не ни ги хвали ами сподели как спечели битките.... имаме нужда от добри и креативни идеи

нали писах че ако се издам
лошите начини -всякакви крайни методи без изневери,хубавите - заведох го на няколко почивки с мои пари ( той страШШШно го оцени и се очеловечи но не достатъчно) + любов,секс - тряа да играеш,да обличаш някви по така дрешки,токчета,да се правиш малко нааа мръсница,вкарвай му и мръснишки реплики реплики,визия - тряа много да работиш върху себе си ама много най вече ЛИЦЕ запомни че телето не го ене колко кила си,интересува го едно единствено нещо ... дали си красива в лице или не,защото според тях лицето не може да се промени но тялото да
. Но страшно цени ако работиш върху тялото си . Също така ако искаш да го убедиш в нещо тряа да го оплетеш може и с лъжа .. .те се връзват ... нали за мъже ... демек патоци
Лъжи го да не ти пука в смисъл в доводите си.абе дай конкретна ситуация да видим дали ше го оплетем твоичкия
Като някакви мацки ми стоят на моменти 
за тва не ви дреме 

Не мога да си се представя без него, направо ме боли от любов

Не че ми е лошо и така, то всеки си намира майстора, пък че телетата са майстори спор няма
..... ма не тряа да е така
... квай тя тъс ... ше променят те света видите ли ... ай сиктир... а моя в стремежа си към същото да ме извае по негов вкус .... взе че ме превърна в себе си
...... тъпчо ... ко да кажа .. .сам се навря 
здрав разум лиии по скоро темерутство .... здрав разум е да откажеш но нещо НЕизгодно ... а те отказват всичко ... имах и такова премеждие ..... .трудно беше
Телците трудно се и разделят, пак по същите причини (гореописаните), а не че са толкова верни и отдадени на партньора си...