Мъж телец

• 125 542
  • 753
  •   1
Отговори
# 195
Ashanti,
не ни ги хвали ами сподели как спечели битките.... имаме нужда от добри и креативни идеи Wink  newsm78

# 196
  • София
Мойто теле пък е много любвеобилно и си чувствам емоционална близост, даже и да си мълчим.
Някак свикнах с това.
Обаче тоя инат! Сега е намислил ремонт и се хвърля да прави всичко наведнъж - и кухня, и стая, и балкон, и баня! Аз му обяснявам, че с тия пари дето ги имаме, по-добре да не правим банята, щото ще си останем без мебели. Ама кой да ме слуша...

# 197
Битки с Теле не се печелят. Не е правилно да се говори за битка, щото усети ли я като такава, е загубена.
По-скоро търпеливо, ненатрапливо се обяснява, обяснява, дават се доводи ЗА. Без крясъци и истерии. Без натякване.

# 198
..... сподели как спечели битките.... имаме нужда от добри и креативни идеи Wink  newsm78
Joy нали писах че ако се издам  Embarassed ше започнете да хвалите телетата за твааа  smile3505
ти сама се сещай за кво стаа на въпрос лошите начини -всякакви крайни методи без изневери,хубавите - заведох го на няколко почивки с мои пари ( той страШШШно го оцени и се очеловечи но не достатъчно) + любов,секс - тряа да играеш,да обличаш някви по така дрешки,токчета,да се правиш малко нааа мръсница,вкарвай му и мръснишки реплики реплики,визия - тряа много да работиш върху себе си ама много най вече ЛИЦЕ запомни че телето не го ене колко кила си,интересува го едно единствено нещо ... дали си красива в лице или не,защото според тях лицето не може да се промени но тялото да  Party . Но страшно цени ако работиш върху тялото си . Също така ако искаш да го убедиш в нещо тряа да го оплетеш може и с лъжа .. .те се връзват ... нали за мъже ... демек патоци  hahaha Лъжи го да не ти пука в смисъл в доводите си.абе дай конкретна ситуация да видим дали ше го оплетем твоичкия  Twisted Evil

Жозии ква зодия си ?  newsm03 newsm53

# 199
Да, визията на жената до тях им е много важна, но цялостно - не само лицето. Бих казала, че на това основно обръщат внимание, като издигнато в култ им е...И в началото на една връзка, а и по-нататък.

Другото, което ме дразни в телците е, че са такива кокони и толкова жадни за комплименти, даже направо да ги величаеш постояннно, ако може... Laughing Аз като жена съм свикнала с мен да се държат така мъжете, а не да си разменяме ролите... Wink Като някакви мацки ми стоят на моменти  Mr. Green

# 200
Ашанти, Риба съм. Laughing

# 201
Битки с Теле не се печелят. Не е правилно да се говори за битка, щото усети ли я като такава, е загубена.
По-скоро търпеливо, ненатрапливо се обяснява, обяснява, дават се доводи ЗА. Без крясъци и истерии. Без натякване.

Ей това е , до този извод стигнах и аз след 15 годинки с моето теле  Peace
И аз съм риба  Laughing

# 202
ееее ама вий рибите кат глътнете вода  smile3505 за тва не ви дреме  Crazy

яя  им покажете на телетата какви акули сте

........ телците е, че са такива кокони и толкова жадни за комплименти, даже направо да ги величаеш постояннно, ако може... Laughing
това сякаш повече е личностна характеристика  Rolling Eyes ... защото моя,свекъра нали все телци и други познавам и като цяло ние жените се грижим за визията им.... на моя например аз му купувам дрехите и аз го подсещам кога да спре да носи един парцал обаче той пъъъъкк вече докат не се съдере на гърба му не спира  Twisted Evil

Последна редакция: пт, 11 юни 2010, 11:57 от Ashanti79

# 203
Аз съм Пираня, не акула. Laughing
И не, не съм глътнала вода, дип ми е ясен. Но просто Господ събирал, казват.

# 204
начи при нас Господ може би е бил в почивка ... знам ли

# 205
  • София
Ох, тея телета.....
При моето се наблюдават няколко отвратителни качества (или поне на мен ми се струват отвратителни), ама много го обичам беееее  Heart Eyes Не мога да си се представя без него, направо ме боли от любов  Blush  hahaha

Страхотна гордост - само да успея да я засегна някак, става мноооого лошо. Хич не обичам да си мълча за някои неща, ама ми се налага, в името на разбирателството. Човек трябва да е страшно деликатен с тях, сакън да не ги понастъпи по егото.
За проявата на емоции съм съгласна. Ако ги познаваш отдавна, най-вероятно си наясно с това, което изпитват към теб. Но има моменти, в които си мисля че е едно студено, безчувствено същество, което без капка жалост може да ме стъпче.
Изпадат в крайности, прекаляват с това, което им харесва - ядене, секс, алкохол и т.н.

За да получиш това, което искаш трябва да изчакаш задължително подходящия момент! Абсолютно, това е тайната на успеха!

Трудно ми е, защото като един отявлен стрелец, когато искам нещо, го искам сега, ама.... При нас, той е по-силният от двамата, а аз съм тази която се промени и направи компромиси със себе си  Tired  Не че ми е лошо и така, то всеки си намира майстора, пък че телетата са майстори спор няма  Laughing

# 206
Много се страхуват от новите неща, не обичат да ,,отъпкват пътеки'', не обичат риска, залагат на традиционното-това с което са свикнали и знаят , че ще се справят.  Crazy
Не знам дали това е положително или отрицателно качество или просто здрав разум

# 207
Но има моменти, в които си мисля че е едно студено, безчувствено същество, което без капка жалост може да ме стъпче.
Изпадат в крайности
така е не ти се струва но това не означава че не те обича .... просто той се надява  че ще те превъзпита по негов вкус  и ти твърдиш че така се е получило  Joy ..... ма не тряа да е така Stop ... квай тя тъс ... ше променят те света видите ли ... ай сиктир... а моя в стремежа си към същото да ме извае по негов вкус .... взе че ме превърна в себе си  smile3532 ...... тъпчо  ... ко да кажа .. .сам се навря

# 208
Много се страхуват от новите неща, не обичат да ,,отъпкват пътеки'', не обичат риска, залагат на традиционното-това с което са свикнали и знаят , че ще се справят.  Crazy
Не знам дали това е положително или отрицателно качество или просто здрав разум

newsm62 здрав разум лиии по скоро темерутство .... здрав разум е да откажеш но нещо НЕизгодно ... а те отказват всичко ... имах и такова премеждие ..... .трудно беше

# 209
Тази трудна подвижност и в мислите и в делата идва от мързела им и защото не им се занимава и не им се разваля статуквото. Те са наясно, че могат да извлекат ползи някакви, но чисто и просто не им се занимава...Освен ако не става въпрос за пари - тогава живват  Laughing
Телците обичат единствено децата си безрезервно. При всичките ми наблюдения върху тях, стигам до този извод. Това другото, към партньора не знам как точно да го нарека, но не ми прилича на любов - може би смесица от привързаност и още нещо  Thinking Телците трудно се и разделят, пак по същите причини (гореописаните), а не че са толкова верни и отдадени на партньора си...
А за залитанията - напълно съм съгласна. Имат си нещо любимо - я алкохолец, я чревоугодничество, в редки случаи секс, с което да злоупотребяват - един вид зависимост. Може би така отпускат, колкото и статични да изглеждат.

Последна редакция: пт, 11 юни 2010, 14:38 от Н а т и

Общи условия

Активация на акаунт