Мъж телец

• 125 476
  • 753
  •   1
Отговори
# 285
моето теле обаче е пълен пас в организирането на почивката оставил е всичко на мен #Cussing out

Типично телешко поведение Twisted Evil.
Влудяващо, нетърпимо и непоносимо е чувството им на пълна незаинтересованост, когато има кой да решава, проверява и урежда.

# 286
  • София
моето теле обаче е пълен пас в организирането на почивката оставил е всичко на мен #Cussing out

Типично телешко поведение Twisted Evil.
Влудяващо, нетърпимо и непоносимо е чувството им на пълна незаинтересованост, когато има кой да решава, проверява и урежда.

Мен пък ме кефи аз да уреждам и решавам и да не ми се меси мъжът ми.

# 287
Мен пък ме кефи аз да уреждам и решавам и да не ми се меси мъжът ми.

И него го кефи, бъди сигурна Wink.
Вместо мама Laughing.

# 288
  • София
Пиша от профила на жена ми!
Склонен съм да се съглася с написаното тук - макар и не на 100% Simple Smile
телето съм АЗ Wink
http://www.zodiq.com/zodiq/zodiq1/telec.htm

# 289
  • София
За последните постове - даденият ви контрол за избор е симулиран - всички предложения са отчетени и чакат крайното решение за да ви предложат най- добрата оферта избрана от мъжа телец която съвпада с вашето предложение Wink

# 290
За последните постове - даденият ви контрол за избор е симулиран - всички предложения са отчетени и чакат крайното решение за да ви предложат най- добрата оферта избрана от мъжа телец която съвпада с вашето предложение Wink
Не, просто от години офертата е САМО ЕДНА, на едно място, при едни и същи хазаи, просто АЗ трябва да се обадя и да потвърдя периода. Mr. Green

# 291
  • София
Ох, тоя моя мъж, кви ги е вършил снощи  ooooh!

# 292
  • Бургас
Не му се карай,много готин хороскоп е намерил. Развеселих се като четох.

# 293
@ Жозефина - На същото място, при същите хазяй ( комфортно му е и тази ливада му е позната вече  Party ) - ами то просто няма какво да те изненада Simple Smile Весела ваканция и дано хванете хубаво време Wink

@ Сисилия - хубав хороскоп си е постнал мъжа ти - чета си го от време на време като почна да си задавам 1000 въпроса защо моето теле не действа....Simple Smile Добре е да видим и мъжкото мнение по темата ..... Simple Smile

# 294
Анакси, ма то вече даже почнахме да се белим, благодаря, все пак. Laughing

Просто го дадох за пример.
Знае си там ливадката, къщичката, хазаите ни канят на биричка с тях, имаме се много, бе повече от хазаи са, мисля. И така.

# 295
Аз пък все още нищо не съм намерила  Crossing Arms, най- накрая и ние ще отидем пак на Поморие при същите хорица като миналата година, между впрочем той тактично вече няколко пъти ме кара да им се обадя Joy Joy Joy

# 296
И двамата ви ТЕЛЦИ играят на сигурно..... това си го записвам към характеристиките   Joy  Joy  Joy

# 297
Заради тази сигурност не мога да сменя дори и марката кафе, което пием  Joy Joy Joy, всеки път се засилвам вземам нещо ново, той го поглежда и казва........ .Абе дай от нашто, тъкмо сме му свикнали  hahaha
Веднъж купих друго, пазарувах сама, не му хареса и ми мрънка абсолютно всяка сутрин докато свърши, че кафето е гадно и защо съм го купила  ooooh!

# 298
Много ми омръзна - и моичкия е теле. Просто съм ужасно изморена - непрекъснато аз да решавам. И като се заинати, по хиляда пъти се обяснява за всяко нещо. Ако поиска да разбере - може и да се заеме. Уфффффф.

# 299
  • София
Момичета - правилния подход, е не тръгвайте към стената с главата напред! - попитайте СТЕНАТА - какво иска Wink
- Телето е решило проблемите си и затова трудно отразява вашите нови идеи. Както вече ви е известно мозъкът му работи достатъчно добре и има ясна преценка от рисковете Wink и времето за нарушения МУ комфорт - докато новата идея придобие :"визоализация" ..... Разбирам че новите неща са интересни и искате да ги пробвате веднага - НО не сте се допитали до ГУРУТО ,  на който му отнема време да (говори със звездите), прецени и отсъди правилно  Wink  Simple Smile))))))))))))))))) - затова препоръчвам попитайте Оракула - ще му трябват няколко дни - и ще имате ясна представа за мечтата ви !

Последна редакция: сб, 07 авг 2010, 15:13 от sisilia

Общи условия

Активация на акаунт