Държавна детска кухня - София

• 175 712
  • 446
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Изобщо не бих добавяла...
За чий дявол това?
Ако детето ти е къмено, не ти трябва, ако е на ам, по добре да си е от неговото мляко и да си му го даваш да си го пие, ако не искаш да махаш млечно ядене, което зависи и от възрастта на детето.

# 436
На АМ е и е на 10 месеца.Мислех,ако трябва да го добавям да ползвам нашето мляко. Това е нещо ново не знам, когато взимах кухня на голямото ми дете нямаше такова нещо

# 437
За чий дявол това?
Ако детето ти е къмено, не ти трябва, ако е на ам, по добре да си е от неговото мляко и да си му го даваш да си го пие, ако не искаш да махаш млечно ядене, което зависи и от възрастта на детето.

Подкрепям, и аз не бих го добавяла. Давай му просто АМ както до преди да взимаш кухня.

# 438
  • София
За чий дявол това?

Подкрепям, и аз не бих го добавяла. Давай му просто АМ както до преди да взимаш кухня.
И аз не бих го давала.Давай си от неговото АМ ,ако даваш .

# 439
  • София
При нас си беше десерта направо с прясно мляко ( от 10 месеца)... за пръв път чувам с отделно АМ...

# 440
  • София
При нас си беше десерта направо с прясно мляко ( от 10 месеца)... за пръв път чувам с отделно АМ...
За под годинка май е задължително да е с АМ, затова и при нас под 1 годинка не ги приемат.Казват, че се чакало да дойде твоя ред, ама май не е точно така.

# 441
вярно че беше преди няколко години, но все пак... имахме късмет и след като на точно 9 месеца (малко преди коледа)подадох документите, на 10.5 месеца (от началото на февруари ) започнах да взимам храна за звяра.
до 1 година бяха безмлечни десертите по спомени (кисели и други подобни). АМ никой не ни е давал допълнително.

# 442
Аз също не бих дала нещо такова. На нас не са ни давали.

# 443
  • София
За под годинка май е задължително да е с АМ, затова и при нас под 1 годинка не ги приемат.Казват, че се чакало да дойде твоя ред, ама май не е точно така.

Явно в Искър много не спазват 😂, директно на млечните. То аз и го бях захранила с млечни вече та не ми беше драма

# 444
  • София
И аз ги въведох по-рано от обичайното, ама с вторите е така 😁
Иначе аз продължавам да съм  супер доволна от държавната кухня.Топла храница, добре сготвена, подходяща за възрастта консистенция.Взимам частни за уикенда и миналата седмица получих развалена супа, идват студени, с цели грахчета/царевици, които дори не са сварени добре понякога, супа и основно при някои изглеждат еднакви, бухани с брашно .

# 445
  • София
Второто толкова през просото го карах... на 8 месеца беше вече на обща храна. Ако трябва да сравня с брат му, той не е злояд и хапва всичко. Иначе държавната си беше супер, до лятото взимахме, ама вече не го наяждаше а и иска от нашето ( елем да яде като бати)

# 446
Благодаря ви.

Общи условия

Активация на акаунт