Мъж телец

• 125 424
  • 753
  •   1
Отговори
# 420
Какво ми се държат като кокони. Осъзнах също, че не преследват жените заради самите тях, а само за да се докажат, че могат да ги имат. Не могат да се примирят с това да не са покорили някоя. Те са егоисти, егоцентрици, нарциси в пълния смисъл на думата, гледат само себе си, обичат да се оглеждат в очите на другите и да виждат тяхното възхищение! Wink Това ми е мнението!

Нещо бъркаш Wink.
Лъв ли имаш предвид, или Теле?
Защото си описала типичния Лъв, от първа декада Grinning.

# 421
Описала съм телец от трета декада Wink Това са ми наблюденията. Страшно много финтира, играе, прави фалшиви пасове, иска да получава всичкото внимание на жените- ей това най-мн ме дразни! Или просто аз като въздушен знак нещо не мога да го разбера това земно теле. Сякаш сме от различни планети. Мого ми е трудно да разбера туй живото Sad

# 422
Според мен трудно показва чувствата си ,и трудно взима решения ,иска да играе на сигурно и не обича провала ,да кажем че е страхлив,та за това трябва да се поставят ясно нещата и да се взима решение простичко "обичаш ли ме  - обичам те"  и толкоз
Оф ,напрво ми става жал за тези жени ,дето са забъркани с нашта зодия Simple Smile ,защо любовта е толкова трудна с нас ,иначе мисля че не сме толкова лоши колкото ни пишат някой,просто
нещата който ни дразнят в другият човек  ни се натрупват  и като избухнат става неочкавано понеже не сме го показва ли, или казва ли ,или трудно сме стигна ли до това решение (продължително сме мислили) < кофти работа

Последна редакция: пн, 18 окт 2010, 17:46 от bcdd

# 423
Защо да е трудна любовта с вас  Wink ?
Първото ти изрчение доста съвпада с мнението за моя Телец.... толкова трудно се решава да направи нещо, но стъпка по стъпка, много бавно се открива - просто е очарователно Simple Smile
Да не говорим колко трудно избухват - супер ми е.... защото аз каквато съм емоционална и спонтанна, просто не ми се вързва на реакциите... Макар да ми е много трудно да го накарам да направим нещо заедно или да отидем някъде, но това си има друга причина ... Embarassed
За пръв път се занимавам с Телец..... все едно тези мъже са от друга собствена планета! харесва ми, никога не съм била уважавана и ценена така, както той го прави Wink

# 424
...Да не говорим колко трудно избухват - супер ми е.... защото аз каквато съм емоционална и спонтанна, просто не ми се вързва на реакциите...

я изчакай няколко годинки заедно и ще видиш колко лесно и бързо избухват  Stop особено пък като пишеш че си емоционална и спонтанна(също като мен)

# 425
говорила съм си с него по тази тема.... и освен,че имам собствени наблюдения тоя самият твърди, че трудно би реагирал остро и рядко избухва. Много малко неща биха го разстроили .... Явно си е до характер.... ама след годините човек се изнервя с половинката си и верно,че избухва.... аз не си го пожелавам, нито пък на който и да е друг!
Съжалявам,че преминаваш през тези разочарования и виждаш лошите черти на говедото

# 426
Може и лесно да избухва има я и тази черта заложена ,но е последствие от твой грешни изказвания или държание и като се повтаря няколко пъти почва лесно да избухва,грозна гледка е:)
Според мен веднъж тръгнат ли на зле нещата с телето ,трябва да се отказвате ,щото то трудно взема решение и само ще се мъчите ,а почти сигурно е ,че има причина за нещата от ваша страна,
не казвам че то  е невинно ...
Относно "толкова трудно се решава да направи нещо" забравих да добавя че  нещата се премислят хиляди пъти ,събира се информация ,сравнява се , докато се вземе ПРАВИЛНОТО решение ,а и да стане  качествено ,и това е много важно да се каже и да се разбере от вас (поне при мен е така:) )

"Аnaximandra" интересно ми е ти коя зодия си че така добре се разбираш с телеца

Последна редакция: вт, 19 окт 2010, 06:07 от bcdd

# 427
ми това, което най-малко очакваш да се разбира с телеца - аз съм стрелец с асц. телец! заобиколена съм от земни зодии ...майка и сестра дева-козирог, близки приятели напоследък все телци - като карма ми е нещо...., а може би урок!  Thinking Joy

# 428
Еми какво да кажа - в добра компания си,няма къде да летиш с тея земни зодии ,направо взех да те съжалявам в тая сериозна компания
"а може би урок!" - и аз така мисля,мен лично стрелеца ме понаучи да не се отказвам бързо,а пък аз него да е по-спокоен(смисъл забелязал е това ми качество ,и му се радва)

# 429
Хохо хороскоп може и да звучи спокойно но само моя телец ми вдъхва мир и спокойствие! Майка ми девата - винаги вика и все мрънка за нещо. Wink а сестрата козирог търси внимание и няма. Ира хехе иначе и аз ценя много качеството на моя телец - явно си имаме нужда един от друг! А той ми се радва на лъчезарната и оптимистична натура Wink има какво да си дадем - да!

# 430
  • София
Ох, стрелец и телец!
Я вземи си хвани един Лъв и не се мъчи!

# 431
Момичета здр! Да се похваля, уредих си среща с мойто теле. Той ме покани. Разбрах как се действа с тях, само с намеци-тва е формулата, ласкателства, комплименти, и т.н. Искат да им е сигурно, страхуват се от отказа и затова по-предпазливо го карат Wink

# 432
Ами успех и да разкажеш после Wink И на мен ми направи впечатление,че става с намек ...., но не прекалявам с комплиментите  Simple Smile)) А моя все със заобикалки говори... не в прав текст. Особено ако темата е деликатна и той не говори право по въпроса, а се обяснява по-заобиколно ... т.е. все аз трябва да си правя изводите. Щурава работа Simple Smile  ooooh!

КОлкото до лъва - такъв беше първата ми любов ....., но нито уважение видях, нито ме оцени... после се сети де..., но беше късно! Инат голям и все ми въртеше номера, но бяхме тийнейджъри Simple Smile

# 433
Понякога ми омръзва да го хваля, мн е ненаситен на комплименти, обаче забелязвам, че като го хваля и сваля гарда и се държи по-земно, иначе не го ли похвалиш -сам почва да се изтъква.

# 434
Тоз' пък моя ..... или не реагира на комплименти или е супер самоуверен в себе си ..., а може и аз да не правя правилните комплименти. Но определено не му се нрави да му показвам колко го харесвам.... иска да съм "по-твърда" с него - така се изрази самия той....

Общи условия

Активация на акаунт