Мъж телец

• 125 483
  • 753
  •   1
Отговори
# 270
Аз мисля, че почнах, след 7 години и половина вече, да разбирам как се действа с Телец.

Верно е, че коства много труд да ги разубедиш за някои неща, но се получава много постепенно. Като капката, кап кап кап, камъкът на пясък станал. На мене не ми е чак тоооолкова трудно, макар че майка ми ме мисли за съпруга-мъченица понякога. Аз съм Риба, но на границата с Овен. Много понасям, прагът ми е висок, обаче вдигна ли мерника-Телето направо заден дава. Не се случва често , но пък е качествено.

Между другото...вече е казвано, да кажа пак. Много са привързани към децата и семейството. Гледам ги с дребния, като дупе с гащи са.

# 271
Много понасям, прагът ми е висок, обаче вдигна ли мерника-Телето направо заден дава. Не се случва често , но пък е качествено.

Горкият. Аз съм телец, а Вълчицата - стрелец. Тя като вдигне мерника, се изнасям сред природата да попаса, докато й мине.

# 272
Много понасям, прагът ми е висок, обаче вдигна ли мерника-Телето направо заден дава. Не се случва често , но пък е качествено.

Горкият. Аз съм телец, а Вълчицата - стрелец. Тя като вдигне мерника, се изнасям сред природата да попаса, докато й мине.

Ха ха ха... То и при нас е така Joy.
Аз съм овен Mr. Green и когато се ядосам той винаги отстъпва, че с мен на глава не може да се излезе.

# 273
  • Бургас
Хубаво, значи на твърдоглавие с твърдоглавие. Ама аз съм близнак-компромисна личност, нищо не приемам на сериозно, а телето май всичко приема сериозно. Както и да е, живи и здрави -и телците,и тези,дето са им намерили цаката.

# 274
Хубаво, значи на твърдоглавие с твърдоглавие. Ама аз съм близнак-компромисна личност, нищо не приемам на сериозно, а телето май всичко приема сериозно. Както и да е, живи и здрави -и телците,и тези,дето са им намерили цаката.

При мен с твърдоглавие и телец никога не се е получавало. Или не знам, може би чак когато съм изревавала много страшно, но то като се стигне до там ти се отщява въобще всичко, което си искал да направиш ... Другото много типично, което съм наблюдавала, а и много от вас май, е как всичко се пречупва през призмата на материалното. Това адски ме тормозеше. Когато се изнасях бившият ми вече в някаква злоба, че не може да ме спре и всичко е свършило, купи нов хубав телевизор и ме попита "Яд ли те е?"  ooooh!  Shocked Така и не разбра тоя човек какво е това от което имам нужда и с какво би ме задържал, а съм го казвала директно толкова пъти и не, и не ...

# 275
coldasice, каква зодия си? Имах приятел / повече от приятелІ не се разбрахме!  Имам приятелка телец, мисля, че е по-добре, отколкото мъж телец! Живо теле! Animal Cow Animal Cow smihesorry newsm77

# 276
Телетата са прекрасни готвачи - идва им отвътре, когато имат желание разбира се, много обичат пикантната храна с подправки и рядко имат ,,несполучливи ''гозби. Peace
И мъжо и баща ми когато се развихрят в кухнята се получава шедьовър  Joy Joy Joy
 Да сподилим нещо хубаво за теленцата, че нещо много ги оплюхме Laughing Laughing Laughing

# 277

Лъв с асцедент скорпион - емоционална до безобразност  Tired

Иначе едно от любимите ми положителни телешки качества е стабилността и как те карат да се чувстваш сигурен.

# 278
Да сподилим нещо хубаво за теленцата, че нещо много ги оплюхме Laughing Laughing Laughing

Умеят да трупат пари и да спестяват.
Имат периоди на леност и кротост, които в зависимост от ситуацията са приятни.
Считат за свой дълг да осигурят добре семейството си, грижовни са, държат на съпругите си и умират за децата си.
Толкова!

# 279
Ето ме и мен, вече пишеща от България! Поради ред причини трябваше да се прибера, нещо на което моя Телец се зарадва. Дори ми каза, че не би трябвало да заминавам... Simple Smile До тук добре, но ние си продължаваме със същото бавно темпо... Това, което забелязвам, е че той си цени свободата и макар да е на 35 и някои неща трябва вече да му идват на акъла, той продължава да си планува уикенди извън София с приятели и тогава аз все едно не съществувам. Разбирам, че излизаме само от няколко месеца без дори да ме е докоснал, но почвам да се чудя дали това състояние ще се промени, защото телето си е теле, има си своята програма и аз съм тази, която трябва да се намъкне в нея и да се включи към ритъма му..... Моля простете, че така задълбавам, но човек като пише някак си подрежда мислите, а и е хубаво да се види друго странично мнение.... защото ДА, любовта е сляпа  #Crazy !!!! Simple Smile Това , което ме зарадва бе, че той прояви желание да говорим сериозно за моето преместване в столицата и съответно да даде едно рамо при търсене на сериозна работа. Като чета тук във форума, телците помагат за хората, които ги е грижа. Факт, който ме радва. Но някой може ли да ми сподели за телешката свобода.... или това си е просто мъжката прищявка, която трябва да значи,че лицето не е готово за обвързване...  този мой телец, е мил , внимателен, много зает и макар всичко прави усилия да се виждаме, не ме "хързулка" ( както той сам си призна), но последния път като се вдияхме ми спомена нещо от рода, че всеки има право на свобода и  когато излиза с някой и му е приятна компанията няма нищо лошо в това.... Абе не знам какви ми ги дрънка, може и да ме пробва ...а аз му заявих, че ще го имам напредвид като излизам с приятелите си.....
Ох, така като си споделих някак си ми улекна...... Но това като стане дума за свободата и телето ми става интересно защото тези хора наистина са ориентирани към семейство, домашен уют,стабилност и човек на който да се разчита...., а в моя случай май имам пъзльо, на който му е трудно да се довери още или го е страх да не му вържа рогата за някой стълб като послушно добиче..... Simple Smile , но както тук всички имаме еднакво мнение - ТЪРПЕНИЕ МУ Е МАЙКАТА Simple Smile)))))))))

# 280
Не знам за зодиите и свободата, все пак всеки има нужда от лично пространство newsm78
Моето теле никога не съм го вързвала за себе си, тази седмица ще пътува с приятели за един ден до друг град. Има си една компанийка, познавам ги, идвали са ни на гости, но не мисля, че имам работа при тях когато се събират  Joy Joy Joy няма да издържа  hahaha

# 281
да се запиша в темата и аз. мъжа ми е теле,упс , телец, аз лъв.
връщам се в началото да изчета всичко, и после мога да пиша/коментирам.

# 282
ha ha Chopi, сигурна съм, че има какво да добавиш Simple Smile

# 283
Нещо замлъкнахте девойки Wink ..... Да не би вашите телци да са решили да ви черпят с една почивка на море Wink  bowuu

# 284
Нещо замлъкнахте девойки Wink ..... Да не би вашите телци да са решили да ви черпят с една почивка на море Wink  bowuu

Заминаваме в понеделник  Party на моренце, моето теле обаче е пълен пас в организирането на почивката оставил е всичко на мен #Cussing outаз трябва да намеря нещо предварително, ако отидем без резервация.................,,.Ти ще обикаляш да търсиш'' #2gunfire #2gunfire
Ядосана съм, ама и леко го приемам като ,,висша форма на доверие'' Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт