151 DE: Невероятно, но факт - слънце грее пак!

• 29 790
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Петка, уелкъм ин дъ клъб Laughing . Честито на патерици!
Къде бяхте? Mr. Green

# 526
Ама Ноеми върви ли с вас или я носите в раница?

Отчасти върви, отчасти в количка (с окачване специално за планините Crazy). В нашия случай половинката е инициатора на тия преходи, така че смее ли да мрънка дори и да му се налага да носи hahaha

# 527
  • в сърцето на един мъж...
Брей, то половината форум сме били на Гарда Mr. Green

# 528
Привет отново   bouquet
Момичета какво празнувате в Германия тези дни ? Трябваше да изпратя едни док.,но ми казаха,че в петък са със съкратено раб. време ,а понеделник не работят.Просто от любопитство си питам  Blush

# 529
Жу, Pfingsten - Петдесятница

# 530
  • Germany
Аз ненавиждам преходи в гори и планини, това ми е най най-последна опция като избираме какво и къде да правим  Peace  Laughing

Последна редакция: вт, 18 май 2010, 15:03 от dezita

# 531
Петка, уелкъм ин дъ клъб Laughing . Честито на патерици!
Къде бяхте? Mr. Green

В Turbole в северния край на езерото. малък юберзихт. По- големия после

# 532
surfline ,благодаря ти. Но те  само белите  държави празнуват,затова  се чудех аааз....  Simple Smile : Австрия, Белгия, Германия, Дания, Исландия, Люксембург, Нидерландия, Норвегия, Швейцария, Швеция, Франция /Петдесетница е един от най-големите християнски празници. Смята се, че това е рожденият момент на християнската църква. / 

# 533
В Turbole в северния край на езерото. малък юберзихт. По- големия после

Уха, там е супер...Обаче като гледам Хер Петков как напъва каляската по баира едва ли ще повтори доброволно преди Яна да мине на самоход Laughing .

# 534
Аз ненавиждам преходи в гори и планини, това ми е най най-последна опция като избираме какво и къде да правим  Peace  Laughing

Хайде и аз в твоята партия  Blush

# 535
А не, не, ние не на Гарда, аз прочетох близо до Салцбург и затова писах в района - ние бяхме Берхтесгаден, Кьонигсзее и Китцбюел.

Петка, Приятелка, честито на патерици   bouquet

Планини и гори аз обичам, ама на Ясмин й беше скучно. Иди й обясни, че на пясъчник и тук може да играе всеки ден  Crazy

# 536
Петка, честит юбилей! Здрава, весела и бодра!
На патерица, прости. Wink

# 537
И ние ходихме на Гарда, но за Великден, настина там е красиво.

# 538
  • в сърцето на един мъж...
А, Майре, аз нямах конкретно теб предвид Wink Ама има още от нашата тема дето бяха и те на Гарда Mr. Green Ние бяхме в Лимоне Grinning
Пете, честито на патерица  bouquet Ние бяхме без лаптопа, почивах активно от интернета Mr. Green

# 539
Нашите 4 почивни дни бяха планирани за преходи с колелата, за целта купихме подаръка на Бобо за рожденния ден по-рано - полицейско колело си беше поръчал човека. Но не би... валя и 4-те дни, нон-стоп и беше зверски студ, чак парното включвахме. В добавка малката беше с гастро-вирус. Надявам се времето да почне да се оправя вече и да наваксаме с колоездачните подвизи.

Петка, жива и здрава на патерици!

Общи условия

Активация на акаунт