за сладки, подсещам. Аз съм стара къща и всичко имам. Освен на следващата среща да ви раздам по една.

# 668
  • България
А за мъжът ти каква ще търсиш.
За мъжО е ясно - във формата на 'убавица  Joy Joy Joy

# 669
Много пишете, аз докато блея. Мама 69 ни отвори очите с процедурата за 65 лв. И групичката около нея бяхме заинтригувани. Но както се казва занимания по интереси. Ние с Знаток и Душко набързо приключихме темата с даскалите, на  Мама 69 и е простено - тя е предстартова треска  Joy Joy Joy Joy и си говорихме за разни други неща.

Знаток е пич и ще ни пусне гювеч с поне още няколко темички. Какво ще правиме през лятото, докато дечищата се моткат а?

Протестирам, никой не ми забелязва новия аватар.

# 670
  • София
Опааа,.. Яйчица!
Нощна птица, аз имам една такава формичка-сърце , купих си я миналата година за 1лв от магазина "За 1лв" до нас  Mr. Green
Не съм я ползвала поради простата причина, че майстор на яйцата у дома е майка ми - тя ги прави страхотно и има предпочитания точно колко твърдо да са сварени/запъжени/изпечени/бъркани/... и т.н.. Ние с Христо нямаме претенции и лапаме наготово  eat

Знаток, специално ще кажа на Христо да се огледа за Лили   Laughing
(той много се има с Рая и Ния, които бяха във вашия клас в СМГ, и с Ники Стоянов се познават)

Sofia,  аз на 5-ти и 6-ти юни съм на семинар,.. Имай милост! Praynig

Понеже писах за почивните дни, сега разбирам, че сряда ще учат, но след обяд, защото  сутринта (след нощта на бала) ще има някакво ритуално затваряне на портите на гимназията  bowuu Та ще се учи, но след обяд, пък ние ще преучим Wink - това е ден с физе и рисуване по програма Joy

И за финал един неспамърски въпрос hahaha - децата Ви ще имат ли класно по езика?  

Какво ще правиме през лятото, докато дечищата се моткат а?

Ще си правим срещи всяка седмица  hahaha

Последна редакция: пт, 21 май 2010, 00:07 от Lady-B

# 671
  • Sofia
Лейди, на нашите класното им по англ.ез. вече мина! Виж, по математика още не е ясно кога ще е .

# 672
  • България
di.va, вместо да протестираш, си казваш! Нали виждаш, че всички тук сме за "Гинко прим", но не ни помага  Joy
Аватарът ти е супер, жабката е много готина  Hug

# 673
  • Sofia
di.va аватара ти трябва да се трансформира след време като  в  приказките Grinning
И на Душко тиквата очаквам да се превърне в каляска hahaha

# 674
  • Sofia
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!!!на всички които празнуват днес ,много здраве,щастие  ,много любов и късмет!!!

Последна редакция: пт, 21 май 2010, 10:21 от dessislavas

Общи условия

Активация на акаунт