Мъж телец

• 125 422
  • 753
  •   1
Отговори
# 435
Като ви чета се сещам какво правеше моето теле - една от причините да не го издържа...Няма да изпадам в подробности как по време на секс водехме задълбочени и дълги диалози (всъщност монолози) на тема "ама много добре го правя, всъщност правя го перфектно просто..."...Обаче и всяка сутрин на ставане той се изтъпанваше пред огледалото и започваше едно оглеждане, една суетня и въртене  Laughing И после пак монолози ала "колко съм красив, ама нали съм много убав"... Laughing
Вярно беше всичко, между другото, но човекът си беше маниак...
У всеки телец, независимо от пола и степента, наблюдавам подобни наченки на нарцисизъм.

# 436
Това Е така, определено, само че при някои е по-прикрит.
Има и друг момент, сякаш търси винаги жена, над която по някакъв начин да доминира, финансово и интелектуално, ако, обаче, жената мине с материала напред, някакси....е разочарован.

# 437
Така, момичета, така.... водим си бележки Wink Аз не съм забелязала моя как реагира на четкането, но да взема да пробвам ,а? Simple Smile))) Ще ви кажа резултатите .....
Само веднъж нещо го похвалих за сакото му ,че било хубаво а той ми се изхили ( някак си леко надменно - все едно е нищо особено сако) .... Явно трябва да прехвърла хвалбите върху личните му качества Simple Smile))

# 438
  • До морето :)
Да споделя и аз моя опит с Телеца  ooooh! 5 години изкарах с него. Как и аз не знам.  ooooh!
Толкова е материален. Беше на принципа - "Моето си е мое, чуждото общо!" Нищо, че живеехме заедно, нямахме общ доход, давахме си пари на заем и т.н. Ужас.
Толкова са ревниви, чак до болка. И не дай си Боже да изкажеш мнение, различно от неговото, пред друг човек.  #Crazy

# 439
Значи ли тогава, че моят ме будалка, че не ревнува? newsm78
Даже тема бях пускала преди време, щото и един друг мъж, чужд, ми го разправяше това.

# 440

Да, със сигурност.

# 441
И моят сякаш не ме ревнува  newsm78 обачее миналата седмица бях за два дена в командировка и  се скъса да ми звъни по телефона  Twisted Evil

# 442
  • До морето :)
Не знам, аз постоянно давах отчети къде съм, с кой съм и т.н. Искаше постоянно да е до мен. Беше много обсебващ  #Crazy Да не говорим като се разделихме..... и .... постоянно ме преследваше  #2gunfire

# 443
  • София
Това Е така, определено, само че при някои е по-прикрит.
Има и друг момент, сякаш търси винаги жена, над която по някакъв начин да доминира, финансово и интелектуално, ако, обаче, жената мине с материала напред, някакси....е разочарован.

Аз пък на моя това му харесвам, че не се опитва да доминира над мен.
Или го прави така, че аз не се усещам. Mr. Green
А че са си ревниви, ревниви са - малко, много, прикрито, открито - все си е Теле.
Преди години имах едно гадже - олеле майко - патологична ревност!
Сега мъжо, ако не е пряко провокиран, не показва ревност.

# 444

Да, със сигурност.

Дам, щото си знае, че съм голяма, бяла птица, кротка и незлобива и силно привързана.
Нооо, не се знае докога. Crossing Arms

# 445
Телецът е умен и дори и да не изглежда като такъв, е страшно сензитивен и интуитивен, когато се засягат отношенията с най-близките му хора.
Ако получи дори и без причина тревога, че нещо се случва между вас - горко ти!
Започва да преследва, да измъчва с въпроси...

# 446
Хмммммммм...... Laughing
Не мога посмъртно да си представя моят да ме преследва с въпроси и съмнения.
Виж, обратният вариант е....мноооого по-възможен.
Та той толкова мрази да говори, камо ли да разпитва. Едно време по литература затова е имал 4,5 защото не обичал да разтяга локуми. Mr. Green

# 447
Повечето не обичат да говорят. Интроверти гадни.
Явно не е имал поводи.

Направи си експеримент - накарай го да ревнува. Ама много.
Ще се учудиш колко много ще говори и ще се тръшка, защото ще излезе извън биволската си кожа.
Тогава става весело Wink. Ама да не си му пред очите на разбеснялото се теле.

# 448
Ако мислиш, че не бих, хихихих.
Ох, телешка му работа.

# 449
Телешка му работа,обаче и ние сме едни рибоци  Joy Joy Joy явно много сигурност и спокойствие им даваме на животинките, че не се съмняват в нас newsm78

Общи условия

Активация на акаунт