Държавна детска кухня - София

• 172 186
  • 426
  •   2
Отговори
# 405
Аз опитах да регистрирам сина ми във Витоша и греда, няма места в момента.
И все пак има ли някой с информация - дали в Княжево кухнята идва от Белмекен и някой знае ли какво е работното време.. в случай че се доредим 🥴
Също така, живеем в Княжево, но по лична карта и аз и детето се водим в район Красно село, това проблем ли е?

# 406
  • София
И все пак има ли някой с информация - дали в Княжево кухнята идва от Белмекен и някой знае ли какво е работното време.. в случай че се доредим 🥴
Също така, живеем в Княжево, но по лична карта и аз и детето се водим в район Красно село, това проблем ли е?
Абсолютно не е проблем, можеш да взимаш откъдето поискаш.
И в Младост се чака,  ние сме номер 160 някъде, с те са на 44 ми казаха.
Като цяло не го бързам.

# 407

Здравейте, може ли да споделите как разбрахте, че няма места? Обадихте се по телефона предварително (преди регистрация) или след това?
На сайта на Столична община инструкциите са ми много странни - регистрираш се и до 5 дни носиш на място бурканчета. Никъде не е описано как разбираш, че няма места и кога евентуално идва твоя ред..както и колко е опашката

# 408
Чисто и просто не ми дава да се регистрирам.
На последна стъпка след избиране на района и пункта, ми изписва че няма места и да опитам отново след 25.05.
Не знам къде се вижда номер, защото аз и до него не успявам да се доредя 😂
Мога да се запиша в Красно село, но пък после предполагам преместването ще е трудно? 🤨

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 08:36 от milena12345

# 409
Благодаря за отговора. Много много тъпа система! И как точно се образува списък с чакащи (както в Младост) като изобщо не може да се регистрира детето??

# 410
Аз затова си мисля дали да не се запиша в Красно село и после да се преместя, но нямам представа точно какъв е реда. Мога ли да кандидатсрвам за друга кухня, докато взимам храна?

# 411
Моля за мнения за кухнята в район Илинден. Бихте ли споделили и някое примерно меню, като цяло детето е доста капризно, не харесва дори и частните кухни.

# 412
Здравейте, в район Овча Купел от колко до колко часа се взима детската кухня? Позната ми каза от 11:00 до 12:00, но не намирам точно информация? Благодаря предварително!

# 413
Здравейте, аз се регистрирах, но не съм получила емайл за потвърждение и не мога да си влезна в профила. Реших, че въвеждам грешна парола и използвах опцията забравена парола, получих емайл за смяна на паролата и я смених, но отново не мога да влезна парола. Не мога да разбера дали тях съм се регистрирала или не. Мола пишете дали и при вас се получава така.

# 414
  • София
след като занесете бурканчета и капачки и документите профилът ще ви стане активен, вижте до кога се купуват купони, при нас е до 20то число, да не изпуснете срока( на някои места е и преди 20ти)

# 415
Документите и бурканите трябва да подадете до 5 дни

# 416
  • Sofia
Няма ли някакъв начин да се взема храна в собствените си съдове/буркани? Как да съм сигурна кой как измива и дали са чисти.

# 417
  • Sofia
Няма ли някакъв начин да се взема храна в собствените си съдове/буркани? Как да съм сигурна кой как измива и дали са чисти.
Няма такъв вариант.
Бурканчетата се връщат винаги измити. Ако не са, е възможно да не ги приемат.
След това доколкото знам се стерилизират преди да се използват пак.

# 418
  • София
Стерилизират се, пълнят храната и я дават така, не може да ви я спиват, тъй като се взима от пунктове. В това отношение нямате притеснения, следят се изкъсо кухните. При нас са още горещи бурканчетата като ги взимаме

# 419
В родния ми град в провинцията сипваха в наши буркани. И пълнеха щедро. Joy В София не.

Общи условия

Активация на акаунт