ОСМОКЛАСНИЦИ - последна за випуска

• 24 984
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Да попитам мамите от Френската. Днес ми подметнаха, че стели да я местят до 1-2 години в "Овча купел". Има ли нещо вярно в информацията или са зловредни слухове от агенция "ЕЖК"(една жена каза)?

# 646
чавето каза : Joy  hahaha  Joy

# 647
Да попитам мамите от Френската. Днес ми подметнаха, че стели да я местят до 1-2 години в "Овча купел". Има ли нещо вярно в информацията или са зловредни слухове от агенция "ЕЖК"(една жена каза)?

За първи път чувам  #Crazy
Ще питам у дома  Shocked

# 648
Я къде са се изпокрили седмокласните мами, а аз се чудя и започнах накрая май сама да си пиша в другата тема.

mama 69 там разправяш, че си се спекла, а тук на "лаф моабет". Mr. Green

Мойта информация за наргилето е малко по-различна. Меко е за пушене и сладни и хората си мислят, че е безвредно. Тютюна е накиснат в масла, които са с различни плодови аромати, а при преминаването през водата ефекта на вредното влияние се усилва. Така поне смята наш приятел турчин, който живее в Измир. В нета погледнах и двете тези се застъпват. Имайте в предвид, че най-често се използва един накрайник за няколко човека, което е ... нямам думи просто! В този момент най-загрижените родители купуват лично наргиле на децата си и го носят в торбичка на купона за по-хигиенично  Mr. Green..... #2gunfire
Аз съм противник, върл при това. Mr. Green

РД при нас са като при Скубиду- почерпка, кино и без алкохол .... newsm78 или пък някак оправят ароматите много ефективно, аз съм с невероятно обоняние, едва ли бих пропуснала. Тази година не се е прибирал и вечер след 9, освен в случаите на театър с класната.
Скубиду много си мила и сладка.  Heart Eyes И до мен седеше на срещата една мама също много мила ...  newsm78...ще трябва пак да прегледам снимкете на Лейди.

Последна редакция: чт, 20 май 2010, 19:06 от FireLite

# 649
  • България
 Казвайте бързо за каприза от 65лв, че няма да заспя!  Praynig
А защо ще местят ФЕГ и какво ще настанят в сградата й?

# 650
Ами то ако не си чатя с някой съвсем ще изперкам тези дни около 27-31.05 ,по повод наргилето -има си индивидуални накрайници -пластмасови еднократни ,всеки го ползва и си вади накрайника,аз принципно не пуша,но когато пробвах не беше нещо кой знае какво ,Софи,много пък искаш да знаеш !!  smile3534 ,това за ФЕГ е ЕЖК според моята щерка-все пак е от там !

# 651
Софи, ще я съборят скъпа и нещо друго ще въздигнат! ( Майтапя се разбира се! - нямам информация Peace)

Ами то ако не си чатя с някой съвсем ще изперкам тези дни около 27-31.05

Така- така! Hug

Аз накрайници съм виждала да дават на всеки, но не съм виждала да ги сменят. Joy

Последна редакция: пт, 21 май 2010, 09:58 от FireLite

# 652
  • There I was on a July morning
zuri, питах дъщеря ми - не е вярно.

FireLite,   Embarassed  Hug

# 653
 ужас ,все едно ..... Sick
И наргиле с аромат на ябълка не е много лошо ,а колко е полезно -спорен въпрос

# 654
  • София
Грешите, скъпи мами..Не e хич безобидно наргилето, особено във вида, в който децата често го използват. Sad Питайте ги, какво слагат каките и батковците по купоните в стъклената част на наргилето, тоест в така наречената вазичка WinkА и помислете какъв е ефектът от водката в него при едно дълбоко вдишване.Да не говорим за някои видове тютюн, които са особено силни.. Peace
Да не се помислите, че моята щерка е толкова напред с материала Mr. Green, осведомена съм добре от сина на кумовете, който тази година е абитуриент.

# 655
София за лазерна епилация идеше реч. Или фото  newsm78
Забравих.  Щото горите били демоде и на младите им падали ченетата  Joy
Подписът ми е трепач  Peace

Имам едно наргиле-подарък. Явно на нас пушачите ни се вижда слабичко. А на нс алкохолиците  хич и през ум не би ни минало да съсипваме водката по тоя начин  Mr. Green

На нашите купони всички са умни и съвестни. Все от елитни столични гимназии. Говорят правилно и са непорочни.  smile3534
Няма изобщо от какво да се притеснявам  Outta Joint

# 656
  • София
Ха-ха, Знаток, развесели ме. Hug
Синът на кумовете ни учи в НЕГ.  Mr. GreenИ говори правилно, за непорочен - не вярвам да е такъв на 18... Joy Ама наргилето и водката в него хич не ни пречат да имаме апетити към прием в точно тези гимназии.Поне ще говорим правилно, дето се вика.Шегувам се, разбира се.Всичко си зависи от детето най-вече. Peace

# 657
мерси и аз си го харесвам /въпреки ,че причината да го сменя е друга /
SofiaV  сори ,че те хвърлих в смут   love001 , но споко аз си купих една опаковка
Гинко Прим преди 1 година и съм пила само две или три хапчета ама какво от това
нали  хората които ни познават знаят, че сме си разсеяни и не сме лоши хора
пък който не ни познава   #Crazy
Знаток коментираше нещо като Notebook май newsm78  ще чакаме новини ,че и аз мисля да се
снабдя със собствен ,защото разправията за комп с двамата тина в къщи ме побърква
Наргилето мисля ,че е нож с две остриета ,Пробвала съм лично и мисля ,
че е по леко от цигари, но тези ароматни тютюни могат да ги приучат на дима като цяло
и от там към пушенето на обикновени цигари е много близко.Пък и не се знае какво могат да си надробят още в тютюна
Нормално е на тяхната възраст да искат да си правят купони сами в къщи и ние сме правили и с цигари  и алкохол /при това твърд/
но какво да правя като малкият ми син ми заяви ,че в неделя е на р,д, и в апартамента няма да има възрастни -става въпрос за 5 клас,
Как да отказвам като родителите не ги притеснява това и останалите деца щели да ходят без да бъдат
спряни от родителите си като мен newsm78

# 658
  • София
Знаток, а честит подпис! 'Са е ред да го полеем  Mr. Green

Аз не разбирам от наргиле,.. Whistling
Вече ви се похвалих, че моя син си е палил от цигарите на приятелката ми  Crossing Arms

И понеже не пия - не разбирам и от водка в наргиле hahaha

Виж, ако се зарежда с течен шоколад, ще ме съблазни! Mr. Green

За Рождения Ден - от 6ч се събират. Девойката е от съседен клас, поканила е от всички класове по 2-3 деца. И едно момче от квартала - олимпиец по английски. Та Христо ми каза, че него го пускали само до 9ч. И ще си тръгнат заедно. Ще уточним аз или другите родители ще ги вземем и доставим по адреси  Party
А,.. и понеже Христо е ангажиран до 18ч в събота, значи, за 2 часа и малко ще е само Wink Пък и от форумските деца ще има Wink

Аз не намирам разлика дали ще е в нает или собствен апартамент - така или иначе ще са без родители. Въпреки че ме гложди въпросчето: кой е наел апартамента все пак? Детето? По-скоро родителите Peace ако нямат възможност у дома

До сега - рождени дни в МОЛ-а - хапване, кино, боулинг, и един рожден ден в барче - нали си спомняте шампанизираната чисто нова и чисто бяла буза, пазена специално за този РД?  Mr. Green Joy  За този РД писах, че никой не е пушил и само леки алкохолчета е имало, а и големия брат на девойката се е явявал "наблюдател"  Peace

# 659
  • София
Момичета, това не беше ли последната тема за випуска? hahaha

Върти се със скоростта на седмокласната! Joy

Знаток,
коригитай заглавието: "Спамърска пред-пред-последна осмокласна..." newsm44

Общи условия

Активация на акаунт