151 DE: Невероятно, но факт - слънце грее пак!

• 29 723
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Благодаря! Сядам да пиша.

Апропо, аз никъде не прочетох, че детето им е с немско гражданство, а само, че е родено в Германия. Ама щом казваш...
Ах, маймунка, маймунка, не казах, че е с немско гражданство, а че имат общо дете, а промяната, за която питаш от 2010 е свързана с децата  Mr. Green

# 571
Здравейте, не се карайте .
Мамунка, точно така го е написала, че те са с българско гражданство а детето с немско. И аз се учудих какво е написала.
Петка честит празник с закъснение.
За мишката няма да коментирам.  Sick
Ние днес имахме обща закуска с децата в училище. Бяха подготвили и програма. Имаше въпроси за мамите, както и скоропоговорки. (дали така се пише  newsm78)
ПЯха Песни на английски, немски, френски и на Бг.  Laughing  Имаха и различни игри. Много хубаво беше.

# 572
Здравейте, не се карайте . Мамунка, точно така го е написала, че те са с българско гражданство а детето с немско. И аз се учудих какво е написала.

Ааааа, не се караме ние, дискутираме си, спора раждал истината казват  Mr. Green
Защо се учудваш и ние сме с българско, децата са с немско.
Аз отивам да си довърша заключителната част на рожденния ден, че да се кротнем най-накрая и да починем до неделя  ooooh!
Хайде, момичета, лек ден на всички  Peace

# 573
Ах, маймунка, маймунка, не казах, че е с немско гражданство, а че имат общо дете, а промяната, за която питаш от 2010 е свързана с децата  Mr. Green

Благодаря ти пак за коучинга, вече можеш да ми викаш накратко Муни. Mr. Green
Пишеш объркващо, подвеждащо и хаотично. Противоречиш си, но важното е, че държиш на своето. Дерзай!
Дано само питащите те разбират правилно.
Алоха!

Хексалинке, не се меси между шамарите.  LaughingЦитирам:
...
3.Има ли шанс човек да получи arbeitserlaubnis,в случай че приятелката му (без сключен брак)живее в Германия дълги години(12) ,тя има unbefristet aufenthaltsgenhemigung а и детенцето им се е родило там?
С две думи ,той е в България, но иска да отиде да живее при приятелката си и тяхното детенце в Германия и там да намери работа.Какъв шанс и как могат да му дадат arbeitserlaubnis???
Което не означава, че е придобило автоматично немско гражданство.

# 574
  • в сърцето на един мъж...
Хм, я ме светнете как става тая децата да имат немско гражданство? Thinking Че и аз искам за моите такова Crossing Arms

# 575
Пишеш объркващо, подвеждащо и хаотично. Противоречиш си, но важното е, че държиш на своето. Дерзай!
Алоха!

Нямам думи  ooooh! ooooh!
Кaкто кажеш, нека е както казваш, не ми се спори, нямам нито нерви, нито време за това  Crossing Arms

# 576
Хм, я ме светнете как става тая децата да имат немско гражданство? Thinking Че и аз искам за моите такова Crossing Arms
Ще ти пиша на лични (че пак ще вляза в ненужни спорове и дискусии), пък ти си го провери в за твоя сигурност в Ausländerbechörde'то.

# 577
Вземете и вие такова.  Mr. Green

# 578
Гея, може - ако единият от родителите е от повече от 8 години в страната.
Durch Geburt im Inland wird ein Kind Deutscher, wenn ein Elternteil zu diesem Zeitpunkt seit acht Jahren seinen gewöhnlichen rechtmäßigen Aufenthalt in Deutschland hat und ein unbefristetes Aufenthaltsrecht besitzt (§ 4 Abs. 3 StAG).

# 579
  • Немция
Аz съм едно от живите докаzателства, имам пове4е от 8 години непрекъснат престой в ДЕ, Бибитков и аz сме с българско гражданство, но детето ни има право на немско. Peace Скоро ще му вадя немски паспорт даже. Мисля, 4е важи zа деца , родени след 2009, но не съм сигурна 100% в твърдението си.

А zа мишката с формалин, голяма гнусотия.... Crazy Как са реагирали децата, когато им е била покаzана?

# 580
surfline Това с 8'те години отпадна на 1.01.2007, при дъщеря ми направиха запитването от Standesamt'a до и го получих с актта за раждане, а при сина ми ходих до ausbechörde'to да го променям.

# 581
Алоха!

Нямам думи  ooooh! ooooh!
Кaкто кажеш, нека е както казваш, не ми се спори, нямам нито нерви, нито време за това  Crossing Arms
Да, тук спор няма. Сполай ти!

Бибит, точно така е, както е написано, ама все пак, трябва да се подадат документи за него. Автоматично никой не го е дал гражданството, само защото детето има право на него.

# 582
Мисля, 4е важи zа деца , родени след 2009, но не съм сигурна 100% в твърдението си.

Цитат
Diese Regelung gilt jedoch nur für Kinder, die nach dem 1. Januar 2000 geboren

това е продължението на цитата на Сърфи

Мишките сигурно са били интересни на децата  Simple Smile

# 583
  • в сърцето на един мъж...
Абе тва за 8-те години и за нашето го знам Mr. Green Не ми казваш нищо ново Веч, аз питам как мое без аз да имам, да дадат на дребосите Grinning Аз чакам моя да докаже, че е особено ценен и да му намалят с една годините, че има вече 7 Mr. Green
Хм, според цитатите и двамата имат право, щото са родени след 2000та Thinking Ми сега ще го юрна моя да подава документи, че ми писна да вадя декларации като пътувам Crossing Arms

# 584
Гея ама децата имат право на немско само ако в момента на раждане е един от родителите повече то 8 години в Германия. По-късно става, само ако и вие вземете неско гражданство.

surfline Това с 8'те години отпадна на 1.01.2007, при дъщеря ми направиха запитването от Standesamt'a до и го получих с актта за раждане, а при сина ми ходих до ausbechörde'to да го променям.

estrador78
това къде го пише?

За моята дъщеря проверяваха, но имаше само 7 години, та не получи, а е родена след 2007ма

Geia (+ 10 Скрит/и) и 0 Гости преглежда(т) тази тема.
хахах в нашата тема много гости има

Общи условия

Активация на акаунт