151 DE: Невероятно, но факт - слънце грее пак!

• 29 705
  • 740
  •   2
Отговори
# 615
Студентските години се броят, но най-добре го прави в Einbürgerungsamta и там правят проверка и ти казват дали може да си подадеш документите за гражданство и ти правят един дълъг смисък какво точно трябва да им дадеш. И е много важно кой обработва документите, че всеки иска различни документи, накой искат повече, някой по-малко

# 616
Това за студентските години обаче май не го признаваха във всички федерални републики, та трябва да се провери.Като знам баварците какви са...току виж, че не ги зачитат.

# 617
  • в сърцето на един мъж...
Ми моя до колкото знам все в Бавария е бил, та се надявам да му се зачетат Thinking

# 618
Това за студентските години обаче май не го признаваха във всички федерални републики, та трябва да се провери.Като знам баварците какви са...току виж, че не ги зачитат.

И аз им се съмнявах, ама те учудващо ги признават.

babyrose ако мъжът си намери работа може да си подаде докуметите в службата по труда и тогава ще му издадат разрешение за работа. Но работата трябва да е по специалността му. Тогава няма нужда да чака 3 месеца, но и самото издаване на разрешението трае, но няма да има проблеми д си работи в БГ.
Регистрация мисля, че може да си направи. По принцип ако пребиваваш повече от 6 месеца извън страната почва да ти тече отново времето.

# 619
Гея, той годините ще си ги намери, душа, не са изгубени. Виж, за първите седем вие само си знаете. Laughing

Майра, да се върна и аз ли назад към естественото? Едно русо как ще ми ходи... Тъкмо по границите няма да се съмняват, че тез руси деца са от мен и ще се разминавам без декларация. Joy

Другарки, смятам да обобщя дискусията с няколко форумски клишета:
Не се карайте, защото всеки си знае най-добре за себе си и гледа от собствената си камбанария. И всеки си преценява кое е най-доброто за децата му. Mr. Green

За мен най-доброто сега е да се обадя в агенцията по заетостта и в немския Есграон, току съм си ъпдейтнала подобаващо неподобаващия на статута ми софтуер. Преди това обаче ще се изкъпя.

# 620
Натуралните блондинки са си натурални блондинки. Нищичко не разбрах от последните няколко страници.
Обещавам тържествено като се засиля да работя и аз, да питам отново за всичките тия работи. Хау!

# 621
Като заговорихме за цвят на косата, имам много важен въпрос. Зарежете ги тия години и гражданства, моля, и насочете усилията в отговорите си насам  Mr. Green
Та ..след доста боядисвания на кратък период  Embarassed и след последния шампоан и балсам Syoss, уж професионален  Twisted Evil Twisted Evil косата ми направо стои супер суха дори и след шепа балсам. Следва ужасно трудно разресване, топка паднали косми, и след 2 мин е пак заплетена. Та ..чакам съвети за изпитани балсами и шампоани на по-изтормозени коси - и от немските и от бг граждани, живеели или не 8г вече тук , с постоянно или временно пребиваване - не подбирам  Joy

# 622
  • в сърцето на един мъж...
Ааа, Мамун, не така, моля, нашите първи седем не сме ги губили Mr. Green Ти ако се ъпдейтнеш подобаващо, моля препрати инфото и към мен Hug
Моите поне чипия нос са ми взели, та не ме питат особено много дали са мои или не Mr. Green

# 623
Имаш предвид студент сигурно? Аз доколкото знам студентските години се броят съвсем като другите, така че все пак си била по-дълго от 8 г. тук Peace
Не студент карах курсове за 4ужденци у4е6ти немски и други езикови

# 624
Пък аз, не-блондинката, разбрах че нищо не разбирам.

Майре, на Гул продуктите са много хубави. Сайос е.....зарежи  Stop 

# 625
Майра, косата ми е до кръста. Мия се само с Лореал за боядисвана коса и ползвам балсама им.
Чат-пат сменям с Гул  или Пантен за боядисвани коси.
Скоро си купих на Джон Фрида балсама за къдрава коса - боклук!!!

# 626
А  ЕГН - то до кога може да се направи казахте Wink?

# 627
На мен една приятелка ми хвали Джон Фрида за руса обаче ..аз си взех от малките мостри за проба (за кестенява преди да се боядисам) - нищо особено за ужасно много пари  Crazy

Аз преди ползвах Пантен, Лореал, Нивеа..беше добре ..ама след този Сайос нищо не спасява  #Cussing out

# 628
Майра, бих заложила на силно подхранваща маска + шампоан за сухи коси. Евантуално и някоя програма за подхранване в добър фризьорски салон. Ако имаш път насам, да те заведа в моя, ще ти хареса Simple Smile Голямо глезене глезят + резултата накрая си заслужава.
Марки - Kerastase са много, много добри, намират се и в немско по някои салони. От тукашните шампоани - от Guhl съм доволна.

Лястовичке, мисля че е до 12 месеца от раждането на детето. Прати някой от родата да пита в Есграон по местоживэне, че тука само си чешем клавиатурите.

Последна редакция: ср, 19 май 2010, 16:50 от Анонимен

# 629
Сбъдваща,благодаря,че се отзова Hug.
Щях и преди да ти пиша,но сега се сетих като видях рождената дата на Анито.Вече станаха три форумски момиченца родени на тази хубава дата 13.12. Heart Eyes.
Мики 13.12.2006
Ани 13.12.2008
Доника 13.12.2009 (на Естрадор)

Не знам дали знаеш,че 13 декември е и много важен празник за швеция - света Лусия Party.

Последна редакция: ср, 19 май 2010, 16:56 от бяла лястовица

Общи условия

Активация на акаунт