Мъж телец

• 124 325
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
 newsm78
Сложно е, но след като не ти вдига телефона май не иска да има контакт с теб, явно много си го наранила  Rolling Eyes

# 631
Ако толкова държиш на него ,потърси го още 2 седмици ,а после ако не реагира си търси друг.
Но щом се държиш зле системно ,няма кой да ти прощава постоянно

# 632
Той ме познава добре, знае че съм по импулсивна, какво толкова..?

# 633
Освен това съм доказала многократно добрите си чувства към него и приятелсвото си. Помагала съм му в някой неща и зная че това го цени.

# 634
  • Варна
нали цяла тема въртим и сучем как телетата искат сами да вземат решенията или поне да си мислят така Simple Smile действай в тази насока, но незнам какви практични съвети да ти дам Peace

# 635
 И кой с колко и как е помагал е друга тема ,става въпрос за чувства и любов ,изглежда те е търпял ,търпял и с това чашата е преляла ,аз примерно имам същата случка с едни приятел ,търпях му глупости те ,прощавах му (нали всеки бърка),държи на мен ,но не мога да го понасям тоя неговият  характер (импулсивен ли е, къф е ,все ми е тая вече ),та и аз  съм го оставил в неведение просто не му дигам телефона,не ща да се карам с него ,ама той е твърдоглав и да споделя с него какво ме дразни ,няма  да се промени ,така че    .....

# 636
  • Разград
Освен това съм доказала многократно добрите си чувства към него и приятелсвото си. Помагала съм му в някой неща и зная че това го цени.

Бих те посъветвала да прекратиш с търсенето.Просто не му обръщай внимание.Ако иска да е с теб до седмица трябва да реагира.Ако не го направи,значи нещо не е наред.

# 637
Бих те посъветвала да прекратиш с търсенето.Просто не му обръщай внимание.Ако иска да е с теб до седмица трябва да реагира.Ако не го направи,значи нещо не е наред.

Подкрепям!  Peace

# 638
  • София
Той ме познава добре, знае че съм по импулсивна, какво толкова..?
За съжаление телетата не са толерантни към слабостите на другите. Това че и те имат такива няма значение в случая Sad
Хич не са лесни и за съжаление трябва да станеш такава, каквато той иска, ако по начало не си такава  Grinning
Това - за пред него, човек трябва да се съхранява като личност все пак....
Ако не е решил, че ти си тази която иска, няма и да те потърси. Няма смисъл да продължаваш и ти - просто изчакай неговия следващ ход  Peace

# 639
Добре де ,като са ти толкова трудни и имаш такъв опит с тях ,що си взе такъв мъж ааааа

"Хахах, а около мен само телци  Започна се с майка ми, първото гадже, няколко от следващите - също, мъжът ми  , свекъра и свекървата "
Ей тва мразя на другите зодии ,че говорите без да мислите и си противоречите ,а иначе имате само едни невинни "слабостите на другите"

# 640
Когато човек е влюбен няма как да се откаже от някого, само защото е определена зодия, нали се сещаш  Rolling Eyes

При мен специално в началото и двамата ми свалиха всички звезди.

# 641
  • София
Добре де ,като са ти толкова трудни и имаш такъв опит с тях ,що си взе такъв мъж ааааа

"Хахах, а около мен само телци  Започна се с майка ми, първото гадже, няколко от следващите - също, мъжът ми  , свекъра и свекървата "
Ей тва мразя на другите зодии ,че говорите без да мислите и си противоречите ,а иначе имате само едни невинни "слабостите на другите"

Защо ли.... незнам, просто така се случи. Със сигурност не съм го избирала според зодията, а и зодията е последното нещо, което би ме спряло да бъда с даден човек, ако го искам... Освен това нищо отрицателно не съм написала за мъжа ми Simple Smile Май се хващаш за отделни думи само  Wink

Всеки има слабости - да, включително и аз. Просто не е особено приятно да ти натякват за неща, които не можеш да промениш в себе си, а в същото време да изискваш съобразяване с цялата тежест на твоя характер, без да отстъпваш и крачка.

В никакъв случай не се оплаквам Simple Smile Приела съм човека до мен със всички недостатъци и положителни качества, които има  Peace  Просто споделям с момичето, което пита,  моите наблюдения.

# 642
Не нужно ти да ги променяш ,както виждаш мъжът ти ,ще ти направи това добро Simple Smile без да се тормозиш,от тебе се изисава само да го слушаш Simple Smile .И щом си имала лош опит с предишните ти гаджета телци ,ми се струвала малко безотговорно да не се съобразиш ,поне малко със зодията
Иначе пожелавам още дълги години семейно щастие

# 643
  • София
Ааааа, никъде не съм писала за лош опит с предишните Stop Напротив - имам много положителни спомени Simple Smile Но това беше мноооого отдавна Simple Smile

А дори и опита ми да беше лош, сериозно ли мислиш че един нормален човек, който най-после е открил половинката си - единствената и неповторима, тази за която си струва всичко и обича безкрайно много, да се откаже от нея само заради зодията  Shocked

Иначе, благодаря за пожеланието, да ти се връща  Grinning

# 644
Благодаря за съветите! Аз също взех решение, да изчакам, т.е. повече да не го търся и ако той ме потърси добре...Това ще означава, че все пак съм важна за него, ако ли не... значи не си струва да полагам усилия, за да си докажа нещо, което е очевидно. Все пак съм жена, дори и да съм сгрешила...аз съм жена! И обикновено практиката показва, че мъжете обичат точно тези жени, които не ги отразяват особено и не им играят по правилата. Мъжете са дълбоко в душите си ловци - искат това, което нямат със сигурност. Иначе ще изглежда, така че аз без него едва ли не мога, а това значи 1 на 0 за него. Моето теле с човек със страхотен самоконтрол, но в същото време мисля, че е чувствителен човек и ако ме желае истински, ще пречупи ината си. Ако пък не, значи не си заслужава.... Не съм споменала досега, че той е с 12 г. по-голям от мен, т.е. зрял мъж в който имах неблагоразумието да се влюбя...

Общи условия

Активация на акаунт