151 DE: Невероятно, но факт - слънце грее пак!

• 29 719
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Ехей, 13.12 е хубава дата бре.
Аз съм фен на дата 13, хеле ако е петък, винаги ми е много късметски ден.

# 631
  • в сърцето на един мъж...
Майре, аз ползвам само това Много съм доволна, косата се реше много лесно и винаги има блясък, добре омазнена и изобщо нямам забележки. Peace
Веси, по мои спомени е в рамките на 6 месеца.

# 632
О, да, Керастаза са страхотни! Българския ми фризьор работи с тях - косата ми след това е вълшебна.
Майра, и аз мисля, че трябва да си вземеш някой маслен кур - има един с костен мозък, върши чудеса.

# 633
Майра,имам и аз шампоан и балсам на Syoss,ползвах ги само 2 пъти и ги зарязах.На мен пък ми правеха косата без всякакъв обем.Доволна съм от Vichy Dercos ,John Frieda за обем,Гул също.И аз я боядисвам,дори мислех да се правя пепеливо руса,но мацнах пак кафяв цвят.
От България си купувам една маска с костен мозък и плацента,след употреба косата ми става по жива.
Детето е вече здравичко,слава богу!Аз търся нова детска градина за малкият  ooooh! .Чаках и се надявах директорката да си уреди нещата с персонала и учителите да си поемата работата ама не би!
Аз стягам куфари,че в понеделник летим за София  Grinning .Имаме един ден в Мюнхен! Grinning.

# 634

Аз стягам куфари,че в понеделник летим за София  Grinning .Имаме един ден в Мюнхен! Grinning.

Ние да не пътуваме с теб по едно и също време и ние в понеделник на обед си пътуваме за София

# 635
Това за студентските години обаче май не го признаваха във всички федерални републики, та трябва да се провери.Като знам баварците какви са...току виж, че не ги зачитат.

И аз им се съмнявах, ама те учудващо ги признават.

babyrose ако мъжът си намери работа може да си подаде докуметите в службата по труда и тогава ще му издадат разрешение за работа. Но работата трябва да е по специалността му. Тогава няма нужда да чака 3 месеца, но и самото издаване на разрешението трае, но няма да има проблеми д си работи в БГ.
Регистрация мисля, че може да си направи. По принцип ако пребиваваш повече от 6 месеца извън страната почва да ти тече отново времето.

Е ,точно тук не се ли получава омагьосаният кръг?Да речем намира си работа,но нали точно на интервюто му искат разрешението иначе се-лави да влиза другият.От друга страна-може да ви дадем разрешение без отказ ,ако имате работа и работодателят ни изпрати еди какво си.Е това ако не е завърти шайба ....!! newsm78

# 636
Петка ,полетът ни е в 19 часа .Честит рожден ден на патерица!
Редактирам- Някоя мама водила ли е детето си на логопед?Колко часа седмично е добре за едно дете на 3 години и половина.Имаме две опции,едната 1 час седмично,другата в детската градина по два часа.
Сега намерих една детска градина в близост до гората,децата ходят 1 път седмично там,правят им екскурзии и т.н. ,егати късмета с нашата.От Мюнхен съм се напатила с отговора "няма места" и бухнах детето в най-близката до нас. Embarassed
.bibitka. , ама маската не е за ядене  Laughing  Wink

Последна редакция: ср, 19 май 2010, 17:17 от Sesiliq

# 637
  • Немция
Върнах се от паzар, та да продължа... Mr. Green Студентските години се броят(моите се вклю4ени в бройката Wink), но не и ако си прекъснал следването или пък ако не си пребивавал пове4е от 6 месеца в ДЕ.

От България си купувам една маска с костен мозък и плацента,след употреба косата ми става по жива.
Иzвинявай , ама това хи4 не ми zву4и апетитно... Sunglasses

# 638
От икебана дървесата ги боли  Laughing Laughing Laughing http://www.youtube.com/watch?v=XnHYusY5uYI Също песен на братята Неделчеви.

# 639
И понеже ,споменахте че на бащата може да му дадат разрешението въз основа на това че бебето е с немски паспорт....дали им значени ,че те са без брак,но той си е припознал детето?????
ps:а някой знае ли как точно става тук в ДЕ това припознаване на детето ,без родителите да са подписали?

# 640
Иzвинявай , ама това хи4 не ми zву4и апетитно... Sunglasses
Е, то не е за ядене де, само за мазане Laughing

Имаш предвид студент сигурно? Аз доколкото знам студентските години се броят съвсем като другите, така че все пак си била по-дълго от 8 г. тук Peace
Не студент карах курсове за 4ужденци у4е6ти немски и други езикови
Е все пак си била с някакъв статут, не си била нелегално... и годинките си важат.

# 641
Е все пак си била с някакъв статут, не си била нелегално... и годинките си важат.
Бибс, не е така. Годините от Studienkolleg (което предполагам е посещавала естрадор) не важат. Разликата я прави тогавашният Aufenthaltstitel.

Последна редакция: чт, 20 май 2010, 00:25 от Мамункова

# 642
ps:а някой знае ли как точно става тук в ДЕ това припознаване на детето ,без родителите да са подписали?

С едно просто документче  Mr. Green Ама аз недоразбрах дали детето е родено вече или е нероден Петко  Laughing Това, което и аз съм правила е преди детето да се роди. Ако се роди и запише с едни имена, вече не знам  Rolling Eyes

Мерси за съветите  Hug То проблема е, че косата не ми е суха по принцип или по-скоро скалпа се омазнява много бързо и ако взема за суха коса на втория ден става гадна   Crazy

Последна редакция: ср, 19 май 2010, 18:04 от Майра

# 643
  • Germany
Майра, вземи си този и ти гарантирам, че ще си доволна само след първото измиване Wink : http://www.hair1direct.co.uk/images/SP-Shamp_Balance_2.jpg

Има го във фризьорските салони само или в специален магазин за професионални шампоани и балсами.

Успех   bouquet

# 644
Майре, това е серията за теб - предназначена е точно за увредена(НЕ за суха!) коса. Съветвам те да си вземеш шампоан и маска - тях ползвах след кърменето докато бях на кичури. Косата ми беше чудесна. Маската е скъпа, но се ползва доста дълго, защото наистина съвсем малко количество е достатъчно. Не ти отежнява косата. А бе 6+ с две думи.

Общи условия

Активация на акаунт